batzajla Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 Ja sam res je blo prehitr konc usega...se je tok hitr spraznl, pa še striptizete so prekmal šle :naughty: no, ve se kam - k men v avto lepo počakat :closedeyes:
Jure007 Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 Kdo je bil pol pr gokartih najhitrejši? Baje nam je zmanjkalo pičle 3 stotinke, če sem prav razumel Bladzota :headbang:
Schmid87 Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 haha....ti, jst,roky,mitofreak,fingi in njegova,tony,batzajla,mad driver :worship: :worship: :worship: :evilgrin: in to sm zarad mitofreaka pa mene :P ni za kej: vse za zdravje in dobro počutje! jst sm tolk zdrav, da je kej :yea1: fajn vas je blo vidt. škoda muzke in prehitrega odhoda mnogih damu, ma vseen je blo fajn. če bo kšna stvar rabila cenzuro, bo to video... :ninja: no, lepo da si ceu dam pršu :D
_N3jC_ Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 no, ve se kam - k men v avto lepo počakat :closedeyes: aja :kva2:
Roky Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 (popravljeno) dobr je blo :worship: :worship: :worship: p.s. pa še en nej reče da sm pjanc ga bom ene dvakrat okol kepe ..... Ja za včer te morm pa res pohvalt :worship: sam so bli pa ostali Blejčani tok bolj hahaha gebre pa Mato sta bla tabolša :OK: ni za kej: vse za zdravje in dobro počutje! jst sm tolk zdrav, da je kej :yea1: fajn vas je blo vidt. škoda muzke in prehitrega odhoda mnogih damu, ma vseen je blo fajn. če bo kšna stvar rabila cenzuro, bo to video... :ninja: Ejga tastar včer si me pa tok nasmejov,sploh pr tistmu fuzbalu hahahaha :D Al pa una: "ei punce a greste v Kranj" "ne" "ma mrš u pm" ...ostri pogledi iz strani punc hahahaha :D Popravljeno December 16, 2007. Popravil Roky
bladzo Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 (popravljeno) Baje nam je zmanjkalo pičle 3 stotinke, če sem prav razumel Bladzota :headbang: Tako je... V superfinalu so bili časi sledeči! Beno je imel čas 28.810, Jure007 28.840, Matej Žagar je bil skoraj pol sekunde počasnejši, kot v kvalifikacijah in je z 29.320 zasedel tretje mesto, Gapi je tudi nekoliko pokvaril rezultat iz kvalifikacij, njegov čas je bil 29.650! Kot zanimivost naj povem, da je Jure007 dosegel enak čas kot ga je Beno v kvalifikacijah. Zaključimo lako, da je ekipa dirkačev imela kar nekaj sreče, da je v soboto dopoldne potrdil udeležbo na dirki tudi Beno Štern! Popravljeno December 16, 2007. Popravil bladzo
klimbra Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 čestitamo :worship: ...a si kaj med smeti padel? Hvala bogu...NE. Sem pa skoraj pepelnik prekucnil!!!!! :blush:
gapi Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 Tako je... V superfinalu so bili časi sledeči! Beno je imel čas 28.810, Jure007 28.840, Matej Žagar je bil skoraj pol sekunde počasnejši, kot v kvalifikacijah in je z 29.320 zasedel tretje mesto, Gapi je tudi nekoliko pokvaril rezultat iz kvalifikacij, njegov čas je bil 29.650! Kot zanimivost naj povem, da je Jure007 dosegel enak čas kot ga je Beno v kvalifikacijah. Zaključimo lako, da je ekipa dirkačev imela kar nekaj sreče, da je v soboto dopoldne potrdil udeležbo na dirki tudi Beno Štern! In ko preberem rezultate, vidim da sem le dobil stavo proti juretu007 :naughty: Drgač pa svaka čast vsem trem pred mano :worship:
batzajla Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 "ei punce a greste v Kranj""ne" "ma mrš u pm" ...ostri pogledi iz strani punc hahahaha :D čaki, punc pa nisem v pm pošiljal :hmm: bi pa kmal taksista, k je hotu 10e za rollbar-avtobusna. sm djau, da grem rajš peš :D :slap:
Nagaya Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 Hvala bogu...NE.Sem pa skoraj pepelnik prekucnil!!!!! :blush: v tretje gre rado pravijo :) Mislim, da sem bil :unsure: mislim, da sem te videla al pa nekoga, ki ti je bil podoben, ker je imel kapo potegnjeno na nos sredi lokala. ziher je kul :)
KeC Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 (popravljeno) v tretje gre rado pravijo :) mislim, da sem te videla al pa nekoga, ki ti je bil podoben, ker je imel kapo potegnjeno na nos sredi lokala. ziher je kul :) Če sem se pa skrival :D Jebi ga aerodinamičnost ima svojo ceno, zebe v bučo pr takih temperaturah. :evilgrin: Potem pa traja nekaj cajta, da se zagreje :D Popravljeno December 16, 2007. Popravil KeC
_Nejkooo_ Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 (popravljeno) jest sm pa na ene treh fotkah...a dobim nagrado :) hehe, pomoje ne samo na treh, počaki da pride še več onih"neprimernih za otroke" hehehe :lol1: Popravljeno December 16, 2007. Popravil _Nejko_
bladzo Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 Za tiste, ki še niste opazili.... nekaj precej odbitih fotografij -----> http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=847
Alla Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 Batzajla, ti si moj najbolš prjatu. Hvala za arcnije. :004
batzajla Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 za tko fejst fotografinjo zmerej :winkiss: :photo: bejžmo! je-žek teka teka in se kotali :ninja:
gebre Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 (popravljeno) Ja za včer te morm pa res pohvalt :worship: sam so bli pa ostali Blejčani tok bolj hahaha gebre pa Mato sta bla tabolša :OK: Ka sm ga pa jest spet sral :unsure: ? Vse zanikam :) Popravljeno December 16, 2007. Popravil gebre
tati Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 bilo je lušt srečat precej poznanih ljudi, ki jih že dolgo nisem, :worship: :worship: :worship: sam muzka pa je bla :headbang: :headbang:
Killroy Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 Ka sm ga pa jest spet sral :unsure: ? Pa jest se tud ne najdem v njegovem stavku.... :P
Schmid87 Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 bilo je lušt srečat precej poznanih ljudi, ki jih že dolgo nisem, :worship: :worship: :worship: sam muzka pa je bla :headbang: :headbang: ja, muska ni bla glih prpravlena vnaprej.. pa še ponavlala se je :whistle: :D
atek Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 bilo vredu folka kar dosti tako da drugo leto pa spet pridemo seveda če bo fešta
brubi46 Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 Super je blo :OK: edino muska je bla precej v kur.. -bo pa drugič bolš .)
_Nejkooo_ Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 Super je blo :OK: edino muska je bla precej v kur.. -bo pa drugič bolš .) jaz sploh nisem prav slišal muzike, oz. me je od vsega še najmanj zanimala heheh... :D
irency Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 blo je fajn....sicer nism bla doug...ampak je blo :OK:......samo pol pa predn sm šla...sm vidla osebo, za katero si ne bi želela, da bi jo :cry: :(.... drugač pa jih ful nism poznala :whistle:.....bom pol mal poslikah spraševala, kdo je kdo :whistle: Blo je fajn ane minca :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 jaz sploh nisem prav slišal muzike, oz. me je od vsega še najmanj zanimala heheh... :D eh.. toj zato k se nis prdružu nama z mitofreakam.. sva skos skakala, takrt morš slišat musko :D no sj, ene parkrat si se prdružu za kšno minutko :D haha :worship:
Priporočene objave