petergsx Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Am am :worship: :worship: :worship: :worship: si faliu poklic!!! Ti bi mogu it za pesnika :naughty: :naughty: ti b mogu u kamnolom jt take pokat. :naughty: to so že eksplozije
PETARDA46 Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 ti b mogu u kamnolom jt take pokat. :naughty: to so že eksplozije sej bi šou... sam pole bi me Bin Ladn dobu pa bi me za svojga uzeu :evilgrin: sam jest pa nism taka nasilnež... sm vseeno le sramežljiva dušca :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
petergsx Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 sej bi šou... sam pole bi me Bin Ladn dobu pa bi me za svojga uzeu :evilgrin: sam jest pa nism taka nasilnež... sm vseeno le sramežljiva dušca :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ma noben hudič te ne sname naboš krepu ne.
PETARDA46 Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 ma noben hudič te ne sname naboš krepu ne. He so že probali... ma niso mel za burek :whistle: Mam pretežko rit, karakter pa še bolj :kva2: :lol1:
petergsx Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 He so že probali... ma niso mel za burek :whistle: Mam pretežko rit, karakter pa še bolj :kva2: :lol1: tele je tele :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Moby Objavljeno December 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2007 razmišljanje reality utrinek :trance_33_sleep : .....če ga včasih z frendi kej spijem ...in sem po druženju na koncu pijan še nisem kronik prej bi pošteno reku da delam na vzdrževanju prijateljskih odnosov oz. frendovsko degustiram... Ben ja....priznam z frendi je lepo .
petergsx Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 razmišljanje reality utrinek :trance_33_sleep : .....če ga včasih z frendi kej spijem ...in sem po druženju na koncu pijan še nisem kronik prej bi pošteno reku da delam na vzdrževanju prijateljskih odnosov oz. frendovsko degustiram... Ben ja....priznam z frendi je lepo . ne se bat s prjatli ni neč teško.niti en hladilnih laškiga podegustirt. makar doma pole umret :rolleyes: :rolleyes:
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 ne se bat s prjatli ni neč teško.niti en hladilnih laškiga podegustirt. makar doma pole umret :rolleyes: :rolleyes: če so pravi prjatli, te bojo bujli, da se neuš matro... :evilgrin:
Sanda7 Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 kdo bi vas razumu čez sto let na mesa ne kosti
Furioso Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 kdo bi vas razumu čez sto let na mesa ne kosti
petergsx Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 ku ma lepe plave učke me na enga spomina
PETARDA46 Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx:
petergsx Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: a neda ti prjatu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
PETARDA46 Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 Uf življenje je težko!!! Za jebat nimam... ma jebejo me vsi.... noge imam ma uporabljam jih bolj s težavo :lol1: trenutno poslušam eno kurčevo muziko na kompu, ma kaj mi pomaga ker se mi ne da menjat.... Mislem živa groza... sploh pa ta sneg Prjatli veliki in mali.... debeli in suhi... slepi in gluhi.... pijani in trezni... hitri in drzni.... pazite nase! Baje da prihaja zajebano leto tko da... ma sej sploh ne vem kaj bluzim O:-) O:-) O:-)
Moby Objavljeno December 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2007 Bo že boljše..... :rolleyes: ...zdej si NOV !!!
petergsx Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 z prjatle si bomo uzeli cajt in spili kšnu bircu pa bo bulši :drunk:
PETARDA46 Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 z prjatle si bomo uzeli cajt in spili kšnu bircu pa bo bulši :drunk: OJOJ a spet :whistle: Sej ni čudno da sm pole naslednji dan čist drugačn ko me pa vi prjatli čist zmedete! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
petergsx Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 prjatli so tudi za te zajbt :naughty: :unsure: :rolleyes: :whistle: :whistle: :whistle:
Moby Objavljeno December 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 21, 2007 ...Še dobro da jih je potem tko malo ...( za na prste ene roke preštet ) :naughty: :whistle: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: ...je pa zato veliko znancev,,,,,, :naughty: :naughty: :naughty: p.s. :headbang: Še dobro da jih je potem tko malo ...( za na prste ene roke preštet ) :naughty: :whistle: :: :unsure: :unsure: ...je pa zato veliko znancev,,,,,, :naughty: :naughty: :naughty: p.s. :headbang:
petergsx Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 bomo pa še znance duplih :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Moby Objavljeno December 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 22, 2007 Jazst mam najrajši pej prjatlce..... prnjih lohkr močno .... ben ja ,,,,
petergsx Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 ja ni kej ku teleta u nova urata :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: gggaaassaaaaaaaaa
PETARDA46 Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
petergsx Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: d te nabo u križi zvilu .k te zadne cajte lomi :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: :whistle: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se