k0ci Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 ok, potem sem vrjetno jaz :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 u bastrd :angry: ej fink a mate kj dobrih tam u NM :devil: pr nam so na celi šoli like 4 dobre :closedeyes: pa še tiste so pravzaprav povprečne :yawn: mogoče mam pa js previsoke standarde :ninja: ja jih kr je ful dobrih na naši šol ti sam povej na kakšne padaš -fensi -blond -črne -emo -hude bejbe-(te mam jst narjajš, te našeškajo :naughty: ) -....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 ok, potem sem vrjetno jaz :krneki: ja nevem kakšn si :) te ne poznam :D jz pa nisem blond :headbang: :grrr :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 Te EMO so večina take grde da je krneki.. sam ene so pa prave prasičke, sam kaj kurac, raj nebom zdej tvegu kej k bo kmal sezona :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 ja jih kr je ful dobrih na naši šol ti sam povej na kakšne padaš -fensi -blond -črne -emo -hude bejbe-(te mam jst narjajš, te našeškajo :naughty: ) -....... :lol1: ja te pa sploh.......za rojstni dan bi ji prnesu kilo žiletk :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 :lol1: ja te pa sploh.......za rojstni dan bi ji prnesu kilo žiletk :kva2: sej jih ful jebem z tuševo reklamo 10 žiletk za samo 2.35 eur :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2008 sj to je ql boš pol vedu ka rečt ko boš res ata postal :whistle: upam pa da ti nebo kšn nenapovedan pokavec na svet prišu :krneki: Nenapovedan upam, da ne...Napovedan pa upam, da...enkrat :) Nene, govorim za celo postavo da ma tako da jih išeš.. ene 3 take poznam....majkemi.. ne nabijam krneki :) Pa rit prava pa vse ane ;) Valda ne sam zarad jošk.. je še ritka pomembna ane Noja, če je v govoru o zunanjosti potem ja.Sam tle v Kranju vidš tipičn primer teh punčk, ki se probajo ufuravat in prilagajat družbi in kaj dobimo poj?Wannabe čefurko, k mi reče s slovenskim naglasom "pa šta ti gledaš" in misl, da je čist huda, okol sebe ma 3 frajerčke k jo itak vsi porivajo v eni noči, da o smislu za modo ne govorim :krneki: taka družba ponavad pere mozak, te porine v droge,v pizdarije nakonc še v kriminal :slap: poznam par takih deklic :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 ja jih kr je ful dobrih na naši šol ti sam povej na kakšne padaš -fensi -blond -črne -emo -hude bejbe-(te mam jst narjajš, te našeškajo :naughty: ) -....... dolge ravne lase (ne skravžlane) barva ni glih pomembna , pol da ma neki postavce pa rit dobro pa da ni totalna glupača :evilgrin: a se bi našla kšna :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 Ponavadi.. so tud izjeme, čeprav ne rečem da tiste ki jih js poznam nobena ni bliz tega kar si ti opisu hehe :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 dolge ravne lase (ne skravžlane) barva ni glih pomembna , pol da ma neki postavce pa rit dobro pa da ni totalna glupača :evilgrin: a se bi našla kšna :unsure: bomo pogledal po kletkah če je kaj zaloge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 dolge ravne lase (ne skravžlane) barva ni glih pomembna , pol da ma neki postavce pa rit dobro pa da ni totalna glupača :evilgrin: a se bi našla kšna :unsure: a bi se aha vidm da je tep tut ritka no.1 :whistle: (še prej pa seveda karakter) qul men tut :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 bomo pogledal po kletkah če je kaj zaloge če je na zalogi mi povej ceno z poštnino :whistle: pa 10% popusta k se poznamo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2008 dolge ravne lase (ne skravžlane) barva ni glih pomembna , pol da ma neki postavce pa rit dobro pa da ni totalna glupača :evilgrin: a se bi našla kšna :unsure: Uni dolgi,lepi,svileni kodri so pa čist sexy pa lasje tm nek do ramen...orgazmično :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 Men so tud bl ravno lasje všeč.. ni treba nevem kak dolgih, do ramen je čist kul :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 Uni dolgi,lepi,svileni kodri so pa čist sexy pa lasje tm nek do ramen...orgazmično :) ok no sj kodrčki so še ql sam tisto prevč skravžlan je pa fuj :whistle: obvezno pa nek tam dolge do ramen :grim kr pr nam ma ena lase dol do riti skor...bljahhh (pa že drugač ni glih neki) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 (popravljeno) ej fink a maš kašno sliko? da js mal pogledam če je kj za mene :devil: aja koci... a si pogledu v skladišče :evilgrin: Popravljeno Januar 14, 2008. Popravil cpi50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 ej fink a maš kašno sliko? da js mal pogledam če je kj za mene :devil: heh si se pa ogrel bom jutr v sql slikov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 no sfotkaj mi enepar najbolših po tvojem okusu :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 ej fink a maš kašno sliko? da js mal pogledam če je kj za mene :devil:aja koci... a si pogledu v skladišče :evilgrin: sem.........pa jebiga nč ni tazga.......bolj je lepa, bolj je zabita :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 no sfotkaj mi enepar najbolših po tvojem okusu :photo: oki bom sam to so bolj črne "mačke" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2008 sem.........pa jebiga nč ni tazga.......bolj je lepa, bolj je zabita :ninja: Potalej jim to, da se nafukajo...nam pa navrž une povprečne ampak še zmer dobre :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 sem.........pa jebiga nč ni tazga.......bolj je lepa, bolj je zabita :ninja: just like in real life :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 Potalej jim to, da se nafukajo...nam pa navrž une povprečne ampak še zmer dobre :naughty: opa vidiš pametno razmišljaš :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 Potalej jim to, da se nafukajo...nam pa navrž une povprečne ampak še zmer dobre :naughty: s tem se pa vsi strinjamo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 taneumne maš sm za dolčkat z lepimi pa pametnimi pa hodš :devil: vem da sm evil ampak kaj čm uživam zdej dokler še lahk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se