NejcZ Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 pr 17 pa vrjetn še nebi rsv-jke mel :whistle: Ja kr poglej mal forum.. 16,17 let stari pa 600rr motorje.. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2008 maš provej roky kero aprilio maš ti rs-ko al mile Aprilia RSV1000 Factory pa še neki dodatkov je gor :D RS ma :) Kva se pa ti uglašaš :lol: mfik,RSko mam...maš v mojmu podpisu link do bikepics :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 šli bomo takrat ko se bota roky pa fifty tja zguncala :whistle: ne sj enkrat bomo šli sam mi, negorenski motosvetovci :D :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 RS ma :) ej kaka je pa kej huqsvarna :hmm: ta mi je ful ušeč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 (popravljeno) Kva se pa ti uglašaš :lol: Nabijam :wub: Če si večji od 180 ti bo premala.. pa dost dražja je...če bi bla mal večja bi bla pa 1a.. pa cenejša afkors WSM al SM125S? Popravljeno Januar 12, 2008. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2008 ej kaka je pa kej huqsvarna :hmm: ta mi je ful ušeč Precej se kvar pa dost dragi deli so :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 Če pa nau dnarja stari bomo pa Tupatam sceno udarl...vso drogo pa vse bomo prodal :lol1: Kar se divjanja tiče se strinjam, sej tud nemorš divjat, če sta dva ali več, razn, če te boli qrac za une uzad a ti lahk sledijo al ne hehe :) Sej sam veš, da kdr smo se vozil sm zmeri previdn vozu že zarad tega da nebi fuknu pa kšnga podru k bi mi blo res gadno :) Upam pa, da bova letos še večkrat ponovila lanske obiske racelanda,kej posnela,pomerla cajte,... hehe :) mah js mam ornk probleme s kešam zdj.. :) prevelke.. ni dnarja pa če se na glavo postavm.. kuj k dubim ga morm zapravt.. gume za avto, poj sm še zapufan čist preveč itd. to kuj gre :) sj zato se js zmer raj tazadn furam k smo v grupi :D da vs kdaj mal naprej spustim, poj pa lovim.. če bi biu spredi bi biu pa prehitr pumoje.. js pa omejitve.. :D glede cajta na racelandu sva se pa že zmenila. bom vse moči usmeru v to da si boš izbolšou cajt :OK: za moj cajt me ne zanima več, sm svoje tm dosegu k sm biu drugič tm. fifty a že kj veš kok boš dobu od zavarovalnce :doze: nop, nism šu še nč na zavarovalnco, grem ta tedn 100% ke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2008 mah js mam ornk probleme s kešam zdj.. :) prevelke.. ni dnarja pa če se na glavo postavm.. kuj k dubim ga morm zapravt.. gume za avto, poj sm še zapufan čist preveč itd. to kuj gre :)sj zato se js zmer raj tazadn furam k smo v grupi :D da vs kdaj mal naprej spustim, poj pa lovim.. če bi biu spredi bi biu pa prehitr pumoje.. js pa omejitve.. :D glede cajta na racelandu sva se pa že zmenila. bom vse moči usmeru v to da si boš izbolšou cajt :OK: za moj cajt me ne zanima več, sm svoje tm dosegu k sm biu drugič tm. nop, nism šu še nč na zavarovalnco, grem ta tedn 100% ke :) No,kšn Novi Marof nama ne uide..kombi pa gasa dol hehe :D drgač pa vem ko je s kešam pizdarija :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 No,kšn Novi Marof nama ne uide..kombi pa gasa dol hehe :D drgač pa vem ko je s kešam pizdarija :trance_33_sleep: odvisn kuko bo z motorjam.. :) k tok k sm pa zdj v krizi z dnarjam, pa že kr dost cajta nism biu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2008 odvisn kuko bo z motorjam.. :) k tok k sm pa zdj v krizi z dnarjam, pa že kr dost cajta nism biu.. Eh stari vrjem, da se bo poštimal...Sej delaš 100 na uro :) Mh fantje,mal sm softič ampak....lahko noč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 najt... js grem zdle pod tuš pol pa tud spat :zzz: no mogoče še prej mal na motosvet :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 Eh stari vrjem, da se bo poštimal...Sej delaš 100 na uro :) Mh fantje,mal sm softič ampak....lahko noč :D 100 na uro ja.. :D če gledaš na km/h grem res tok na šihtu :D ampak delam pa zlo mal.. sam po ene 3x na tedn ponavad.. k sm pa rezerva pa itak skor nč ne delam.. 3urce, toj pa to :) brezveze.. pumoje niti 400€ ne bo na mesc.. najt... js grem zdle pod tuš pol pa tud spat :zzz: no mogoče še prej mal na motosvet :whistle: res ste nekam soft ratal :) slabi ste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 ajde jst grem tut čaw :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 100 na uro ja.. :D če gledaš na km/h grem res tok na šihtu :D ampak delam pa zlo mal.. sam po ene 3x na tedn ponavad.. k sm pa rezerva pa itak skor nč ne delam.. 3urce, toj pa to :) brezveze.. pumoje niti 400€ ne bo na mesc.. res ste nekam soft ratal :) slabi ste mogoče si pa ti bol hard postau :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 ajde jst grem tut čaw :yea1: ma če greste vi grem jest tud :) , nočko :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 mogoče si pa ti bol hard postau :whistle: niti prbližn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 bom kupu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 k(d)aj pa :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 Kdo bo kaj kupil??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 motor je mislu ne :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 je tako :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 He... res me opravlate, k da nebi jest to brau :unsure: Grem jest spat... jutr je dan D :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 He... res me opravlate, k da nebi jest to brau :unsure: Grem jest spat... jutr je dan D :yea1: :yea1: in zakaj je dan D? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 He, zdele vidm da sm se mal nerodno izrazu, pozna ura pa to... Saša pride :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 (popravljeno) zle pa še res ni pozna ura :rolleyes: Popravljeno Januar 12, 2008. Popravil tomazin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se