Skoči na vsebino

Kdo se je LETOS (2002) ze "razprostrl" na asfalt

Ice

Si se letos ze "rolal/kotal/saltal" po cestah?  

1. 1. Si se letos ze "rolal/kotal/saltal" po cestah?

• Da
      47
    • Ne
      105

Priporočene objave

Za letos (moja 8. sezona) sem "predvidel" sezono brez padca(do zdaj mi taka sezona se ni uspela). Zaenkrat se moji plani čisto uresničujejo (16500km) 8) 8) :lol: :lol: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bilanca po 12000 km:

1X polet preko skale; unicena felna in gume

1X po odvzeti prednosti in zaviranju po prednjem kolesu padec na bok; fusraster hin

Eh pa jebi ga, se zmeraj vec uzitkov kot skode...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po treh začetniških padcih lani (prvi meseci vožnje z motorjem, hmnja, s skuterjem) upam, da se je moje padanje končalo...

Letos še nisem padel in naj Bog da, da tudi ne bom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PERVY

Vseved

Član od: ponedeljek, 07.05.2001 16:07

Objav: 1806

Kraj: Thailand

Objavljeno: 21 avg 2002 18:08 Zadeva: Kaj se dogaja???? Vsi polomljeni???

--------------------------------------------------------------------------------

bolj kot berem forum bolj mi nic ni jasno. vidim da je ice usipal, gregs jamra da je polomljen,......

a lahko kdo kaj napise al nas boste pustili tavat v temi?

zero to horny in 2,5 beers!

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Nazaj na vrh

Gregs

Moderator

Član od: nedelja, 27.05.2001 23:09

Objav: 3721

Kraj: French Polynesia

Objavljeno: 21 avg 2002 18:19 Zadeva:

--------------------------------------------------------------------------------

Eh, nic kaj takega.. jaz temu pravim: nesreca pri delu....

Earth is a biosphere, a well balanced life support system. We are part of this system. The land is ready for a better world. We are ready for a better world.

Nazaj na vrh

dave the wave

Član

Član od: ponedeljek, 03.06.2002 12:05

Objav: 91

Kraj: British Indian Ocean

Objavljeno: 21 avg 2002 18:19 Zadeva:

Pervy,...pa bodi brez skrbi , dokler še padalci lahko pišejo, bolje pišemo, je še vse v redu. Ko pa.............

lp dave_tw

dave_tw ride agein

Nazaj na vrh

PERVY

Vseved

Član od: ponedeljek, 07.05.2001 16:07

Objav: 1806

Kraj: Thailand

Objavljeno: 21 avg 2002 19:01 Zadeva:

dave the wave je napisal:

Pervy,...pa bodi brez skrbi , dokler še padalci lahko pišejo, bolje pišemo, je še vse v redu. Ko pa.............

lp dave_tw

ja ja saj zato pa gnjavim ker vidim da so ok, drugace bi to blo zadnje kar bi me zanimalo. predvsem pa me zanima ce so "vozni" da se lahko kaj peljemo.

zero to horny in 2,5 beers!

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Nazaj na vrh

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Evo, pa je tudi mene docakalo. Ko sem se vceraj odpravil domov izpred OLP, sem malo hitreje strtal. Hladna zadnja guma se je zavrtela v prazno, motor se je nagnil in prva guma mi je zdrsnila na jeklenem pokrovu na cestnem jasku. Motor je zacelo premetavati levo,desno in sledilo je BUUUM ob tla (z ramo in glavo). Izguba zavesti. Po 25 metreskem drsenju (beje so letele iskre izpod roll brov?!?) skupaj z motorjem na moji levi nogi sem se zavedel. Motosvetovci so bili ze pri meni. Ti so me posadili ob rob ceste, Tatjana je prinesla kozarec vode. Jaz sem pa se zmeraj videl vse zvezde.

Potem smo stopili v OLP ne en drink za pomiritev (tonic). Potem so se mi pojavile bolecine v prsih, gleznju, zapestju, vratu in kolku. Ker sem se nato spomnil, da imam AO+ smo poklicali Policijo, da je naredila zapisnik (in predlog sodniku za prekrske-na zalost). Ob 01:30 sem se privlekel na urgenco, kjer so me celega poslikali in na sreco ugotovili, da ni nic zlomljenega, le vse je nategnjeno.

Danes obiskal se osebnega zdravnika, ki mi je predpisal tablete proti bolecinam (Ketonal forte), da bom lahko ponoci spal, saj se ob vsakem premiku zbudim, ker me vse boli. Pa tudi hodim kot en pijancek. Aja pa smejat, kasljat in kihati tudi ne smem, ker me kar zareze v prsih.

OK hvala Bogu, da se je izteklo tako kot se je. Kako bi se lahko sele koncalo, ce bi namesto na cesto padel na drugo stran v tiste zelezne kolicke.... Sploh ne smem pomisliti na to.

Prav lepa hvala Maxu, Tatjani, Pahoriniju, Uzziju, Spidiju in kolegu, ki so mi nesebicno pomagali v moji nesreci. HVALA VAM!!!

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Letos še ne in upam da tudi ne bom ( trkam po lesu ).

Tadej, hitro prid k sebi in naj te čim manj boli.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dvakrat v enem dnevu, obakrat na nadaljevalni šoli varne vožnje...

:arrow: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...p?p=24234#24234

Sicer o padcih nasplošno (kaj je bilo narobe, zakaj sem padel, kaj bi lahko naredil drugače pa nisem itd.itd.) govorimo v temi "KOLIKO VAS JE ŽE ZRUŠILO MOTOR" :arrow: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?p=24234

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, pa še jaz, drugič letos. Sedaj pa malo bolj, sem podrsal motor, ki ga imam komaj 14 dni... :cry:

Če povzamem z dvema besedama: JEBEMTI ZALIVKE!!!! :evil:

V glavnem, motor podrsan po levi strani, jaz pa ves v bolečinah.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, sem tud jest slišu za tragedijo. Baje je bil nesrečnež na ogledu dirke na Ljubelju (oldtimerji, prikolice...). Kolega, ki je na dirki nastopal, je rekel, da je še prišel rečt adijo, se vidmo.... No, pol pa na poti domov crash... Avto iz stranske ulice je zapeljal na cesto in bum!

Zajeban, zajeban...

Ja pol bo pa zgleda več mrtvih tale vikend (R.I.P.)

enega smo srečal na poti iz vršiča (baje nič hujšega)

drugi par smo srečal pred petrolom v kranjski gori (potreben rešilec)

ta tret se je men pred očmi (kolesi) pod avto spravu (brez posledic)

no pol pa še za tega zvem 47 let iz škofje loke

mu je voznica os.vozila zaprla pot ko se je vklučeval na prednostno cesto (nisem siguren ampak mislim da nekje okoli vrhnike)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no,pa sem tudi jaz prišel na vrsto.........v nedeljo sem se v IRIG-u pri 60 km/h na poti navzdol ulegel na asfalt,ter se ustavil v nasprotivozečem avtomobilu........ko so me spravljali k zavesti,se je pa še v ta isti avto zaletel še tovornjak, ki ga je ravno tako odneslo ven (na cesti je bilo razlito olje).........kakorkoli, motor se že pelje z AMZS domov,moja bilanca je pa sledeča:nalomljena medenica,ter zlomljene neke "parubične kosti".......skratka,nič kašljanja,kihanja,sexa in podobnih stvari............pa še strogo mirovanje 6.tednov.........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!