bmwslo Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 To še predobro vem, sta se dva poizkusa ponesrečila ravno zaradi takšne pregrešitve. Sicer pa si tokrat nisem rekel, da bom nehal kaditi, samo danes ga pač ne bom prižgal, če mi bo jutri zapasalo na polno ga pa bom pa kaj. Se pretirano ne obremnjujem s tem pa mi na koncu vedno lažje rata priti iz enega dneva v drugega. Tako da kar gre Bravo dec anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 20.maja prenehal, kamlu bo en cel mesec. Krize nobene ker sem že navajen ... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 ..2 meseca....ne kadim....sam mi pa zapaše na trenutke ...al bom al ne bom pržgal ....ma ne bom .......huda preizkušnja.. ..!! SCORPIONS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 dve let pa skor mesec dni ne kadim več in je cool,...čeprov je tud kadit cool,..tko da kokr kom paše,..ni pa cool se kušvat s tipom k smrdi po čikih,.. pa dnarja se tud neki pršpara v tem cajtu sm za ta keš (dajala po 35€ na mesc na stran) kupla kolo in z njim nardila letos 1.200km,..posledično pa bla zato manj na motorju tko, da sm še tuki ujela okol tisoč evru,...tko da kadit se res ne splača bajkr88 in GregorM 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
1965 Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 ..2 meseca....ne kadim....sam mi pa zapaše na trenutke ...al bom al ne bom pržgal ....ma ne bom .......huda preizkušnja.. ..!! Ne boš , rajši se vozi z motorjem. tud če je mraz , tok za vzpodbudo. SCORPIONS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 28, 2022 Deli Objavljeno Marec 28, 2022 včeraj dve leti, kar sem prenehal kaditi ... zaenkrat ni krize RobiRoberto, Akito, hribuc in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 28, 2022 Deli Objavljeno Marec 28, 2022 pred 6 urami, maus pravi: včeraj dve leti, kar sem prenehal kaditi ... zaenkrat ni krize nehi smetit, če maš krizo tu piši Zivnorc in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 29, 2022 Deli Objavljeno Marec 29, 2022 Ob 28. 3. 2022 ob 10:17, maus pravi: včeraj dve leti, kar sem prenehal kaditi ... zaenkrat ni krize ... to se pravi: dve škatli na dan.... cca 8€ ...730 dni (mislim, da ni bilo prestopnega leta v mes) =5.840,00€ ... jebenti... še pet let, pa si boš lohka novo Ninđo prvošu... VS800 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 29, 2022 Deli Objavljeno Marec 29, 2022 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: ... to se pravi: dve škatli na dan.... cca 8€ ...730 dni (mislim, da ni bilo prestopnega leta v mes) =5.840,00€ ... jebenti... še pet let, pa si boš lohka novo Ninđo prvošu... prekajene base bi uleku markII, Zivnorc, VS800 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 29, 2022 Deli Objavljeno Marec 29, 2022 Moja draga je na "tehničnem pregledu" prejšni teden izvedala da ima preveč sladkorja v krvi in povišan pritisk, zato je nehala kaditi in kavo brez sladkorja pije samo enkrat dnevno = "dežurni krivec" Roberto itak ... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 29, 2022 Deli Objavljeno Marec 29, 2022 pred 7 urami, RobiRoberto pravi: Moja draga je na "tehničnem pregledu" prejšni teden izvedala da ima preveč sladkorja v krvi in povišan pritisk, zato je nehala kaditi in kavo brez sladkorja pije samo enkrat dnevno = "dežurni krivec" Roberto itak ... ... benti , Robi... sem prej prebral tole, pa me je kr streslo.... ... no zdej sem pa nataknu očale, pa točno prebral.... ...namreč prejle sem "prebral", da je tvoja tanajdražnejša nehala kaditi travo... ... pač... vidu sem še nekako "kaditi"... in pol v zamegljenem zmazku nakonc uspel prebrat samo še "vo" RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 29, 2022 Deli Objavljeno Marec 29, 2022 če bi jaz za dve leti prekinil kajenje, bi se takoj počastil "jednom cigarom" RobiRoberto in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno Oktober 28, 2022 Deli Objavljeno Oktober 28, 2022 maus, RobiRoberto, MARE 65 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Oktober 30, 2022 Deli Objavljeno Oktober 30, 2022 vse je v glavi.21 let je minilo, odkar sem prizgal zadnjo cigareto, od danes na jutri. Do sedaj ni bil nobene krize ali želje po kaksni cigareti pa lep pozdrav RobiRoberto in Kawasaki_rider 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2022 Deli Objavljeno Oktober 30, 2022 Ob 28. 10. 2022 ob 17:40, kaizer pravi: to tudi delam in evo .. že 2,5 leti nisem prižgal cigarete kaizer, Frenk 67 in bajkr88 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 30, 2022 Deli Objavljeno Oktober 30, 2022 K boš pa pa nazaj začeu fukat bo pa šla šteka čikov na dan a.... MARE 65 in kaizer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se