Roky994 Objavljeno Avgust 2, 2012 Deli Objavljeno Avgust 2, 2012 Si bom kar sposodil to temo. Ali so lahko problemi na Hrvaškem, če voznik osebnega avtomobila ni lastnik, temveč je to eden izmed staršev ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ruf Objavljeno Avgust 2, 2012 Deli Objavljeno Avgust 2, 2012 Si bom kar sposodil to temo. Ali so lahko problemi na Hrvaškem, če voznik osebnega avtomobila ni lastnik, temveč je to eden izmed staršev ??? Ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 3, 2012 Deli Objavljeno Avgust 3, 2012 Ne Hvala! Zato vprašam, ker sem nekje bral, da je bilo včasih potrebno meti neko pooblastilo iz amzs-ja, da ti niso "težili", saj si z le-tem potrdil, da avto ni ukraden... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Avgust 3, 2012 Deli Objavljeno Avgust 3, 2012 Hvala! Zato vprašam, ker sem nekje bral, da je bilo včasih potrebno meti neko pooblastilo iz amzs-ja, da ti niso "težili", saj si z le-tem potrdil, da avto ni ukraden... To pooblastilo oz. 'Dovoljenje za vožnjo vozila v tujini' je priporočljivo za EU, za ostale države pa naj bi bilo celo obvezno. http://www.amzs.si/si/434/default.aspx D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ruf Objavljeno Avgust 4, 2012 Deli Objavljeno Avgust 4, 2012 To pooblastilo oz. 'Dovoljenje za vožnjo vozila v tujini' je priporočljivo za EU, za ostale države pa naj bi bilo celo obvezno. http://www.amzs.si/si/434/default.aspx D. Jest ga še nikoli nisem imel in sploh v državah bivše Juge so me že velikokrat ustavili policaji in tudi enkrat ni bilo problema oz. me niti nihče ni vprašal za potrdilo, na dramatizirajte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 4, 2012 Deli Objavljeno Avgust 4, 2012 Jest ga še nikoli nisem imel in sploh v državah bivše Juge so me že velikokrat ustavili policaji in tudi enkrat ni bilo problema oz. me niti nihče ni vprašal za potrdilo, na dramatizirajte Okej, hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se