Thundercat Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 http://tv.yahoo.com/show/345/photos/1#goto_1 NBC unveils the new customized KITT Ford Mustang featured in the Knight Rider made for TV Movie. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Kje so pa sexy lučkice? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
remše Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) bwooo, beast :mellow: Popravljeno December 13, 2007. Popravil stothex Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Kje so pa sexy lučkice? old sql :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 še nekaj o novem http://www.tvsquad.com/2007/12/12/new-kitt...movie-unveiled/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Kateri avto je bil originalni Knight Rider? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Pontiac Firebird Trans Am - Third Generation :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dani Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Stari KITT je bil lepši! :winkiss: Mustang je preveč velikoserijski avto. Verjetno Ford financira serijo :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 hazelhof je en in edini - legenda !!!!! :worship: vse ostalo bo samo kot lokalni band ki preigrava gunse in metalico :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 hazelhof je en in edini - legenda !!!!! :worship: vse ostalo bo samo kot lokalni band ki preigrava gunse in metalico :whistle: Ja, samo Steven Segal ga še preseže v seksapilu in igralskih sposobnostih... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Ja, samo Steven Segal ga še preseže v seksapilu in igralskih sposobnostih... :kva2: ja ampak the hoff ni samo extremno sexy, je tudi talentiran igralec in pevec in predvsem biker!!!! :evilgrin: http://www.youtube.com/watch?v=Cejq10jZ0kQ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Važno da ma ljubavni tepih ;) KLIK Pa ne umret od smeha :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 ne morš da vrjameš :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 tuki je pa mal pjn :whistle: http://www.youtube.com/watch?v=x30kYRp6Y68 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izzyd Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 nazaj na topic: meni je mustang kr všeč, ampak tastar film je pač že neke vrste legenda in noben avto in igralec po moje ne bo požel toliko slave kot jo je Hazelhof v svojih dobrih časih :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 fora je da se nm avto sploh ne zdi nč kj posebnga več.. glede na to da je že več kot dovolj teh avtomobilov.. nov avto bi mogu bit Koenigsegg CCX :D ker je nekaj posebnega :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 OK nazaj na topic: original kitt je tak eleganten avto, zgleda "pametno". ta mustang pa se mi zdi tak nabildan "zabit" avto. če bi to bila risanka cars bi ta mustang ziher bil nek nabildan mačo debil, ki bi ga glavni junak (lep, eleganten, pameten) premagal z inteligenco. me razumete? pomoje bi novi kitt moral bit recimo pontiac firebird, ampak saj je jasno da bo kitt tisti avto katera firma bo plunla dnar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 OK nazaj na topic:original kitt je tak eleganten avto, zgleda "pametno". ta mustang pa se mi zdi tak nabildan "zabit" avto. če bi to bila risanka cars bi ta mustang ziher bil nek nabildan mačo debil, ki bi ga glavni junak (lep, eleganten, pameten) premagal z inteligenco. me razumete? pomoje bi novi kitt moral bit recimo pontiac firebird, ampak saj je jasno da bo kitt tisti avto katera firma bo plunla dnar. sem enakega mnenja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 me razumete? jaz čist nič :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 jaz čist nič :blink: ka si trezen?!?!?!?!?! marš na pir!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 15, 2007 Deli Objavljeno December 15, 2007 Jaz sem tudi za Trans Am-a! Drugače pa obstoja še nekaj variant: Pa še nekaj totalno anti-kittovskega (ki naj bi bil v filmu): Gto: Skratka, mora bit Pontiac! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 koenigsegg :yea1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
remše Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 uf, potem bi "zlobneži" morali imeti zelo,ZELO hitre superavtomobile, da bi akcije lovljenja trajale dalje kot 2 min :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 sj prej tut niso mel šans ko je KITT dal ven vse spoljerje itd., pa k se je posnetk hitrej zavrtu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
remše Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 haha :lol: pr koenigseggu bi mogli pa 2krat upočasnit posnetek, da bi bil prepoznavn :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se