Einherjar Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 A bi hoteli glasovat za moj band? http://www.summer-nights.at/en/index2.htm Klick VOTE, najdete Sweet Sorrow, klik vote now, vpisete svoj mail (za validacijo) - ne pozabit izklopit spodaj spam option. In na mail dobite verifikacijski link, ki ga je treba samo vnesti v web browser. PS: pa se naprej lahko posljete PPS: prosnja je ze bila napisana v "Kje ste metalci" ampak vem, da nas tisto temo bolj malo bere.
Tanjuška Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 evo jz sm glasovala za vs, svaka čast :worship:
Einherjar Objavljeno December 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2007 Mogoce zgolj v info, kaj sploh pocnemo: www.myspace.com/sweetsorrowslo Ceprav se bojim, da bo to koga odvrnilo od glasovanja.
LUMPKA Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 No pa sem tud jaz malo pripomogla
AlterMann Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Medoo, ne laži. Dobro vem, da si glasoval za Severino. :P
Mutika Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Medoo, ne laži.Dobro vem, da si glasoval za Severino. :P Kaka faca si ... :lol1: :lol1: :lol1:
zverac Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 (popravljeno) :rolleyes: Trenutno 21 mesto, 1,42% Popravljeno December 7, 2007. Popravil zverac
Mutika Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Sem glasovala. :yea2: Sicer to ni my kind of music, :music1: , ampak, moj sin je (sem pa tja) metalec in bom še njega ter njegovo metalno bando malo podrezala, naj glasujejo. Če jim boste všeč, seveda. :)
Einherjar Objavljeno December 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2007 Hmm... 100 ogledov pa 15 odgovorov. Upam, da vsaj glasujete (kar se zamudite 1 minuto), ce se ze tu ne javite :(
Brdaus Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 :grim 2x Ein, da boš potem povedal, kolk ste dobil .)
gebre Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Državljanska dolžnost opravljena, sedaj grem pa lahko na peer :grim
Einherjar Objavljeno December 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2007 Se zavaljujem :) Na pir grem pa tudi jaz.
actarus16 Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Upam , da sem pomagal :rolleyes:
Žarko G. Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 A bi hoteli glasovat za moj band? http://www.summer-nights.at/en/index2.htm Klick VOTE, najdete Sweet Sorrow, klik vote now, vpisete svoj mail (za validacijo) - ne pozabit izklopit spodaj spam option. In na mail dobite verifikacijski link, ki ga je treba samo vnesti v web browser. PS: pa se naprej lahko posljete PPS: prosnja je ze bila napisana v "Kje ste metalci" ampak vem, da nas tisto temo bolj malo bere. sweet sarrow ne me jebt pozdrav košmrla moja paralelka :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se