motoristek Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 od 2.10.83 nisem pržgav niti enega cigareta.... :whistle: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 :worship: tut tebi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Maj 14, 2008 Deli Objavljeno Maj 14, 2008 od 2.10.83 nisem pržgav niti enega cigareta.... :whistle: Enako. Mi tudi vedno kakšna ponudi ogenj. Dobra fora, pravzaprav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 15, 2008 Deli Objavljeno Maj 15, 2008 Enako. Mi tudi vedno kakšna ponudi ogenj. Dobra fora, pravzaprav. To se reče, da mu ga je "kresnila" .... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Jest sm danes zjutraj vrgel škatlico v smeti. Zdej se pa tok tresem d ne vem kaj bi. šel sem tudi bruhat. Zelo hudo bo- kaj mi svetujete ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Odvisno od tega, kdaj pri vas odvažajo smeti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Štrik.....pa na podstreho!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Jest sm danes zjutraj vrgel škatlico v smeti. Zdej se pa tok tresem d ne vem kaj bi. šel sem tudi bruhat. Zelo hudo bo- kaj mi svetujete ??? :photo: slika ej.. drama king de luxe... :yea1: ..trpi. bo mimo čez čas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Jaz pa se ne sprenevedam; sem kadilec in se ne trudim dokazovati, da nisem. Enako težavo je imel (ima) Michael Jackson, ko bi rad svetu dokazal, da je bel. No pa je ostal brez nosa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 pazi, ko prižigaš, da ne boš še ti.... :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 od vceraj zvecer se nisem pokadil niti enega. aja odločitev ne bom vec kadil :grim je prisla spontano. trenutno se ne čutim potrebe, me prav zanima ko bo prva kava danes padla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 od vceraj zvecer se nisem pokadil niti enega. aja odločitev ne bom vec kadil :grim je prisla spontano.trenutno se ne čutim potrebe, me prav zanima ko bo prva kava danes padla priden....... :whistle: :whistle: :whistle: tudi jaz sem velikokrat tako rekla, ampak sem že kar ponosna nase - v soboto bo 3 leta :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 priden....... :whistle: :whistle: :whistle: tudi jaz sem velikokrat tako rekla, ampak sem že kar ponosna nase - v soboto bo 3 leta :naughty: :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 večkrat sem že nehala za pol leta, let,...pa vedno začnem na naovo. K paše ja , k ne pa ne pa se je čist brez veze s tem ubadat. Delaš kar ti trenutno paše - samo denarja je škoda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 kle kot kažem s kuljem pa vse od nosa navzgor do sredine obrvi mi full pritisk nabija al kak naj rečem, tk občutek je ko da je neki čist polno not, pa utriple mi tut mal, nevem ka je kr čez noč se je pojavlo, kadim tut ja, če se sklonim npr: igranje biljarda me tk stisne notr da nč nemorem, če se ušmrknem mi pa nafilanot luft al kok in pol sam neki pokne pa je boljše. Ka je to ? mam gnoj not al ka? Je pa to samo na eni strani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 že vem vse, sinuse mam bolne . FAK !!!!! sam dans se grem vseen peljat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helena Objavljeno Julij 5, 2008 Deli Objavljeno Julij 5, 2008 js sm pa car ...... ne vem zakaj eni zbirajo tok cajta pogum za prenehat kadit ... js to naredim z lahkoto .... vsak dan mi celo znese nehat kadit :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 nehal pred mesecem, zgleda da je ratalo. zaj*** pa u 3 pm, sploh ni bla fora, samo zaj pa je tak fajn. :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 nimam problemovs tem... bo treba prej začet kadit, da bom lahko nehala :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Ewo,tudi kulturniki so z vami.. KADILSKA ODA. Kako bil bi čudovit naš svet, če ne bilo bi predsodkov glede cigaret, če pustili bi kadilce pri miru, da uživajo v svojem življenskem tiru. Kar želi človek si sam izbere- na primer skadi škatlo na dan. In marsikateri se zdi mi človek plitek, če misli na zdravje ne pa na užitek. Življenje je kratko, nevarnosti