moto rider Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 (popravljeno) Jaz pa bom verjetno 20. šel na Šentilj po štempl. Po zadanjega. Pa z avtom, ne z mopekom. Ja, vešde! :wallbash: Namesto štempla, boš dobil pa brco v rit, :o :o ker "prvega" :010 :010 ne bodo več imeli!! :P :D Popravljeno December 18, 2007. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2007 Da bomo skladni s stopinjami,grem še jaz. :naughty: Take rabmo :worship: :worship: 1. Motoristek 2. Cvičkar 3. Zlati 4. BMWSLO 5. linza 6. Du-le Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 19, 2007 OK . Taklole predlagam. Glede na nizke jutranje temperature in to, da nekateri od malo dalje pridejo, bi se zbrali v Celju pri hotelu Faraon (bivši Astor ) pri AMZS bazi . Dobili bi se v soboto, 22.12.2007 med 11.30 in 12.00 uro in najkasneje 12.15 odhod. Ker smo tolko gonli to Golico, predlagam potem do Dravograda in "bivšega mejnega prehoda" Vič potem pa dalje po presoji preko Goličke .... Če ste za OK, sicer pa z besedo na plan. P.S. Mene je danes v križu vščipnilo a do sobote bo že boljše. Temperature bodo pa tudi take, da bom primrznil na zic in ni strahu, da bi me kaj zvijalo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 Jaz nimam nič proti... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Jaz nimam nič proti... :naughty: Ni ja. Samo da vam kazem, ako se zaratitite ja idem doma :whistle: Necu zbog vas ginut :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2007 Ni ja. Samo da vam kazem, ako se zaratitite ja idem doma :whistle: Necu zbog vas ginut :grim Idem i ja .... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Ni ja. Samo da vam kazem, ako se zaratitite ja idem doma :whistle: Necu zbog vas ginut :grim i ja :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Ja cu ponjeti domacu rakiju. Ima netko kakve klobase? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2007 Ja cu ponjeti domacu rakiju. Ima netko kakve klobase? :whistle: Ideja ni slaba. Lahko bi kar kak piknik nardili :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Ima netko kakve klobase? :whistle: mam jaz home made, samo škoda ker nea morm gret zrawn..... :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 mam jaz home made, samo škoda ker nea morm gret zrawn..... :trance_33_sleep: Znam, Triumph se boji zime :grim Budes platio pivu navecer? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Motoristek, vidi sto sam naso na webu-u bmwslo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Znam, Triumph se boji zime :grim :grrr glej tole http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=813 Budes platio pivu navecer? žal, me nea bo v Celje :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2007 (popravljeno) Motoristek,vidi sto sam naso na webu-u bmwslo :naughty: To to, Motoristek je zadolžen za klobase :whistle: Linza svaka čast :worship: :worship: :lol1: :lol1: Popravljeno December 20, 2007. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Motoristek,vidi sto sam naso na webu-u bmwslo :naughty: Linza to je od onog švercera iz mađarske; :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 (popravljeno) Motoristek,vidi sto sam naso na webu-u bmwslo :naughty: Nema toga više, muca vse popapala... :whistle: :grrr glej tole http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=813žal, me nea bo v Celje :closedeyes: Kaj to kažeš :rolleyes: saj si bil več na tleh, ko na motorju... :lol1: Popravljeno December 20, 2007. Popravil motoristek alkatraz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2007 Nema toga više, muca vse popapala... :whistle: Jebala ga muca, v Merkatorju se dobijo še boljše :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Bom nekaj zrihtal :naughty: Didi mi bo posodila nekaj briketov... :lol1: alkatraz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2007 Bom nekaj zrihtal :naughty: Didi mi bo posodila nekaj briketov... :lol1: Samo da ne bodo pre trdi, jaz mam slabe zobe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Jaz se moram do sobote streznat, da ne bom slaloma vozil... :whistle: alkatraz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2007 Tebe bomo malo naprej pošiljal potem se boš pa nazaj pripeljal, pa spet malo naprej, da ne boš sicer prehiter za nas. Samo klobase boš pa že v celju predal enmu bolj sigurnemu (počasnemu), da nam ne zbezlaš in bomo potem brez njih :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Slab ti je odgovor. Ispravan bi bio: Da , JA cu donjeti klobase :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2007 Slab ti je odgovor. Ispravan bi bio: Da , JA cu donjeti klobase :grim Samo zgovarja se :whistle: Pa poln kufer jih (nas) ima :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Na Golici mora bit dober piknik... :worship: alkatraz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2007 Na Golici mora bit dober piknik... :worship: Bomo poročali v soboto popoldan pred xXx - i Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se