NJUB Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Lepo pozdravljeni! Kot prvo bi vam rad povedal, da sem preizkal vse teme ter našel odgovore na nekatera vprašanja. Še vedno pa imam par nerazjasnjenih vprašanj, na katere bi rad dobil odgovor. Torej lepo bi še prosil, da teme ne izbrišite. Vem da so taka vprašanja že bila zastavljena, vendar bi prosil, če bi mi pomagali. Torej, ker sem začetnik tuninga mopedov, me zanima, kako bi lahko na čimcenejši način (super bi bilo, če ne bi stalo nič) predelal moj Tomos Automatik 3m. Najlepša vam hvala za odgovore!
_Misko_ Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Lepo pozdravljeni! Kot prvo bi vam rad povedal, da sem preizkal vse teme ter našel odgovore na nekatera vprašanja. Še vedno pa imam par nerazjasnjenih vprašanj, na katere bi rad dobil odgovor. Torej lepo bi še prosil, da teme ne izbrišite. Vem da so taka vprašanja že bila zastavljena, vendar bi prosil, če bi mi pomagali. Torej, ker sem začetnik tuninga mopedov, me zanima, kako bi lahko na čimcenejši način (super bi bilo, če ne bi stalo nič) predelal moj Tomos Automatik 3m. Najlepša vam hvala za odgovore! Je bilo že parkrat povedano.Avspuh, zobniki, brušenje kanalov, cilindra,večje fergazerje, dize najprej avspuh pa zobniki pol ostalo..
tugamer Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 Za začetek dei MF-a gor (cobra) ali pa Lipnik kaj ti bolj odgovarja :closedeyes: Lp tugamer
Ribitch Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 (super bi bilo, če ne bi stalo nič) avspuh ti stane,zobniki ti stanejo,...... no maney no funny :photo: :evilgrin:
pinktomos Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 kanali, glava znižat... pvej mi kolk t stane 0€ ste eni tipi neresni ej :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se