zlati Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Jaz nea morem, ker mi je ABS zmrznil... :kva2: me tud sam na avti :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Zdaj sem ga dal v garažo, da se mal zagreje... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 22, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2007 Jaz ga tudi malo ogrevam v garaži :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 linza je na poti :worship: tak zdaj se grem pa še jaz ogrevat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 22, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2007 :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Jst grem tut počas na pot..Naj še kdo kak glaž gumar vzame pa kej senfa...Jst vse nism mogu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Jaz vzamem en liter BMW olja za podmazat... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 norci ste :worship: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 norci ste :worship: :OK: Se strinjam v nulo s teboj, minca! :unsure: Zvečer pa bodo kot zmrznjene klobase ... :rolleyes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Mi, "bojazlive riti" že nestrpno čakamo, da se vrnete in pokažete slike. tp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 (popravljeno) Mi, "bojazlive riti" že nestrpno čakamo, da se vrnete in pokažete slike. tp Ja, kot dokaz, kako so "podirali" schengenske meje ... pri minus 150 stopinjah ... na stara leta pa bodo obujali spomine, vsak drugi pa bo zraven jamral nad revmo ... :whistle: . :winkiss: Vseeno pa, :yea2: vsaka čast! Popravljeno December 22, 2007. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 (popravljeno) Mi, "bojazlive riti" že nestrpno čakamo, da se vrnete in pokažete slike. tp Evo,za najbol neučakane! Več jih bojo pa pobi prlimali,ko pridejo domov! :grim Mutika, toti pobi ne bojo nič jamrali,so pravi dedi!!! :OK: :OK: :OK: Na Golički je bilo prijetno sončno in +7 stopinj. Cvičkar1 :worship: :worship: :worship: Popravljeno December 22, 2007. Popravil halls Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 fantje bravo :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Čestitke :worship:, mala malica za prave dede!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 22, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2007 Eni s(m)o pa res norci. Ampak blo je carsko. Kot je Halls napisal , toplo da ne moreš verjet. No sonce in toplo smo imeli od SL.G naprej in nazaj, tam proti Velenju nazaj grede je blo pa že kar lepo pod 0. Slikce bom limal jutri, ker se grem zdajle počasi uredit in potem na xXx . Cvičkar1 je pravi tič. Mel je seboj vse živo za piknik, vključno z desko za klobase rezat, zobotrebce ... No vina nam pa ni bilo treba kuhat, nas je Halls z njim že pričakal gor :worship: Ja za mene je blo lepih cca 180 km :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 vroče je bilo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Tudi jaz srečno nazaj, sem moral Linzo in cvičkarja v posteljo dati... :lol1: ps: slike tudi jutri, ker grem :whistle: kam že :naughty: seveda na XXX-e.... :kva2: alkatraz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 uf.. norci :D :worship: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: bravo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tommb Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 svaka čast pjebi ... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Se strinjam v nulo s teboj, minca! :unsure: Zvečer pa bodo kot zmrznjene klobase ... :rolleyes: . sej so že čez dan imel kakšno klobaso napol zmrznjeno :whistle: a fantki? :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Bravo...imaste jajca (verjetno majcena od mraza :whistle: ) a so. BRAVO :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 svaka čast pjebi ... :worship: se tudi jaz podpišem pod tole :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 pobi, kapo dol. :worship: :worship: mene zebe v termoflis pižami v postelji, ne pa da bi se na motor vsedla. :krneki: :rolleyes: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2007 sej so že čez dan imel kakšno klobaso napol zmrznjeno :whistle: a fantki? :naughty: :D Nam ne zmrznejo tako hitro, trde so pa skoz :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2007 Evo še nekaj obljubljenih slikc OMV SG Na nikogaršnji zemlji Pred vstopom v A, še pregled analnih odprtin Pred A mejnim poslopjem Golica ... ... je naša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se