aselak Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 (popravljeno) Danes sem dobil od starejšega gospoda rog pony ekspressa. Pa me sedaj zanima kateri letnik vsaj približno je? Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem za odgovore. http://totiportal.to.funpic.de//view.php?i...9a88d74734daeac pony1 Popravljeno December 7, 2007. Popravil aselak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 1970-80 pomoje. drugač pa tle poglej----> tomosi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno December 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 7, 2007 1970-80 pomoje. drugač pa tle poglej----> tomosi ja sem pogledl na seznam ze prej pa ni tega modela gor je sicer en podoben amapk ima drugacen tank. Fora je ker to je rogov kolo z motorjam z masino od tomosa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 a nima nobene značke???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 To je enkrat mela moja mama,blo je letnik 73. Če se mati še prav spomnijo. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno December 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2007 To je enkrat mela moja mama,blo je letnik 73. Če se mati še prav spomnijo. :D Najlepša vam hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se