Zbiralec Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Moj hobi je tak da zbiram žepne koledarčke. Torej, če jih kdo ima, in če bi jih bil pripravljen poslat, naj se prosim javi! Lahko tudi za plačilo. (Samo resni!!!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 A si slučajno kazga resnega tle gor zasledil :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) (Samo resni!!!) :lol1: sori P.S. od katerega leta naprej pa Popravljeno December 13, 2007. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zbiralec Objavljeno December 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2007 :lol1: sori P.S. od katerega leta naprej pa Če nista opazla sm tle gor par minut prijavljen... Od kirga leta?--Tem bolj stari boljši so! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Če nista opazla sm tle gor par minut prijavljen... sm opazil, pa sploh veš kam si se prijavil :evilgrin: malo preberi stare teme in uporabi iskalnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Tem bolj stari boljši so! :blink: gratinirani z gorgonzolo :hmm: Mogoče pa se res , ki kaj najde :whistle: :krneki: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 ...jaz pa zbiram evre...več ko je cifer na bankovcu, boljše je... torej, če jih kdo ima in jih je pripravljen poslat, naj se prosim javi :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 ...jaz pa zbiram evre...več ko je cifer na bankovcu, boljše je... torej, če jih kdo ima in jih je pripravljen poslat, naj se prosim javi :yes: Jaz mam bankovec za 350€, če maš za razmenjat dva po 175€. Ponudbe na PM, samo resni! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) Jaz mam bankovec za 350€, če maš za razmenjat dva po 175€.Ponudbe na PM, samo resni! :P Ne morš verjet ampak podobni bankovci so v resnici krožil okol :lol1: Popravljeno December 13, 2007. Popravil ciciban Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Zbiram pogrižene nohte.....starejši so boljše je...velikost mi ni toliko pomembna.... Samo resni naj pokličejo mojega odvetnika, ki spi v spodnji sobi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 ...jaz pa zbiram evre...več ko je cifer na bankovcu, boljše je... torej, če jih kdo ima in jih je pripravljen poslat, naj se prosim javi :yes: Jaz mam enega 2000 eurskega viška, tako da če želiš... Bi te pa lepo prosil, če mi pošlješ 200 eurov za pokritje stroškov... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 norci he hehe škoda k si nis kej prej oglasu glih zadnč sm pospravljala in jih vrgal en kupc stran,drgač pa če kej najdem ti pošljem kolendarčkov da ne bo pomote Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Na našen britofi mamo en vredi kolendor, samo je na kamen fsekan pa ti ga bul težko prnesen, ker se hcoj k cirkvi drži. Lehko ti ga pa slikan, pa ti sliko pošlen, skup z župnikon i jegovo kuarco (je vredi babnca). :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 :slap: Eeeeej, šauflarji, kaki neresneži ste, dečko bo pobegnil na drugo stran planeta in imel travme vse dotlej, dokler ne bo zbral 1.200.678.945.567,89 koledarčkov ... :rolleyes: Napiši mi naslov, Zbiralec, pa ti jih nekaj pošljem ... koledarčkov, da ne bo pomote, ne teh naših šalabajzerjev! :P :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Jaz mam enega 2000 eurskega viška, tako da če želiš... Bi te pa lepo prosil, če mi pošlješ 200 eurov za pokritje stroškov... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Lahko tudi za plačilo. (Samo resni!!!) sprejemam plačilo vnaprej, ker sem resen :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zbiralec Objavljeno December 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2007 Sm že ugutovu, na kakšen forum sm pršu :headbang: :whistle: ..... Do zdej sm sreču sam enga resnega... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 (popravljeno) Sm že ugutovu, na kakšen forum sm pršu :headbang: :whistle: .....Do zdej sm sreču sam enga resnega... :worship: če bi napisal, da zbiraš motorje, ali pa vsaj kakšne dele, bi mogoče tudi mi tebe imeli za resnega........ tako pa..........................še naprej ostajamo v weselem decembru :evilgrin: saj obstajajo tudi zbiralski forumi, mar ne -----> zbiralci Popravljeno December 14, 2007. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Sm že ugutovu, na kakšen forum sm pršu :headbang: :whistle: .....Do zdej sm sreču sam enga resnega... :worship: :lol1: Pa še toti je zalutal! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Sm že ugutovu, na kakšen forum sm pršu :headbang: :whistle: .....Do zdej sm sreču sam enga resnega... :worship: No končno ti je potegnilo :worship: :worship: Tu smo pač motoristi in motoristke in nam so žepni koledarčki kvečemu v breme. Nam je važno, da je lepo vreme. Pa srečno Kekec :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Jaz pa prtičke zbiram :naughty: ima kdo kaj za zamenjat? Pridem tudi na dom... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Jaz pa prtičke zbiram :naughty: ima kdo kaj za zamenjat? Pridem tudi na dom... :rolleyes: Joj, neeeeee ... raje ti vse prte v bajti vkup naberem, pa ti jih pošljem poštno ležeče. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Jaz pa pičke zbiram ....kdo jih pa ne :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Joj, neeeeee ... raje ti vse prte v bajti vkup naberem, pa ti jih pošljem poštno ležeče. :004 Tebi pridem poštno ležeče... :winkiss: ....kdo jih pa ne :whistle: Te pa ne zbiram ampak jih šteplam... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Te pa ne zbiram ampak jih šteplam... :naughty: ....ja ker lahko samo eno naenkrat :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se