sharka Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 XD kok dougo bo pa trajalo to zajbavanje pa še ko sm tak bol mali..(150cc pa prvi letnik)..pa se najde kak tak ko kr strmi u mene k sm pač bol mali ŠE :trance_33_sleep:..ko že tk mi ni neki do te šole pol mi pa še taki zjebejo dan..že tk se preveč sekiram k sm tak :unsure: brezveze se sekirat kšn tedn še pol bo pa mir. .)
Gasperr Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 frrrrrrrrrrrrrr brezveze se sekirat kšn tedn še pol bo pa mir. .) upam da res
fbevc93 Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 si pač bol pedrosa style nea sekirat, mamo pr nam še večje (manjše? ) čevape.. kak tedn še, pol se pa tak nebo dal nebenem več btw dans videna tomazin (večkrat ) pa nejcZ.. heh si mel neke probleme pr malci zurej a ?
tomazin Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 si pač bol pedrosa style nea sekirat, mamo pr nam še večje (manjše? ) čevape.. kak tedn še, pol se pa tak nebo dal nebenem več btw dans videna tomazin (večkrat ) pa nejcZ.. heh si mel neke probleme pr malci zurej a ? hehe a si me vido danes kej z masko? haha
pkoco Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 HHA na centru je zakon sm je malo gužva :S XD
fbevc93 Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 hehe a si me vido danes kej z masko? haha hehe ka to ste se vi neki slikal tam pred šolo v maskah ?
zziga Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 js se nobenga Fja nism dobu : ))) pa ja :S..ubistvu so jo meli vsi prvi letniki..pač tisti ki so šli v Velenje... velenje gim?
tomazin Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 hehe ka to ste se vi neki slikal tam pred šolo v maskah ? ja
NejcZ Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 si pač bol pedrosa style nea sekirat, mamo pr nam še večje (manjše? ) čevape.. kak tedn še, pol se pa tak nebo dal nebenem več btw dans videna tomazin (večkrat ) pa nejcZ.. heh si mel neke probleme pr malci zurej a ? jao če baba tumasta ne zastopi da pač nimam onega klučka je rekla a jutr boš pol tut brez? ja kk pa pizda če ga NIMAM a zastopiš
Gasperr Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 js se nobenga Fja nism dobu : ))) velenje gim? jp
50ccm Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 HHA na centru je zakon sm je malo gužva :S XD Zakon zakon^^. Sej se boš navadu
pkoco Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 Zadnič na Loki bla prava fešta he he še po radiju so govorili :evilgrin:
sharka Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 evo mene iz avto motor showa blo je dobr sm šu sprobat hondin simulator vožnje pa sem se pr 150kmh zaletu u kamion :grrr pa še mel so res hude špegle da k si jih dau gor si vidu ko da si najbl pijan al pa zadet
pkoco Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 ke si pa to biu kaj bo še kašn kmalu da bi šu ja malo pogledat :naughty:
Gasperr Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 ke si pa to biu kaj bo še kašn kmalu da bi šu ja malo pogledat :naughty: v ljubljani..je še jutri tut
pkoco Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 auuuu škoda ki sm ravno mislu it ta vikend gor sm se je nekej zalomilo :S:S:headbang:
Puse Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 LP Kako se vam zdi Derbi gpr2 2006 letnik, pa z 80 kitom noter... je vreden nakupa 1000€ ? ty
Roky994 Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 LP Kako se vam zdi Derbi gpr2 2006 letnik, pa z 80 kitom noter... je vreden nakupa 1000€ ? ty zlo podobn je rs-ki kr se delov pa motorja tiče... Raj kupi yamaho al pa aprilio, pa probi brez kita...
pkoco Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 kit ti sm pomeni Keš Imajo Serviserji
Xzibit Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 to pa sploh ni res, če sam montiraš z kmečko pametjo itak vse zajebeš jaz moj kit tiščim že 1000km in dela brez problema. bajkr88 in _LuX_ 1 1
pkoco Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 dA ŽE 1000 sm to ja naredim v enem tednu zt je to kaj se mene tiče BZ rajši počakam pa kaj jačega kupim p'a se kulturno vozim
soldier456 Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Bom kr tu uprašu. Konc septembra mi poteče prometno dovoljenje, pa morm zej to podaljšat. Ka 50 kubični motorji rabjo tehnični pregled? bajkr88 1
fbevc93 Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 ja.. uzad na prometni ti piše NASL. T. P. le kaj to pomeni .) bajkr88 1
soldier456 Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 ja.. uzad na prometni ti piše NASL. T. P. le kaj to pomeni .) To bi mogl pod opombe pisat, men pa nč ne. bajkr88 in 50ccm 1 1
Gasperr Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 Kdo ve kje na internetu bi lahka dobil nalepko ki pride pri APN Alpino na kesl..oz. na tisto plastiko. Pač tista ko gor piše RES OFF ON (za bencin, kam more bit pipca obrnjena)..?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se