fbevc93 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) edin motosvet nalepka more bit original B) morm naročit da mi pošlejo :D btw mfink napada s številom objav :evilgrin: Popravljeno December 24, 2007. Popravil cpi50
NejcZ Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 roky na vranskem bo tut za motoriste :OK: na vranskem bo za čist vse od traktoristu do kamijonarju :grim sm zvedu zdej k je blo glih na tv :OK: Kaj točno pa so povedal? Mamo na motosvetu tud eno temo o tem, ampak kolikor kaže nebo ravno proga za divjat, ampak izključno in samo poligon varne vožnje.. tak da mal povzem kaj so povedal? :whistle:
mfink Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 edin motosvet nalepka more bit original B) morm naročit da mi pošlejo :D btw mfink napada s številom objav :evilgrin: heh i will win!!! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: lol zajebavam :whistle: ampak v vsaki zajebanciji je neki resnice :whistle:
mfink Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) Kaj točno pa so povedal? Mamo na motosvetu tud eno temo o tem, ampak kolikor kaže nebo ravno proga za divjat, ampak izključno in samo poligon varne vožnje.. tak da mal povzem kaj so povedal? :whistle: ja rekl so da bo proga za vse kar je na cesti. zlo so izpostavl za trening varne voznje pa motoriste. ja sej se mi je zdel d nemore bit tako kot so oni rekl :closedeyes: Popravljeno December 24, 2007. Popravil mfink
Roky Objavljeno December 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2007 roky na vranskem bo tut za motoriste :OK: na vranskem bo za čist vse od traktoristu do kamijonarju :grim sm zvedu zdej k je blo glih na tv :OK: A pa je blo rečeno, da bo proga odprta tud za motoriste, ki se bojo pršli gor samo vozit, a bo to slučajn samo za vadt v okviru kakšnih delavnic itd.?
fbevc93 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 mfink you'll never gonna get me :evilgrin: pa tist itak da nau dirkališče kr so neki predeli za poplave gor pa take in drugačne nevarne situacije tak da za dirkat nau :grrr
NejcZ Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Jah no, pač ko bi mi vozl nebi vode spušal gor aneee
mfink Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 A pa je blo rečeno, da bo proga odprta tud za motoriste, ki se bojo pršli gor samo vozit, a bo to slučajn samo za vadt v okviru kakšnih delavnic itd.? ja bo tut za motoriste (so jih kr dobr izpostavl :OK: ) v glavnem -motoristi -pa poligon varne vožnje
Roky Objavljeno December 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2007 mfink you'll never gonna get me :evilgrin: pa tist itak da nau dirkališče kr so neki predeli za poplave gor pa take in drugačne nevarne situacije tak da za dirkat nau :grrr Kakšni predeli za poplave? :? A ti mislš tist k stezo polivajo z vodo za testirat?Tist niti ne mot tok, če je narjen tko kot v Franciji Mireval, ki ima znotraj kroga objekte za testirat, je pa celoten kompleks namenjen testiranju v lasti ga ima pa Goodyear.
mfink Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 mfink you'll never gonna get me :evilgrin: pa tist itak da nau dirkališče kr so neki predeli za poplave gor pa take in drugačne nevarne situacije tak da za dirkat nau :grrr we will see :evilgrin:
fbevc93 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Kakšni predeli za poplave? :? A ti mislš tist k stezo polivajo z vodo za testirat?Tist niti ne mot tok, če je narjen tko kot v Franciji Mireval, ki ima znotraj kroga objekte za testirat, je pa celoten kompleks namenjen testiranju v lasti ga ima pa Goodyear. ne nek v enem članki je pisal da bo prou tak bazenček al kuga k bojo not lah spustil do ene 20 cm vode in bo to za treniranje v takih situacijah :unsure:
mfink Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 nejcZ za raceland veš k si reku d plačaš 20eur. pa si gor cev dan al od 9-16? :hmm: pa k 20 eur plača vsak al plača en pa se cela ekipa voz :hmm:
NejcZ Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Vsak 20€, cel dan ja, menjavaš se na 20 minut z gokardi. 20 min motorji, 20 min gokardi itd.
