lavit Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 Danes sem zvedel, da je možno 0,5% dohodnine namenit drustvu Maksi. Meni osebno eno boljsih, ce ne najboljse drustvo v Sloveniji. V vednost, da nisem član ali kakorkoli drugače povezan z Maksi, tudi dne varne vožnje se (še) nisem udeležil. Tole v vednost pišem iz čiste močne simpatije do njihovega poslanstva. Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 Ne mi zamert, Maxi je bil med favoriti, pa sem kljub temu namenil za junkieje. Pač W. S. Burroughs namesto Teletubbiesev. PSSS.: Hero je dražji od sesalcev krvi z asfalta (in ne ASVALTA mater vam vezirsko !) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 njim ali pa lokalnim gasilcom ! ziher pa ne državi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=24861 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave