soncy Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 :yes: mah jasno, da bi lahko bila .. a misliš, da si nisem ogledow tvojega roj. dat. predno sem to zatrdiw. :photo: ejejeeej .. babe :slap: no pol mam pa vsaj še 20 let fore da kadim :lol1: :lol1: pa se pol mučm z odvajanjem :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 no pol mam pa vsaj še 20 let fore da kadim :lol1: :lol1: pa se pol mučm z odvajanjem :hmm: jasno, ti kar kadi in uživaj .. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 14 dni brez.. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 14 dni brez.. :cry: Lepo! Ti samo dajaj na kup prihranjen denar. Poleti pa pridem na Primorsko in ga bova skupaj zapila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 no pol mam pa vsaj še 20 let fore da kadim :lol1: :lol1: pa se pol mučm z odvajanjem :hmm: soncy, pol se pa ne sekirej, sej si šele na začetku, sigurn maš pluča še čist čista janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Lepo! Ti samo dajaj na kup prihranjen denar. Poleti pa pridem na Primorsko in ga bova skupaj zapila. bova fajn bruhala če popijeva vse... upam, da res ne bom kadu več.. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 :worship: za to ti pa dam za en :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 :OK: vsak dan bolje :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 kriza, včeraj nekaj študirali logistiko glede dirke v labinu in se ga nažgali zelo zaprou.. in sem popustu. kadu sem. kr precej. pravzaprav sem biu kukr lokomotiva.. danes ne čutim nobene potrebe po čikih. verjamem, da bom abstiniral dalje. ampak maček je pa grozen. no, če včerejšnji dan ne šteje, (se mičkeno na zelo zmanjšano razsodnost sklicujem) bo jutri 3 tedne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 kriza, včeraj ... ti samo vzdrži :OK: je pa dejstvo, da pijača velikokrat pokvari marsikaj lepega česar se človek loti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 + 2 kg :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 en mesec.... samo laufat bo trba spet začet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 en mesec.... samo laufat bo trba spet začet. ys tudi .. mogoče kak dan več .. bicikl že gonim tu pa tam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Js zdj že več kot 5 mesecev, treba bit aktiven skos pa je, sicer zdj me tud ne mika ne vec, mogoče tu pa tam malo zamika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 kaj pa lažeš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modelka Objavljeno Avgust 11, 2007 Deli Objavljeno Avgust 11, 2007 Odvisno je od samega sebe.Ni taka kriza.Jaz sem kadila par let in vam lahko povem,da bo bo zdaj eno leto naokoli in nisem imela krize.In tudi zredila se nisem.To je vse v glavi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 11, 2007 Deli Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) In tudi zredila se nisem. Pohvalno. Gremo na kako kavico? :evilgrin: Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modelka Objavljeno Avgust 11, 2007 Deli Objavljeno Avgust 11, 2007 Hvala! Ni problema za kako kavico,to še mi vedno paše.Pokliči ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 11, 2007 Deli Objavljeno Avgust 11, 2007 Pa te ne bo matralo, če si kakšnega prižgem zraven? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2007 Deli Objavljeno Avgust 11, 2007 Kje si ga pa ti ob kavici še prižgeš (razen doma) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 11, 2007 Deli Objavljeno Avgust 11, 2007 Pr tebi na obisku :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2007 Deli Objavljeno Avgust 11, 2007 Pr tebi na obisku :blush: haha to pa lahko, sam moraš prej sploh kavo dobit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 11, 2007 Deli Objavljeno Avgust 11, 2007 Bom naslednjič bolj na glas rekel :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 Kajenje ubija2 Življenje s cigareti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modelka Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 Bom videla če bo me motilo.To mislim v takem smislu,kakšne kadiš????????? Standart,seveda!!! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se