Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

a lahko sodelujem :whistle:

Objavljeno
a lahko sodelujem :whistle:

As ti kej sliku al sam snemu? A ni bla ena bejba, ko je ful škljocala na fešti? Kje je kej slikc??

Objavljeno

Evo še malo, pa gre online...

Objavljeno

Če ne drugega: spet po dolgem času srečal stare kolege. Eni so manjkal, ene smo pa na novo spoznal.

Super stvarca :grim

Objavljeno
Če ne drugega: spet po dolgem času srečal stare kolege. Eni so manjkal, ene smo pa na novo spoznal.

Super stvarca :grim

Brdaus, a nisi ti nekaj grozil, ko sva bila zgoraj na čiku, potem pa te več nisem našel, da bi izpolnila medsebojne grožnje......

Aja, da ne bo pomote:

nisva se hotela sfajtat, sva oba malo lažje kategorije, pa ne zgleda lepo, če si takšni v lase skočimo, pač sva si grozila s temle:

:beer2:

Sicer pa bi jaz imel samo eno majhno pripombo:

Naslednjič bi lahko organizirali nalepke z imeni prisotnih, tako, kot je bilo pred nekaj leti, da si vsaj vedel kdo je kdo, ne da bi vprašal.

Sicer pa bi imele nalepke tudi svojo slabo stran:

Jaz bi se izognil Tanjuški, ona pa meni, pa ne bi nikoli vedel, da je v živo čisto drugačna kot tukaj.

Objavljeno

Jaz bi se izognil Tanjuški, ona pa meni, pa ne bi nikoli vedel, da je v živo čisto drugačna kot tukaj.

kakšna pa je razlika ?

Objavljeno

SEM POGLEDAL SLIKE IN SO MI 3 PADLE V OKE!!!!

nedvomni zmagovalec je pa EIN!!! :evilgrin:

Objavljeno

lepe :whistle:

Objavljeno
Brdaus, a nisi ti nekaj grozil, ko sva bila zgoraj na čiku, potem pa te več nisem našel, da bi izpolnila medsebojne grožnje......

Aja, da ne bo pomote:

nisva se hotela sfajtat, sva oba malo lažje kategorije, pa ne zgleda lepo, če si takšni v lase skočimo, pač sva si grozila s temle:

:beer2:

Sicer pa bi jaz imel samo eno majhno pripombo:

Naslednjič bi lahko organizirali nalepke z imeni prisotnih, tako, kot je bilo pred nekaj leti, da si vsaj vedel kdo je kdo, ne da bi vprašal.

ahh to ni dobra ideja, ker potem bi jaz bil pretepen in polomljen še predn bi striptizete prišle hehe... :lol1:

Objavljeno

Kdo ti je kriv, da slabo prenašaš grožnje :lol1:

OK OK, ni hudir, da se ne bo grožnja uresničila... samo močno si morš želet .)

@Minca: a mi ga boš pomagala "tepst"? :naughty:

Objavljeno
SEM POGLEDAL SLIKE IN SO MI 3 PADLE V OKE!!!!

nedvomni zmagovalec je pa EIN!!! :evilgrin:

Hvala, hvala... Mislim, da je vec kot ocitno, da sem videl ene 300.000 striptizov prevec :)

Objavljeno

Ein te popolnoma razumemo :trance_33_sleep:

Objavljeno
ahh to ni dobra ideja, ker potem bi jaz bil pretepen in polomljen še predn bi striptizete prišle hehe... :lol1:

Zakaj pa to ne bi bila dobra ideja? Bi te pač eni prej našli (storiš dobro delo v tem predbožičnem času)..... :naughty: :evilgrin:

Objavljeno
Hvala, hvala... Mislim, da je vec kot ocitno, da sem videl ene 300.000 striptizov prevec :)

300.000 striptizov z 5 različnimi striptizetami si mislil povedat :evilgrin:

Objavljeno

Bilo kar v redu, čeprov se mi zdi, da se nekateri niso znal vključit v zabavo in so bolj osamljeni opazovali dogajanje. Mogoče bi lahko spet v bodoče nosili kake priponke, da bi se lažje spoznali. Zanima me tud kdo je srečnež, ki se bo lahko za en teden navozu z aprilio.? Mogoče res preglasna muska, pa premalo razločno govorjenje po mikrofonu. Drugače pa :worship:

Objavljeno

Idejo z imeni tudi jaz podpiram :) Sicer sem itak poznal precej Motosvetovcev tam, ampak ravno zaradi tega nisem spoznal skoraj nobenega novega, ker sem itak bil v družbi poznanih. Če bi forumaši imeli nalepke z imeni bi zagotovo pristopil do koga, s katerim sem imel stike prek foruma v živo pa še ne poznam :)

Objavljeno

Ni panike, mene tak al tak vsi poznajo, sam ene je blo preveč strah pristopit pa pozdravit :evilgrin:

Objavljeno

..............in to predvsem zaradii rdečih oči

Objavljeno
Ni panike, mene tak al tak vsi poznajo, sam ene je blo preveč strah pristopit pa pozdravit :evilgrin:

vsi? ja, zdaj te pa res! :D vsa čast, ker tebi ni nerodno pristopiti in sem te končno po dolgih letih spoznala! :worship: B) :010 :OK:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!