CVIČKAR1 Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Hm...mene to interesira...Sam kaj ko vas ne bom dohitevu...No,se bom pa sam odpravil,jst mam sicer v planu čez Korensko sedlo pol pa tam mal po avstriji pa prek v Italijo pa pol nazaj v SLO...Pol grem pa popoldne oz zvečer tko na XXX-e :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2007 Hm...mene to interesira...Sam kaj ko vas ne bom dohitevu...No,se bom pa sam odpravil,jst mam sicer v planu čez Korensko sedlo pol pa tam mal po avstriji pa prek v Italijo pa pol nazaj v SLO...Pol grem pa popoldne oz zvečer tko na XXX-e :whistle: Z dohitevanjem ni problema če sem jaz zraven, pa četudi Motoristek vodi. Ga tolk bremzam, da se da komot vozit zraven z vsakim mopedom. Komot greš zraven. Tudi mi gremo potem na xXx-e ampak jaz v civilu, ker se mi ne da potem sredi noči na motor vlačit. Kam bom(o) pa šli, pa še ne vem, ker sem še sam zaenkrat :whistle: Kako pa kaj tvoja revma ? Te že kaj trga po sklepih ?? Ja mene v tvojih letih tudi še ni, zato me pa sedaj toliko bolj . Jebat ga. Mogoče pa tebe sploh ne bo. Upaj da bo tako ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) Z dohitevanjem ni problema če sem jaz zraven, pa četudi Motoristek vodi. Ga tolk bremzam, da se da komot vozit zraven z vsakim mopedom. Komot greš zraven. Tudi mi gremo potem na xXx-e ampak jaz v civilu, ker se mi ne da potem sredi noči na motor vlačit. Kam bom(o) pa šli (GOLICA) pa še ne vem, ker sem še sam zaenkrat :whistle: Kako pa kaj tvoja revma ? Te že kaj trga po sklepih ?? Ja mene v tvojih letih tudi še ni, zato me pa sedaj toliko bolj . Jebat ga. Mogoče pa tebe sploh ne bo. Upaj da bo tako ! :whistle: Popravljeno December 13, 2007. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2007 :whistle: Sem dal GOLICO na glasovanje in sem bil ZA tako da , vse je mogoče. :worship: (sam da se vreme urihta) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Kdo je ta Shengen...? tale plavi stric Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2007 :slap: Pa vi spet o politiki. :devil: Povejte kdo gre zraven na Goličko :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 :slap: Pa vi spet o politiki. :devil: ne me vikat! :closedeyes: pa to ni politika, pač pa geografija :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2007 ne me vikat! :closedeyes: pa to ni politika, pač pa geografija :grim :nono: Geografija so hribi, pa reke, pa morje pa ...., meje so pa politika. In politika je qrba , s temi pa jz nimam rad posla, ker ... Torej a grem kar sam na furo :evilgrin: Bes đaver še krik iz valov, potem pa vse tiho je bilo. Torej grem pa sam. :music1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 No...jst bom verjetno šov,lahko je tut Golica ja...Tam me še ni blo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 :nono: Geografija so hribi, pa reke, pa morje pa to je spoznavanje narave :nono: Geografija so hribi, pa reke, pa morje pa ...., meje so to skupaj je zemljepis politika. In politika je qrba , to je res, zato smo mi temu že včasih pravli DebilnoMučenjeVelegenije zdej bom pa nehal smetit, k zraven ne morm it :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Jaz jo naskočim... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) to je spoznavanje naraveto skupaj je zemljepis to je res, zato smo mi temu že včasih pravli DebilnoMučenjeVelegenije zdej bom pa nehal smetit, k zraven ne morm it :krneki: nikoli ne reci nikoli :D Popravljeno December 13, 2007. Popravil zlati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2007 zdej bom pa nehal smetit, k zraven ne morm it :krneki: Ma jok, ti kar debatiraj, (mogoče te še prepričam za zraven), samo da nisem sam :rolleyes: No saj Motoristek pa Cvičkar vidim da sta za stvar. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Ma jok, ti kar debatiraj, (mogoče te še prepričam za zraven), samo da nisem sam :rolleyes: No saj Motoristek pa Cvičkar vidim da sta za stvar. :worship: Pusti te pussyje, bova Schengen preletela 1 2 3....... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Pol se bom pa jst že kako uro prej odpravu gor... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Pol se bom pa jst že kako uro prej odpravu gor... :whistle: Ne ga srat, midva se samo frajerja delava :rolleyes: voziva, ko stare mame... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Ne ga srat, midva se samo frajerja delava :rolleyes: voziva, ko stare mame... :yea1: aha, si le priznal :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Aha...Pol pa lepo,djta mi še povedat,kakšen je kej breg tam,večji ko na Korenskem sedlu(avstrijska stran).Al manj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Ne paničari, bom jaz štrik zraven vzel in te vlekel gor... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 :yea1: :yea1: :yea1: Ni problem...Sicer pa vem da ne bo to potrebno...Aja,kje se bomo pa vračali?Po isti poti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Ne ga srat, midva se samo frajerja delava :rolleyes: voziva, ko stare mame... :yea1: Kot tale? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Ma jok, ti kar debatiraj, (mogoče te še prepričam za zraven), samo da nisem sam :rolleyes: No saj Motoristek pa Cvičkar vidim da sta za stvar. :worship: po današnjem dnevu sodeč bo bolj slabo za furo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2007 po današnjem dnevu sodeč bo bolj slabo za furo :) Vreme bo kar pravo. Mogoče ne bo ravno za Golico ampak preko "bivše" meje bomo pa že skočli ni :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Vreme bo kar pravo. Mogoče ne bo ravno za Golico ampak preko "bivše" meje bomo pa že skočli ni :devil: Če bom tako blizu :rolleyes: jo drapnem gor... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se