TONTO Objavljeno December 23, 2009 Deli Objavljeno December 23, 2009 za tole boš pa velik eurotou porabu da ga boš zaviu pa še pol ni zih če ga bo kera hotla pobrat Je že šel, en gradbinc ga je pobrau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 Ben jst sam povem svoje mnenje itd..... no ja pole nisem neč zamudu mi boš že še ti vse razložila :naughty: anja37 in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 no ja pole nisem neč zamudu mi boš že še ti vse razložila :naughty: Ma raje te bom peljala drugo leto pogledat,da ne bom sedaj razlagala,ker se mi bo jezik začeu opletat TBoxer, domina, grepavl in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Prodarim vibrator sam ne vem a je za beton al za kej druzga, u glavnem vibrira, pa na sejmu ni blo tazga če maš takega,vzamem! domina, pajkica, KARAMBOLA in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 30, 2009 Deli Objavljeno December 30, 2009 če maš takega,vzamem! Maš kaj podobno :naughty: grepavl, TBoxer, anja37 in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 Maš kaj podobno :naughty: Imam samo ni rjasto, je stalno v uporabi :naughty: :naughty: thumper, domina, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 Imam samo ni rjasto, je stalno v uporabi :naughty: :naughty: to je dobro ne rabi pljuvat in podmazovat Alla, Bremzer, domina in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Januar 5, 2010 Deli Objavljeno Januar 5, 2010 to je dobro ne rabi pljuvat in podmazovat Ma dobri stroji imajo kar centralno mazanje , taku da ni trba neč skrbet za tu Kramp, thumper, Bremzer in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 SEJEM EROTIKA 69 anja37 in halls 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 aha potem je danes zaželjeno oz. kar potrebno segrevanje v hard coru po badbintoniranju na dolgem mostu ! da bo do decembra držalo ! :evilgrin: anja37, thumper in halls 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 16, 2010 Deli Objavljeno November 16, 2010 aha potem je danes zaželjeno oz. kar potrebno segrevanje v hard coru po badbintoniranju na dolgem mostu ! da bo do decembra držalo ! :evilgrin: anja37, bajkr88, maco47 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 16, 2010 Deli Objavljeno November 16, 2010 a lahko prosim še za kakšen dodaten na-mig ! lahko tudi v tekstovni obliki ! Kramp, anja37, Matori Hanzo in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 16, 2010 Deli Objavljeno November 16, 2010 ..pridem... bajkr88, anja37 in riderrgirl 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 17, 2010 Deli Objavljeno November 17, 2010 ..pridem... .. ti tut .. Rude Boy in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 a lahko prosim še za kakšen dodaten na-mig ! lahko tudi v tekstovni obliki ! Ti sam prid,pa vse zveš,vidiš... Rude Boy, DXR16, anja37 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 http://erotika69.si/category/test-vibratorjev-v-zivo/ letos nič zanimanja? DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 11, 2011 Deli Objavljeno December 11, 2011 Pa sej je vsako leto isto...slovenija je preprosto premajhna in slovenci nezainteresirani. Je potrebno it v Berlin na Venusa... P.S..pa spet sem zapravil za ''igračke'' tolko, kot bi dal za zadnjo gumo na enduri ! anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 21, 2011 Deli Objavljeno December 21, 2011 (popravljeno) Pa sej je vsako leto isto...slovenija je preprosto premajhna in slovenci nezainteresirani. Je potrebno it v Berlin na Venusa... P.S..pa spet sem zapravil za ''igračke'' tolko, kot bi dal za zadnjo gumo na enduri ! Kšno igračko pa ti rabiš???? Popravljeno December 21, 2011. Popravil anja37 anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 23, 2011 Deli Objavljeno December 23, 2011 Napisal sem igračke, ne igračo. Je pa res, da vibratorji za 100€ + niso nič posebnega. In, igračke so za mojo ''divjo'' ženo...ostalo prepuščam vaši domišljiji ! DXR16 in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 27, 2011 Deli Objavljeno December 27, 2011 Napisal sem igračke, ne igračo. Je pa res, da vibratorji za 100€ + niso nič posebnega. In, igračke so za mojo ''divjo'' ženo...ostalo prepuščam vaši domišljiji ! Jea ženaaaaa,sam pole si pa ti buschi slab...... :grim anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Januar 1, 2012 Deli Objavljeno Januar 1, 2012 ...sam pole si pa ti buschi slab...... :grim Nikoli nisem rekel, da ne sodelujem... :grrr anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BorisSt Objavljeno Januar 13, 2012 Deli Objavljeno Januar 13, 2012 Pridemo s kolegi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se