Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Ja sam res je blo prehitr konc usega...se je tok hitr spraznl, pa še striptizete so prekmal šle :naughty:

no, ve se kam - k men v avto lepo počakat :closedeyes:

Objavljeno
Kdo je bil pol pr gokartih najhitrejši?

Baje nam je zmanjkalo pičle 3 stotinke, če sem prav razumel Bladzota :headbang:

Objavljeno
haha....ti, jst,roky,mitofreak,fingi in njegova,tony,batzajla,mad driver :worship: :worship: :worship: :evilgrin:

in to sm zarad mitofreaka pa mene :P

ni za kej: vse za zdravje in dobro počutje!

jst sm tolk zdrav, da je kej :yea1:

fajn vas je blo vidt. škoda muzke in prehitrega odhoda mnogih damu, ma vseen je blo fajn.

če bo kšna stvar rabila cenzuro, bo to video... :ninja:

no, lepo da si ceu dam pršu :D

Objavljeno
no, ve se kam - k men v avto lepo počakat :closedeyes:

aja :kva2:

Objavljeno (popravljeno)
dobr je blo :worship: :worship: :worship:

p.s. pa še en nej reče da sm pjanc ga bom ene dvakrat okol kepe .....

Ja za včer te morm pa res pohvalt :worship: sam so bli pa ostali Blejčani tok bolj hahaha gebre pa Mato sta bla tabolša :OK:

ni za kej: vse za zdravje in dobro počutje!

jst sm tolk zdrav, da je kej :yea1:

fajn vas je blo vidt. škoda muzke in prehitrega odhoda mnogih damu, ma vseen je blo fajn.

če bo kšna stvar rabila cenzuro, bo to video... :ninja:

Ejga tastar včer si me pa tok nasmejov,sploh pr tistmu fuzbalu hahahaha :D

Al pa una:

"ei punce a greste v Kranj"

"ne"

"ma mrš u pm"

...ostri pogledi iz strani punc hahahaha :D

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno (popravljeno)
Baje nam je zmanjkalo pičle 3 stotinke, če sem prav razumel Bladzota :headbang:

Tako je...

V superfinalu so bili časi sledeči!

Beno je imel čas 28.810, Jure007 28.840, Matej Žagar je bil skoraj pol sekunde počasnejši, kot v kvalifikacijah in je z 29.320 zasedel tretje mesto, Gapi je tudi nekoliko pokvaril rezultat iz kvalifikacij, njegov čas je bil 29.650!

Kot zanimivost naj povem, da je Jure007 dosegel enak čas kot ga je Beno v kvalifikacijah.

Zaključimo lako, da je ekipa dirkačev imela kar nekaj sreče, da je v soboto dopoldne potrdil udeležbo na dirki tudi Beno Štern!

Popravljeno . Popravil bladzo
Objavljeno
čestitamo :worship: ...

a si kaj med smeti padel?

Hvala bogu...NE.

Sem pa skoraj pepelnik prekucnil!!!!! :blush:

Objavljeno
Tako je...

V superfinalu so bili časi sledeči!

Beno je imel čas 28.810, Jure007 28.840, Matej Žagar je bil skoraj pol sekunde počasnejši, kot v kvalifikacijah in je z 29.320 zasedel tretje mesto, Gapi je tudi nekoliko pokvaril rezultat iz kvalifikacij, njegov čas je bil 29.650!

Kot zanimivost naj povem, da je Jure007 dosegel enak čas kot ga je Beno v kvalifikacijah.

Zaključimo lako, da je ekipa dirkačev imela kar nekaj sreče, da je v soboto dopoldne potrdil udeležbo na dirki tudi Beno Štern!

In ko preberem rezultate, vidim da sem le dobil stavo proti juretu007 :naughty: Drgač pa svaka čast vsem trem pred mano :worship:

Objavljeno
"ei punce a greste v Kranj"

"ne"

"ma mrš u pm"

...ostri pogledi iz strani punc hahahaha :D

čaki, punc pa nisem v pm pošiljal :hmm:

bi pa kmal taksista, k je hotu 10e za rollbar-avtobusna. sm djau, da grem rajš peš :D :slap:

Objavljeno
Hvala bogu...NE.

Sem pa skoraj pepelnik prekucnil!!!!! :blush:

v tretje gre rado pravijo :)

Mislim, da sem bil :unsure:

mislim, da sem te videla

al pa nekoga, ki ti je bil podoben, ker je imel kapo potegnjeno na nos sredi lokala.

ziher je kul :)

Objavljeno (popravljeno)
v tretje gre rado pravijo :)

mislim, da sem te videla

al pa nekoga, ki ti je bil podoben, ker je imel kapo potegnjeno na nos sredi lokala.

ziher je kul :)

Če sem se pa skrival :D

Jebi ga aerodinamičnost ima svojo ceno, zebe v bučo pr takih temperaturah. :evilgrin: Potem pa traja nekaj cajta, da se zagreje :D

Popravljeno . Popravil KeC
Objavljeno (popravljeno)
jest sm pa na ene treh fotkah...a dobim nagrado :)

hehe, pomoje ne samo na treh, počaki da pride še več onih"neprimernih za otroke" hehehe :lol1:

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

za tko fejst fotografinjo zmerej :winkiss: :photo:

bejžmo!

je-žek teka teka in se kotali :ninja:

Objavljeno (popravljeno)
Ja za včer te morm pa res pohvalt :worship: sam so bli pa ostali Blejčani tok bolj hahaha gebre pa Mato sta bla tabolša :OK:

Ka sm ga pa jest spet sral :unsure: ?

Vse zanikam :)

Popravljeno . Popravil gebre
Objavljeno

bilo je lušt srečat precej poznanih ljudi, ki jih že dolgo nisem, :worship: :worship: :worship: sam muzka pa je bla :headbang: :headbang:

Objavljeno
Ka sm ga pa jest spet sral :unsure: ?

Pa jest se tud ne najdem v njegovem stavku.... :P

Objavljeno
bilo je lušt srečat precej poznanih ljudi, ki jih že dolgo nisem, :worship: :worship: :worship: sam muzka pa je bla :headbang: :headbang:

ja, muska ni bla glih prpravlena vnaprej.. pa še ponavlala se je :whistle: :D

Objavljeno

bilo vredu folka kar dosti tako da drugo leto pa spet pridemo seveda če bo fešta

Objavljeno

Super je blo :OK: edino muska je bla precej v kur.. -bo pa drugič bolš .)

Objavljeno
Super je blo :OK: edino muska je bla precej v kur.. -bo pa drugič bolš .)

jaz sploh nisem prav slišal muzike, oz. me je od vsega še najmanj zanimala heheh... :D

Objavljeno
blo je fajn....sicer nism bla doug...ampak je blo :OK:......

samo pol pa predn sm šla...sm vidla osebo, za katero si ne bi želela, da bi jo :cry: :(....

drugač pa jih ful nism poznala :whistle:.....bom pol mal poslikah spraševala, kdo je kdo :whistle:

Blo je fajn ane minca :evilgrin:

Objavljeno
jaz sploh nisem prav slišal muzike, oz. me je od vsega še najmanj zanimala heheh... :D

eh.. toj zato k se nis prdružu nama z mitofreakam.. sva skos skakala, takrt morš slišat musko :D no sj, ene parkrat si se prdružu za kšno minutko :D haha :worship:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!