avtomoto Objavljeno Oktober 31, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2008 uglavnm, tole neki ne dela.... Mogoče je pa tole pravilno: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...9836&st=270
Burnout Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Moj glas je za 19.12.. če bo slučajno glasovanje... pridem pa tako ali tako :P Lp Burnout
stuhec Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 kaka sobota ne more prit v poštev ?
SuiGeneris636 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 uu tisto s 25 euri po osebi za pijačo je kr bomba ideja :OK:
riderrgirl Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 možno da se prkažem ja... :yes:
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Še mal pa bo spet.... Kmalu več o tem! Letos absolutno pridem :devil: (zadnji 2 leti imel žal družinske obveznosti). Tokrat bo drugje (ne več Roll bar a še vedno v Ljubljani), bistvo pa bo druženje in zabava (beri: brez nepotrebnega govoričenja in raznoraznih dogodkov).... Dogovarjamo se za možnost, neomejen zakup pijače na osebo (cena 25€). Kaj pravite??? Se vam zdi to OK? Uf, samo 'pijanka'? Škoda ...
Hanzi Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 (popravljeno) zanimivo tole o no limit pijači. Kako pa bo za morebitno hrano poskrbljeno? (halopizza, piškoti iz domače pečice, ali se bo dalo tam kaj kupit? Ker za 25 evrov pira požret bo kar pestro.... Je še nekaj predlogov v glavi pa se ne bom preveč "vpletal" ker mi je premalo znano Popravljeno November 5, 2008. Popravil Hanzi
vapotek Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 za 25 evrov pira požret bo kar pestro.... Kakor za koga :whistle:
xr800 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Letos absolutno pridem :devil: (zadnji 2 leti imel žal družinske obveznosti). Uf, samo 'pijanka'? Škoda ... Mislim., ej.....ko se spiska 25 eurića, začne Vapo komaj funkcionirat..... :evilgrin:
vapotek Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Uf, samo 'pijanka'? Škoda ... Se strinjam! A se res ne znate več drugače zabavat? :krneki: ko se spiska 25 eurića, začne Vapo komaj funkcionirat 35 stari! Cene so se zadnje čase drastično dvignile... :P
Zdrawc Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 35 stari! Cene so se zadnje čase drastično dvignile... :P pr nas je pir še zmer po 1,5€ :evilgrin:
Mutika Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 pr nas je pir še zmer po 1,5€ :evilgrin: Zdrawc, glede na tale tvoj podatek bi na primer jaz, ki zanesljivo popijem za polovico manj kot naj bi plačala znesek za pijačo (pavšal 25.- €), Vapotu častla 8,333 pirov. Vzpodbudno! :evilgrin: :whistle:
Pervy Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Dogovarjamo se za možnost, neomejen zakup pijače na osebo (cena 25€). Kaj pravite??? Se vam zdi to OK? zelo, se pa mi zdi da bo marsikdo imel pripombe da toliko ne spije, da je predrago in da hoče organizator z tem zaslužit :whistle: goborim na podlagi izkušenj z MS zabavami prejšnjih let :headbang: KOPIJE? lahko samo potrdim da je bilo :worship: mogoče še z hočkotom naredima after party :naughty: vapota zakasirajte 75 € drugače bo minus, fant je v formi :blush: škoda da je tako pozno in ne bolj v začetku decembra, dosti ljudi, verjetno z mano vred (po murphiju) bo verjetno takrat imelo druge obveznosti.
bladzo Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 25€ po glavi sploh ne bo obvezno za vse... (pogoj za tak dogovor je le, da se odloči vsaj 50 ljudi za to) Torej, se to splača ali ne, bo presodil vsak sam. Vedite, v primeru, da se odločite za ta pavšal, bi bilo fino, če bi prišli s TAXi-jem tja in nazaj...se ve zakaj!
Alla Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 25 € je kul. B) Enkrat na leto se ga pa menda lahklo malo nacedim. :rolleyes:
klimbra Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 25 € je kul. B) Enkrat na leto se ga pa menda lahklo malo nacedim. :rolleyes: Za tak denar........obležiš za najmanj en mesec.........pa še kako praznenje ti ne uide....... BTW......sem odločno proti raznim pavšalom......pa ne, da sem neki mali pivec......ampak, 12 pirov, pa za tistih nekaj uric tudi ni tako malo število. Torej......vote NO!
Alla Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Eh, Klimbra, ti ko tisto postano vodo od pira piješ. Treba bolj otmeno, kaj dražjega. Se je treba malo finega delat v tako široki družbi :P Jaz si samo treznega voznika še zrihtam, ker ne bom sposobna taksija poklicat.
Hanzi Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Včasih smo pijačo pod jaknami v gostilno nosil , tokrat jo bomo ven :naughty:
DESIM Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 ...no, ker sem otrok socijalizma mislim ,da bi šlo skoz (25€)paććć.. :krneki: !!
soncy Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 ste pa solidarni. :wacko: pa kaj, eni bodo spil več, eni manj, važn da je fajn :whistle: vsekakor boljš k skoz € po denarnici iskat. še nikol nisem samo zase pijačo naročevala in plačevala. .)
kevin34 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 ste pa solidarni. :wacko: pa kaj, eni bodo spil več, eni manj, važn da je fajn :whistle: vsekakor boljš k skoz € po denarnici iskat. še nikol nisem samo zase pijačo naročevala in plačevala. .) če znaš z desci sploh denarnice ne rabš :evilgrin:
soncy Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 če znaš z desci sploh denarnice ne rabš :evilgrin: res ne znam ljudi izkoriščat :evilgrin: in jih tudi ne želim :evilgrin:
kevin34 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 res ne znam ljudi izkoriščat :evilgrin: in jih tudi ne želim :evilgrin: taprav desc dobi vse poplačan,dvakrat!! :evilgrin: :evilgrin:
soncy Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 taprav desc dobi vse poplačan,dvakrat!! :evilgrin: :evilgrin: me pa res zanima kašn je taprav dec? :lol:
bmw Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 jel me netko tražio?....... :naughty:
Priporočene objave