mikena Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 A je kaj mularije tle gor ki gre na absloventa 2008? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno December 10, 2007 Deli Objavljeno December 10, 2007 jaz grem mogoče, ravno se zaj neke dogovarjamo z enimi kolegi...kdaj pa se gre to točno??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno December 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2007 a ti? :lol: 16.9. se gre 1. termin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno December 10, 2007 Deli Objavljeno December 10, 2007 a ti? :lol: 16.9. se gre 1. termin no to je pa tak še dost časa do takrat...verjetno bom pa res šou ja :D :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rok_R6 Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Evo me..... tud jst grem na absolventa letos..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Letos bol teško... :whistle: Mogoč drugo leto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 "ABSLOVENTSKI"..... :eek: :eek: :eek: A se ni temu včas.....drgač rekl :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeBB Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Jest grem tut letos, najbrž drug termin v septembru NA FERTIK -Kreta !! :kva1: :OK: :OK: :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 jaz bi tudi šel :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Februar 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2008 "ABSLOVENTSKI"..... :eek: :eek: :eek: A se ni temu včas.....drgač rekl :hmm: :hmm: kako? fukarija na kubik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Jest bi tud šel, sam se nismo s sošolci še nč menil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 A je kaj mularije tle gor ki gre na absloventa 2008? Jz tut pičim za Grčijo letos. :)Danes se bomo še bol potrobno zmenl kdaj gremo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Jaz pa ne, ker se bom verjetno še učil takrat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2win Objavljeno Marec 3, 2008 Deli Objavljeno Marec 3, 2008 Jast sem pa absolventa že mel vendar se brez problemov pridružim vaši ekipi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Plačal prvi obrok :naughty: Prvi termin rezerviran :evilgrin: :beer2: Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Marec 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2008 hm, gledam in vidim da je več al manj že vse zasedeno. tako hitro?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 mi gremo v lastni režiji na lastno lokacijo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Jz ne grem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 če mi letos uspe diplomo spacat se spodobi še enkrat na absolventa it :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 To pa itak misty.. jz se pa mučim da bi jo spacala eno leto predčasno.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 piflarka :P ahh, jest se nič ne mučim, sej zato pa je tako :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 ciljam na financirani bolonski magister.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Ima kdo izkušnje, kako se obnese absolvent v lastni režiji ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Moj redni absolvent je že bil, nisem šel....zdej grejo še eni kolegi tud ne grem.... tko pa je, če se začne delat :headbang: :headbang: no more free time :unsure: , pa raje bom ta dnar za kej drugega namenu (lastna režija abs. izleta :naughty: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se