Skoči na vsebino

Derbi - Terra 125

Priporočene objave

Objavljeno

pravi malo potovalni enduro kot bmwjevi motorji :) performansi pa na 4T 125ki taki, da lahko z njim potuješ točno do šole in nazaj

Objavljeno
pravi malo potovalni enduro kot bmwjevi motorji :) performansi pa na 4T 125ki taki, da lahko z njim potuješ točno do šole in nazaj

se strinjam

Objavljeno

Na 2T 125ki prideš pa do šole, nazaj pa phaš.

Objavljeno

sm baje nej bi bla tm okul 4300 eur :closedeyes:

Objavljeno

Še bedno ceneje ko kaki varadero, pa kot marsikera 125-ka :) Itak majo tk napihnjene cena da brezveze :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Še bedno ceneje ko kaki varadero, pa kot marsikera 125-ka :) Itak majo tk napihnjene cena da brezveze :whistle:

ce smo ze pri tem, prav VSE 125tke majo napihnjeno ceno! Tud ena ku***va Aprilia stane dobrih 5 tisocakov, pa se potem je veliko stroskov, zakaj pol nebi varadero (pa ne mi zdaj rect ja pa aprilija vsaj gre nekam itd., ker se je glih tak hitro navelicas kot vsakega motorja te kubikaze)

Popravljeno . Popravil Gixxer
Objavljeno

Sej pravim, vsi so predragi...Varadero je čist zakon men :whistle:

Objavljeno

:headbang: se upravičujem cena je sm 3900Eur (podatek s francoskega trga) sm mene bol skrbi kje bi jo dubu in potlej serviserov 2 let kukr ma garancije :unsure:

Objavljeno
Na 2T 125ki prideš pa do šole, nazaj pa phaš.

A res, še nikol mi ni blo treba porivat... :blink:

Objavljeno

sj maš za derbi prodajalce in serviserje pr nas.

kokr vem je v krškem trgomoto (en primer)

Objavljeno

:whistle: kukr jst vem v tgomoto nimajo derbijev tudi na njihovem spletnem naslo9vu ne piše da bi jih mel

Objavljeno

POCASI SE DALEC PRIDE :whistle: če pa ni ta pregovor nrjen za ta mator poj pa tud ne vem več :worship:

Objavljeno
Sej pravim, vsi so predragi...Varadero je čist zakon men :whistle:

vara je top... kva bi dal da bi ga imel ej... :worship:

A res, še nikol mi ni blo treba porivat... :blink:

to so te štertakteraške fore.... men tut ne baje pa mam zihr ze skor 30k km na 2t masinah...

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!