50ccm Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Upam da te teme se ni....No zanima me ce se sploh lahko s skuterjom vozs po 15.11 (al kdaj je pac obvezna zimska oprema za avto)
NejcZ Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Lahko. Skuter se smatra kot sezonsko vozilo zato zanj ni predpisana posebna zimska kakšna posebna zimska oprema.
Zdrawc Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Lahko. Skuter se smatra kot sezonsko vozilo zato zanj ni predpisana posebna zimska kakšna posebna zimska oprema. .....in zima je sezona za skuter
NejcZ Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Ni, ampak nikjer ni rečeno da se nebi smel voziti. Pač pametni majo motorje na spanju :krneki: Mene so že dostkrat ustavli decembra, januarja.. pa ni bilo nič narobe, samo gume je enkrat gledal, ki so itak mele dost profila glede na zakon. Torej, je kje napisano da se NE smeš voziti pozimi? :whistle:
MaraudeR Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 (popravljeno) ma ja...kakšna pa je definicija sezonskega vozila in kje je to določeno? Zimska oprema je predpisana za dvosledna motorna vozila v Pravilniku o napravah in opremi vozil v cestnem prometu. Isti pravilnik določa tudi minimalno globino kanalov v dezenu, ki pa velja tudi za enosledna motorna vozila (skuterje,... ) Popravljeno November 20, 2007. Popravil MaraudeR
cdploscek Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 seprav da se lah vozm....no sej se ne velik k me zebe ko psa :glare: ..sam ucasih me pa tut to ne ustav
NejcZ Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Ni slabega vremena, je le slaba oprema.. je nekdo napisal :whistle:
vRider Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Ne... na skuter morš dat verige...in to na sprednje kolo :lol: ...drgač pa za nobeno ENOSLEDNO vozilo ni potrebna zimska oprema...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se