Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Ponavadi ne odpiram emailov z naslovi o nagradah, vendar tokrat sem prejel na pogled zelo uraden mail od Microsoft Awaed Board z naslovom CONGRATULATIONS! YOUR EMAIL ADDRESS WON MICROSOFT AWARD LOTTERY 2007!

Mail ima glavo z točnim naslovom:

Microsoft Award Team

20 Craven Park, Harlesden

London NW10

United Kingdom

Zraven je v glavi še ref. number in batch number.

Potem v jedru pač piše da so zbrali 10 naključnih mailov in da sm zadeu 1mil funtov (na dolgo piše o tem zbiranju, thanks to Bill Gates itd.), napisali so mi tud razne zmagovalne kombinacije, ticket numbers... Pol pa piše da za naprej moram kontaktirat enga agenta (Mr.Williams Kelvin, Microsoft Promotion Award Team) za nadaljne informacije.

V zaključku je podpisan Dr. Bryan McDonald, Microsoft Promotion Team.

Mail ima tudi nogo da je strogo zaupno in © 2007 Microsoft MSN Corporation. All rights reserved.

Kontaktiral sem tega Williamsa in je napisau spet uradno da je preveru cifre in da sm zadeu neobdavčen miljon brez možnosti pogajanja, ker je bil znesek točno določen od tistih bankersov.

Napisal je da moram zdej kontaktirat njihovega pravnega zastopnika in mi dal njegove podatke (ime, mail, telefon). Napisal mi je katere podatke naj temu zastopniku napišem da se stvar pospeši:

1)Your telephone numbers

2)Amount Won:

3)Ref No:

4)Batch No:

5)Transfer Code:

6)Mode of Payment:

7)Country:

8)Occupation:

9)Sex:

10)Age:

(Vse številke in kode so dane v mailu, tko da jih moram sam prepisat)

Kaj mislite, gre za še en nateg al je možno da se da prit do dnarja? Rekel bi, da gre za nateg, vendar me moti ker je vse napisano zelo uradno in tako kot mora bit, ni samo navaden spam...

Popravljeno . Popravil mitiž46
Objavljeno (popravljeno)

:lol1:

A verjameš v Dedka Mraza ali v božička? :whistle:

KLIK

KLIK

D.

Popravljeno . Popravil danci1973
Objavljeno

:slap:

No sej, pač, mal mi je blo čudno k je uradno...

Objavljeno

Meni so tut enkrat nekaj podobnega poslali.Poslati naj bi jim moral števiko tekočega računa, da bi mi nakazali denar, ker sem zadel 100 000 000 dolarjev v neki loteriji :whistle:

Mislim da je navaden nateg

Objavljeno

nateg je itak, bistvo je v kraji identitete, ker če boš pozorno prebral želijo vse tvoje podatke vključno s fotokopijo osebnega dokumenta (pasoša), na žalost folk še vedno pada na te fore. Pred kratkim sem nekje prebral članek-opozorilo naše policije da se ponovno pojavljajo razni nigerijski generali, ki morajo nujno transferirati full keša nekam v Evropo in ponujajo bajne provizije, pa razne loterije in ta zadnja fora s microsoft awards etc....

opozorilo je jasno ne posreduj podatkov, še najmanj pa bognedaj št. kreditne kartice..... :devil:

Objavljeno

:slap:

tebi je "izgledalo" uradno ... saj v mejl lahk napišeš karkoli, če pa hočeš, da izgleda uradno, pač še takšne zadeve zraven napišeš pa je ... da je še boljš, pa napišeš kako znano firmo, kako znano ime in je. Social engineering.

Objavljeno

... milijon funtov ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

Uradno je, ko je poštemplano in tako naprej ....

Objavljeno

pošlji SMS z vsebino: HOT SANDRA na 6666

in sporočili ti bodo, kje ga lahko dvigneš :naughty:

Objavljeno

Joo stari, a ti 's tud dobu na loteriji :kva2:

Objavljeno

jest sm na parih straneh vsakic miljonti obisovalec :)))

Objavljeno
jest sm na parih straneh vsakic miljonti obisovalec :)))

a ti maš tut to srečo? :D

Objavljeno

Babica mi je dala 371miljonov evrov, pa ne rabim dnarja... Če kdo rabi nej pošlje PM!

Objavljeno

..jaz mam tut tako srečo da full zadanem,.. vsaj 1X na teden,.. zato sem tut šiht pustu... :naughty:

Objavljeno
..jaz mam tut tako srečo da full zadanem,.. vsaj 1X na teden,.. zato sem tut šiht pustu... :naughty:

Batine od pupe ne veljalo :lol1:

Objavljeno

Riti nevoščljive, seveda je uradno in veljavno... sam sem tako nagrado dobil že večkrat.

(zaprtioddelekmostepoljepress)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Js dobivam na en mail vsak tedn da sm zadeu na loteriji, pa vsakič mal drugačen obrazec. :slap:

Objavljeno

js sm pa vedno 999,999 obiskovalec :kva1: srečo mam sej vem B)

Objavljeno

...ne verjamem,- če pa meni vedno to napiše... :whistle:

Jebi ga, ko nema sreče u kartama, ima u ženama. Kar tolažimo se.... :kva2:

Objavljeno

a Postojnske Jame ??

Objavljeno

... samo da nisi pri punci ... :whistle:

Objavljeno

kdaj se žreba super loto ?????????????????????????????????????????? tam mate vsi šanse pol šiht pstit

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!