norc 16 Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 ja ful sintetik je in ga vozi praktično cela bela krajna(tam vozim). pomojem ti dobiva čist mičkeno preveč bencina probaj z tem da spustiš iglo
_Fingi_ Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Če mu to dela pri štandgasu, igla nima veze :whistle:
norc 16 Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Če mu to dela pri štandgasu, igla nima veze :whistle: em njemu tudi motor pol če ga ne vozi v obratih strukira tak da je tu nekaj na tem. drugače sem pa jaz imel isti problem na svoji kroski
_Fingi_ Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 em njemu tudi motor pol če ga ne vozi v obratih strukira tak da je tu nekaj na tem.drugače sem pa jaz imel isti problem na svoji kroski he :blush: dons sm sam na hitr prebrau zadno stran, za prejšno sm pa že pozabu kaj se je šlo :blush:
trojan Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 nova svečka je zlo hitr črna, ze po petih minutah, ko je nasraufana. To pomeni da je preveč bencina v mešanici benz/zrak. Svečka mora bit čokoladno rjava ne pa črna in mastna. Tudi po prej navedenih sindromih se lahko sklepa da dobiva preveč benza-nastavi ferg. Aja a mašina trokira na visokih obratih???
metalc17 Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Poglej,da ti ne žre olje iz menjalnika ker potem je lahko semring ali pa tesnilo med blokom.Prvo probaj naštelat frgazer manšo dizo,...
miro tomosaki Objavljeno December 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2007 Poglej,da ti ne žre olje iz menjalnika ker potem je lahko semring ali pa tesnilo med blokom.Prvo probaj naštelat frgazer manšo dizo,... če bi hotu zvedt al mi žre olje iz menjalnika bi mogu mašino podret
miro tomosaki Objavljeno December 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2007 pomojem ti dobiva čist mičkeno preveč bencina probaj z tem da spustiš iglo iglo sm ze spustu na najnizjo rezico pa ni nobene razlike
miro tomosaki Objavljeno December 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2007 aja pa se ta scena se mi dogaja.Sm probu koko se motor obnasa ce mu zaprem bencin, in dela zelo zivahno odziv na gas ročko je takojšen. Mogoče je moznost da plovčk prou ne dela,ne zapira?Ker vcasih je motor s to dizo delu normalno.
trojan Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Hm, a je možno da maš ti skoz zaug ... in še štandgas višje naštelan, zato ti k je hladn sploh visok laufa, k se pa segreje bi pa mogu zarad prevelike količine bencina v mešanici crknt, sam maš pa tok višji štandgas da ti ne. Se mi zdi da bi blo lahko tud to :whistle: Šele zdaj opazil da nimaš čoka-skor zihr je to kar je reku fingi. Zrihtaj čok, nastavi ferg pa bo.
R1FREAK Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Pomoje maš skos zaug(čok) prižgan, zato ti ga pa zaliva pa trokira. To porihtaj pa nebo več problemov...garantiram. Meni se je enako naredlo ene parkrat na aprilii sr www(zaug na ročki) ko je blo zunaj zelo mrzlo(like -5) pa sem dal zaug mi enostavno ni več skočo nazaj ker je zajla zamrznila in mi je skos tako trokiral in v križiščih crkoval, če ni blo gasa.
Priporočene objave