jetman Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Tale Skandinavska turneja pa Damjanu ne leži najbolj :? Že na dveh tekmah se ni uvrstil v drugo serijo. Upajmo, da bo v Lilehamerju bolje.
salo Objavljeno Marec 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Tale Skandinavska turneja pa Damjanu ne leži najbolj :? Že na dveh tekmah se ni uvrstil v drugo serijo. Upajmo, da bo v Lilehamerju bolje. Ja upajmo, pa tudi za Krnjca držim pesti, da sestavi dva taka skoka kot jih kaže na kvalifikacijah in treningih
Petzl Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 No evo, tapru dan Planice smo prezvel :naughty: , je blo kr pestro, tanjuska pa tud pridno stamfa..skratka vzdusje je 1A ;)
Markko Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 Tale Schilenzauer pa ni normalen .
salo Objavljeno Marec 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 danes jim je pa za malo zmanjkalo :( , ampak vseno :worship: :worship:
komandos Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Tale Schilenzauer pa ni normalen . Svaka cast :worship: da bi meli enga podobnega :hmm: vsaj približno :naughty:
Tedybear Objavljeno Marec 16, 2008 Opozori Objavljeno Marec 16, 2008 (popravljeno) Svaka cast :worship: da bi meli enga podobnega :hmm: vsaj približno :naughty: Sej smo ga imel, Peterko....no, približno. Drugače je pa stvar približno taka: v mladinski konkurenci (pa še v mlajših selekcijah) je pri nas polno skakalcev, ki Avstrijske vrstnike pojejo za malo malico. Vendar pa se potem na prehodu v člansko konkurenco zgodi naslednje: naši trenirajo pod strokovnim vodstvom lokalnih "trenerjev" z vaško licenco in to vsak klub po svojem programu. Da ne naštevam, kje vse trenirajo. Avstrijci gredo pa vsi v športno gimnazijo v Stams, kjer za njih skrbi cela ekipa strokovnjakov...od športnih pedagogov, preko psihologov, zdravnikov...do trenerjev, ki to tudi v resnici so. In če primerjaš še finančno ozadnje, je pač to slika, ki je povsem realna. Pojdi si planiške objekte pogledat čez recimo 3 tedne. SMETIŠČE + BARAKARSKO NASELJE. Popravljeno Marec 16, 2008. Popravil Tedybear
Jure007 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Na posebej za to pripravljeni konferenci, se je od aktivnega skakanja poslovil eden najboljših smučarjev skakalcev vseh časov, Janne Ahonen, ki je razlog svojega odhoda pojasnil s tem, da mu je zmanjkalo motivacije. Vsaka mu čast. :worship: :worship: :worship:
Schmid87 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 čestitke Ahonenu za vse kar je dosegel v svoji bogati karieri!! sem kar nekoliko debelo pogledal ko sem to slišal na radio ukol 12ih. me je novica mal prizadela :P hehe je bil vedno moj favorit. po pravici povedano bo sedaj nekoliko dolgočasneje, ker ne bo več aktivno sodeloval v tem športu :) (sedaj pa ne navijam za nobenega več v skokih.. razn za naše) :)
bajkr88 Objavljeno Januar 9, 2010 Opozori Objavljeno Januar 9, 2010 Že dolgo ni noben u tej temi pisou Dons se pa kr spodobi da se spet kej napiše.. Robert Kranjec 1.MESTO bravooo Miha27 1
Jure Objavljeno Januar 9, 2010 Opozori Objavljeno Januar 9, 2010 Bravo Robi!!! Čestitke pa seveda tudi Petri, tudi ona je danes zlata
komandos Objavljeno Januar 9, 2010 Opozori Objavljeno Januar 9, 2010 To smo pa slovenci!Hvalmo sam kadar so kolajne :yes: drgač pa... Smo al nismo :blink:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 9, 2010 Opozori Objavljeno Januar 9, 2010 Bravo Robi!!! Čestitke pa seveda tudi Petri, tudi ona je danes zlata In Petra sedi zraven mene in se ti zahvaljuje malakai, Rude Boy, grepavl in 4 others 2 5
maus Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 a k sta bla pa učer druga, pa nč bravo :angry: BRAVO PETRA IN ROBI ...
Jure Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 Seveda bravo! Sami odlični dosežki zadnje dni!
Rude Boy Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 odkar sem slišal zadnji intervju z Andrejem Staretom na Radiu Študent, sem spremenil meneje o tem športnem komentatorju in doktorju in še marsikaj ! Stare je car, prav tako leteči Kranjec in puklasta Petra ! Bravooo !
pajkica Objavljeno Januar 15, 2016 Opozori Objavljeno Januar 15, 2016 še dobr da skačejo u eu, drgač bi Prevc emigriral, pa bi pasuš rabu..... https://www.youtube.com/watch?v=CMHtgRPLbD4 Scarlett 1
solorider Objavljeno Januar 30, 2016 Opozori Objavljeno Januar 30, 2016 Danes za naše športnike en velik gsxf750, solorider, bobi1001 in 3 others 6
solorider Objavljeno Januar 30, 2016 Opozori Objavljeno Januar 30, 2016 pred 5 urami, solorider pravi: Danes za naše športnike en velik Danes 1 zlata, 3 srebrne in 3 bronaste gsxf750, TakeALookAround in bobi1001 3
Luka66 Objavljeno Januar 28 Opozori Objavljeno Januar 28 (popravljeno) Danes so umaknili s komentiranja skokov na nacionalki A. Stareta dr, medicine, šport je komentiral, tako za zraven volontersko, ampak za pare 🙃....včeraj sem se vsaj ob njegovih "ajhanih" komentarjih nasmejal, med slabo voljo in pi.. ko so naše jodlarji pokradli naslova......lep ose je slišalo, kako je odpiral piksne med komentiranjem 🤪 pa to ga nekako še razumem, človek je bil žejen po slanem kosilu, ne more komentirat suhih ust ....... in še par športov, ki jih je pokomentiral v njegovi predolgi komentatorski karieri bo izumrlo na nacionalki...npr. tekmovanje v "hitrostnem drkanju" iz leta 2006 🤣 bo pa malo bolj dolgčas, če naši ne bodo v vrhu 😁 vseeno pa bolje poslušat naloudanega športnega komentatorja, kot kakega polpismenega politika ali brezmadežno versko srenjo od škofa pa do muftija.... Popravljeno Januar 28. Popravil Luka66 Frenk 67 in MiNa 2
Frenk 67 Objavljeno Januar 28 Opozori Objavljeno Januar 28 Ob 30. 1. 2016 ob 19:38, solorider pravi: Danes 1 zlata, 3 srebrne in 3 bronaste Danes 5 zlatih in ena bronasta 🍾🎉 Mavti in Luka66 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se