polno, lahko zadušiš se celo z ovčjo volno, zato uživaj trenutek vsak, tobačni dim vdihuj, ker onesnaženi zrak je fuj. Ti krajše življenje kajenje bo dalo, zakaj le bi hotel biti staro bodalo. Pomisli, kak zakon,pokadi kaj tobaka, ne boš rabil plenic, boš umrl od raka. Če izrečene besede ne ugajajo ti, zatirat kadilce zakaj nehal ne bi? Svojo izbiro so že naredili, in drugim ne težijo kot nekateri debili. OH TA CIGARETNI DIM Sem človek želeči"met" svoje življenje, brez omejitev svobode, da počnem kar želim. In tisti, ki bi izničili kajenje, ne vedo, kaj meni pomeni da kadim. Kaj bi imel od življenja? Denar in oblast! Jaz mislim, da lažeš in sanjaš brez smisla, ne vidiš resnice nastavljaš si past, užival bi rad, ta resnica je kisla. Ne rabiš ničesar, le v pljučah svež zrak, al nekaj kar bi veselilo vsak vdah. Na primer božanski, kvalitetni tobak, in naj te ne bo pred omejitvami strah. Samo le sprosti se s cigareto v ustih, poglej oblake, ki so kot dim ki je v tebi. Ne upoštevaj nasvetov nagnusnih, ker besed omejenih poslušal jaz ne bi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 večkrat sem že nehala za pol leta, let,...pa vedno začnem na naovo. K paše ja , k ne pa ne pa se je čist brez veze s tem ubadat. Delaš kar ti trenutno paše - samo denarja je škoda Dej ne nabijaj :D Če si nehala kadit za pou leta ti je biu prvi čik po pou leta ogaben :winkiss: zdej pa reci da ni blo tako :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 1.9. preneham s kajenjem Razlogi: -stava -raje za bencin kot pa za rakovo palčko zapravim €€€€€€ :rolleyes: -po dveš škatlicah na dan se človek upraša kaj bo čez 2 leti cel box na dan :unsure: Redno kadim od 15ga leta počas se bomo odvadl. Pišem ko bo kriza :whistle: zdaj pa hitr na enga :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Dej ne nabijaj :D Če si nehala kadit za pou leta ti je biu prvi čik po pou leta ogaben :winkiss: zdej pa reci da ni blo tako :D Itak, da mi je bil ogaben ta prvi samo potem ta drug pa ta tret nista več tolk ugabna in si kaj hitr nazaj. Pa sej kokr sem rekla en cajt ja en cajt pa ne. Trenutno sem že en teden brez pa nimam krize. Se pa tolk poznam da ne bom rekla nikoli več, ker prej ko slej bom spet kakega prižgala - če ne prej pa poleti ob pivu kje na morju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 od vceraj zvecer se nisem pokadil niti enega. aja odločitev ne bom vec kadil :grim je prisla spontano.trenutno se ne čutim potrebe, me prav zanima ko bo prva kava danes padla :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 no da se še jaz malo pohvali 27.septembra bo eno leto kar ne kadim nehala sm pa takole 25.9ob 8h zjutrej sem bila rojena na ta dan ena dan prej sm mal pomislila kaj pa če bi jutr na roj dan nehala in evo bila sm na šihtu šla 5 do 8h na kavico zravn pokadila še en cigaret in rekla na glas tale je zadni in spravila skoraj celo škatlo čikov v avto katere sem potem skoraj mesec dni prevažala rahlo v mislih če pride situacija ko res ne bom morala brez ga bom pač prižgala in evo čez dva dni je prišla ta situacija in sm zapalila 2 čika pa sm ugotovila da čist brez veze in mi je bilo žal tako da od takrat pa res nisem nobenga več prižgala.Po pravici povedano neke hude krize ni bilo motilo me je predvsem to da sem opustila tudi zahajanje v gostilno na kavo,sicer pa glavni razlog za to je bil tale novi protikadilski zakon ki se je začel izvajati avgusta in smo se morali zaradi njega tudi na šihtu skrivati,kar me je pa zelo motilo. Se pa trudim,da preprečim kajenje tudi boljši polovici vendar mi že eno leto obljublaja opustitev a mu ne ratuje najbolje tako da bo treba očitno postavit nek pogoj,če se že sam ne more odločit. Ker sedaj ko se bližajo hladnejši dnevi se mu ne mislim več prilagajat in sedet zunaj v kafičih pod tistimi grelci in pokrivat z raznimi dekcami. Če priznam je bilo kajenje super in ni mi žal da sm kadila 10in več let vendar tudi življenje brez cigareta je fajn glede na to da je zadeva ratala kr precej draga ta denar rajši porabim za kak litr bencina več in če se le spomnim vržem dva evra na dan v šparovček na ta račun Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se