Roky Objavljeno Januar 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2008 :slap: :D Tud jest tko pravm, ja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 si že dočakov? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2008 si že dočakov? :D :grrr :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 brezveze da čakaš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2008 brezveze da čakaš :D Mal bom še...poj grem pa :zzz: zjutri pa nazaj k dohtarju :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Mal bom še...poj grem pa :zzz: zjutri pa nazaj k dohtarju :slap: eh, nč ne zaupat dohtarjam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2008 eh, nč ne zaupat dohtarjam :) Sm opazu ja...že tatret tedn doma gnijem, pa očitno še enga bom :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Sm opazu ja...že tatret tedn doma gnijem, pa očitno še enga bom :headbang: mene so zajebal k sm meu plučnco :) narobne antibiotike so mi dal.. in je blo poj velik hujš še.. :D in to sm šu sam zato k dohtarju k sm rabu potrdiu da sm dobu na šihtu bolniško. in poj me tm pregledajo, pa dajo narobne tablete :) res budale. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2008 mene so zajebal k sm meu plučnco :) narobne antibiotike so mi dal.. in je blo poj velik hujš še.. :D in to sm šu sam zato k dohtarju k sm rabu potrdiu da sm dobu na šihtu bolniško. in poj me tm pregledajo, pa dajo narobne tablete :) res budale. Pizda mam občutk, da mam isti problem.Čeprov mi niso ugotovil plučnce sm dobu antibtiotike pa sm še slabš :slap: še srce me ful boli :( mogoče mu pa samo ljubezni manka? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Joj, ni to fajn slišat tkole... škoda Roky... do druzga tedna se pa le pozdrav, da bomo med odmori kšno spet rekl :whistle: je že kr mal dolgčas ;) Dons sm nekam dolg pokonc :D hehe... zgleda nam več dolg :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Pizda mam občutk, da mam isti problem.Čeprov mi niso ugotovil plučnce sm dobu antibtiotike pa sm še slabš :slap: še srce me ful boli :( mogoče mu pa samo ljubezni manka? :D hehe :D ti pa tvoja love.. :D Joj, ni to fajn slišat tkole... škoda Roky... do druzga tedna se pa le pozdrav, da bomo med odmori kšno spet rekl :whistle: je že kr mal dolgčas ;) Dons sm nekam dolg pokonc :D hehe... zgleda nam več dolg :rolleyes: opa, fingi ma nočno :P hehe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Joj, ni to fajn slišat tkole... škoda Roky... do druzga tedna se pa le pozdrav, da bomo med odmori kšno spet rekl :whistle: je že kr mal dolgčas ;) Dons sm nekam dolg pokonc :D hehe... zgleda nam več dolg :rolleyes: Bom probu,bom probu.Sej dons vs pridem pogledat mal k nesem opravičil v šolo.Pa bova kšno rekla :) Če bi ti vedu kok je men tle doma dolgčas, še dobr da je forum pa ona, ki mi krajšata dneve :) Vidm, da si dons kr dolg ja, hehe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Hehe nočna ja :D Fifty_, raj povej kako ti je ratal s seminarsko? :krneki: :unsure: Roky, kdaj pa jutr prneseš upravičil? Okol glavnga? al pol, popoldne? kdaj med odmoram? eh... :blush: ce se ti bo dal, kej poklic prej :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Hehe nočna ja :D Fifty_, raj povej kako ti je ratal s seminarsko? :krneki: :unsure: Roky, kdaj pa jutr prneseš upravičil? Okol glavnga? al pol, popoldne? kdaj med odmoram? eh... :blush: ce se ti bo dal, kej poklic prej :blush: Ei nemorm nč rečt kdaj pridem,odvisn kuko bo pr dohtarju :wacko: Vsekakor te pa pokličem :) P.S. Fifty dočakov sm :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Hehe nočna ja :D Fifty_, raj povej kako ti je ratal s seminarsko? :krneki: :unsure: švoh kaže zaenkrat :) še zmer sm pri zbiranju podatkov pa prevajanju :) sm se odloču da jo bom do srede naredu.. :) (čeprou bi mogla že zdavni bit narjena) P.S. Fifty dočakov sm :wub: opa :D no, zdj pa v akcijo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2008 švoh kaže zaenkrat :) še zmer sm pri zbiranju podatkov pa prevajanju :)sm se odloču da jo bom do srede naredu.. :) (čeprou bi mogla že zdavni bit narjena) opa :D no, zdj pa v akcijo :D Sm dobu :* za lahko noč,ceu hepi sm zdej :D :D :D Grem tud jest počaaaas pod kovtr :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Sm dobu :* za lahko noč,ceu hepi sm zdej :D :D :D Grem tud jest počaaaas pod kovtr :krneki: lol :D pa zih ga je dala še 20im drugim :P ti kr.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 haha kok je ta roky en tak čustven fante =) drgač pa lahko noč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2008 lol :D pa zih ga je dala še 20im drugim :Pti kr.. Jebiga, glavn, da je Roky veseu heheh :D Najt :004 haha kok je ta roky en tak čustven fante =)drgač pa lahko noč :D No,no...brzdej se :P me še ne poznaš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 haha kok je ta roky en tak čustven fante =)drgač pa lahko noč :D ja an, kdo bi si mislu, mi ga sploh nismo poznal kot tazga...to pa ljubezn dela :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2008 ja an, kdo bi si mislu, mi ga sploh nismo poznal kot tazga...to pa ljubezn dela :yes: Dej pejt si ti noge umit,busanc :krneki: :D sam dokazujem tud nasprotno hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Lahko noč :whistle: Hehe, lubezn dela čudeže :whistle: itak da je Roky fest fnt, sam svoje čustvene plati nm še ni pokazou prej :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Lahko noč :whistle: Hehe, lubezn dela čudeže :whistle: itak da je Roky fest fnt, sam svoje čustvene plati nm še ni pokazou prej :P :P :004 :004 :004 :004 :004 :004 Pa še Fiftyu :004 :004 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 haha kok je ta roky en tak čustven fante =)drgač pa lahko noč :D noč :) Jebiga, glavn, da je Roky veseu heheh :D haha ja an, kdo bi si mislu, mi ga sploh nismo poznal kot tazga...to pa ljubezn dela :yes: :D Dej pejt si ti noge umit,busanc :krneki: :D sam dokazujem tud nasprotno hehe scene :D Lahko noč :whistle: Hehe, lubezn dela čudeže :whistle: itak da je Roky fest fnt, sam svoje čustvene plati nm še ni pokazou prej :P :P noč :) funny :D :004 :004 :004 :004 :004 :004 Pa še Fiftyu :004 :004 :D tenkju :P najti najt :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2008 Madrfarkji od dohtarjev :D dobu spet ceu kp tablet pa še en tedn doma :slap: sej men se bo scufal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se