mfink Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 oki thx :OK: to sm hotu zvedt :worship:
Roky Objavljeno December 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2007 pa k 20 eur plača vsak al plača en pa se cela ekipa voz :hmm: Ti pa maš ideje ja :D bi blo fajn.Vsak sam plača, lahk vozš tud samo enkrat po 20 (no mi smo taprvič 25minut mel) pa te pride 5€...Če daš pa 20€ za cel dan greš pa nekje 5-7x gor, poj si pa že preveč zmatran :D
mfink Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Ti pa maš ideje ja :D bi blo fajn.Vsak sam plača, lahk vozš tud samo enkrat po 20 (no mi smo taprvič 25minut mel) pa te pride 5€...Če daš pa 20€ za cel dan greš pa nekje 5-7x gor, poj si pa že preveč zmatran :D kaj češ sm optimist :whistle: eno vprašanje pa so moje gume (pirelli sport deamon soft) dobre za raceland
fbevc93 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Ti pa maš ideje ja :D bi blo fajn.Vsak sam plača, lahk vozš tud samo enkrat po 20 (no mi smo taprvič 25minut mel) pa te pride 5€...Če daš pa 20€ za cel dan greš pa nekje 5-7x gor, poj si pa že preveč zmatran :D to je on vprašu sam zato da loh objave nabija :devil: damn...že ma tulk ko js :angry: :D
fbevc93 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 kaj češ sm optimist :whistle: eno vprašanje pa so moje gume (pirelli sport deamon soft) dobre za raceland če so sport pa soft pol so pomoje ok :D sej mnda sam veš če vredi držijo al ne :? js mam pa spredi michelin pilot city, zadi pa sava mc 29... upam da bojo držale :)
NejcZ Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Sprednja je bl švoh.. pa če maš štender na motorju ga dol dej,d rgač brezveze, ker z skuterji si takoj na stojalu in sploh ne morš nikamr polagat :) Mislim sej se ti zdi ful k rajsa po tleh, sam niti ni tolk :)
mfink Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 to je on vprašu sam zato da loh objave nabija :devil: damn...že ma tulk ko js :angry: :D ja ja cpi :whistle: sej bo bolš :yea1:
fbevc93 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) Sprednja je bl švoh.. pa če maš štender na motorju ga dol dej,d rgač brezveze, ker z skuterji si takoj na stojalu in sploh ne morš nikamr polagat :) Mislim sej se ti zdi ful k rajsa po tleh, sam niti ni tolk :) kokr sm se po cestah furu so čist ok zdržale :winkiss: če dam pa štender dol ga morm pa skos držat pokonc :unsure: k nimam js stranske tačke :trance_33_sleep: Popravljeno December 24, 2007. Popravil cpi50
NejcZ Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Jah pač.. za zid prslonš al pa kej :whistle: Z štenderjem nebo nikamr polagu, mogoče notr v asvalt :krneki: Js svojga tomosa ponavad kr na zic prslonm čeprov mam čist kulsko tačko, sam mi naslonjen bl zajebano deluje :whistle:
Roky Objavljeno December 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2007 kaj češ sm optimist :whistle: eno vprašanje pa so moje gume (pirelli sport deamon soft) dobre za raceland Kje si pa prebral, da so Sport Deamon,soft? :) jest sm jih meu 21.000km na TZRki pa so ble trde k kamn :headbang: Če so pa dobre boš pa vidu k boš vozu,ene dva kroga greš, da ogreješ gume poj pa počas vidš, če ti jo odnaša morš na tisti točki nehat, če ne ga pulš še naprej :D men Dunlop D208 gor držijo fajn :) to je on vprašu sam zato da loh objave nabija :devil: damn...že ma tulk ko js :angry: :D Sej se dolžina ku***a ne mer po objavah...tko, da kr šparejte :D če so sport pa soft pol so pomoje ok :D sej mnda sam veš če vredi držijo al ne :? js mam pa spredi michelin pilot city, zadi pa sava mc 29... upam da bojo držale :) MC16 dej gor :evilgrin:
NejcZ Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Jst sm mel neko Maxxis originalno sprednje na skuterju že 4 leta staro pa je bla še kr k nova.. pa sma z frendom kroge okol krožnega nabijala da se je mal iskril pod štenderjem, njemu je sprednjo mc 16 odneslo, men pa moje ne in bi ga skor povozu pol na tleh ehhe :)
Roky Objavljeno December 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2007 Jst sm mel neko Maxxis originalno sprednje na skuterju že 4 leta staro pa je bla še kr k nova.. pa sma z frendom kroge okol krožnega nabijala da se je mal iskril pod štenderjem, njemu je sprednjo mc 16 odneslo, men pa moje ne in bi ga skor povozu pol na tleh ehhe :) Pa si sigurn, da je bla MC16 kriva? :fredy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se