gogi5 Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Malo mi je dolgčas pa me zanima če se kaj dogaja. Vsem bajkerjem želim srečne in vesele praznike .
fossil Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 hvala za praznike, ampak ker sem na žalost vase zagledana, egocentrična pizda od človeka ti jih ne bom vočšil nazaj :grim dogaja pa bl mal, usi sanjo o toplih poletnih dneh, ker nobeden nima ketn za po snegu, katerga imamo letos že vrh glave :lol1: P.S. vesele praznike,... pa ne okol govort
NN666 Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 V priponki... Jct pa recimo rabim nekoga, ki bi šel z mano na sprevod Dedka Mraza... :D Ker samo me je strah :kva1: Vsi/vse resni/e od 4 let starosti naprej dobrodošli .) BTW...kaj pa želiš bajkericam? kam1207_lowres.pdf
fossil Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 js se takoj javm bajkercam...hm, ja kaj jim pa čem želet, da bi čimvečkrat zajahle kar pač rade zajahajo, pa da bi jih čimveč u moj konc zanesl
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se