BremzPenzl Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Jaz bi tudi šou, :worship: samo na 25 obletnico absolventa. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Marec 31, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2008 sem rezervirala, neki plačala. sm se odločla, da se bom še preden grem na absolventa, na blond pofarbala, da me bojo hotli vsi poseksat, ker če bom spet črna mi ne bo tolko dogajalo. da vidim v čem je fora teh blond las. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 sem rezervirala, neki plačala. sm se odločla, da se bom še preden grem na absolventa, na blond pofarbala, da me bojo hotli vsi poseksat, ker če bom spet črna mi ne bo tolko dogajalo. da vidim v čem je fora teh blond las. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 Pozdravljeni! Sicer sem mogoče malo prepozen ampak vseeno. Sem organizator ''absolventskega'' (če tako hočete) izleta v lastni režiji. Rok za popust je sicer že mimo ampak se da še prijaviti (cena je za 75€ po osebi višja, ker ni več popusta)! Za več info. ali vprašanja me prosim kontaktirajte (PM, mail, ...) Kreta Lp Johnny Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeBB Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 sem rezervirala, neki plačala. sm se odločla, da se bom še preden grem na absolventa, na blond pofarbala, da me bojo hotli vsi poseksat, ker če bom spet črna mi ne bo tolko dogajalo. da vidim v čem je fora teh blond las. :OK: :grim :OK: Kok vas je že plačal? Js sm letos frei :OK: , sm ni lih ni nben za da bi šli :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 sem rezervirala, neki plačala. sm se odločla, da se bom še preden grem na absolventa, na blond pofarbala, da me bojo hotli vsi poseksat, ker če bom spet črna mi ne bo tolko dogajalo. da vidim v čem je fora teh blond las. :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 Ne bom šel, niti ne nameravam it. Če pa bo že kaj v tej smeri, bom šel v lastni režiji. Pa sigurno ne na "klasično" lokoacijo absolventov. Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 Ne bom šel, niti ne nameravam it. Če pa bo že kaj v tej smeri, bom šel v lastni režiji. Pa sigurno ne na "klasično" lokoacijo absolventov. Lp Burnout Ma vidš zdej si pa zajebov situacijo...mi smo meli pa idejo, da bi šli skupaj dol...tud pol urce ne bi bil trezen :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) Ma vidš zdej si pa zajebov situacijo...mi smo meli pa idejo, da bi šli skupaj dol...tud pol urce ne bi bil trezen :D Hehe..... hmm..... sam nisem pa rekel da se me da tudi v drugo mišljenje prepričat :evilgrin: :whistle: Mal sem preveč na sigurno napisal tisti odgovor zadnjič :) Lp Burnout Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 No vidiš :evilgrin: Se pravi greš drugo leto zraven :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 No vidiš :evilgrin: Se pravi greš drugo leto zraven :yea2: Hmm... bo za premislit... ampak načeloma lahko :devil: :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Julij 21, 2008 Deli Objavljeno Julij 21, 2008 js grem pa 2. termin na kreto (24.9.) gre še kdo ta čas? letos je pa res naval... nisem plačal ene položnice in so me kr odjavli :D sem potem komi zrihtal, da sem back in action :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 Nas gre ena lepa skupinica (8 oseb) in sicer 15.9. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeBB Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 MI gremo tut 2.termin, 25.9. avion-letalo :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: :beer2: :hooray: :bounce: :music3: :smoke: :music2: Sm zdle gledov skupine; je za 2.termin 29skupin, za 1. pa samo 16 ! :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se