mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Pizda vam.. spet sm pozabu vn it, sm že cel dan doma :headbang: sva že 2 jst bi mogu it tut mal kilometre delat :whistle:
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 dejmo hitru še par strani pospamat da nebo vidla :whistle: kaj pa take pišeš sam si kriv... itq pa mislš da ne zna za nazaj pogledat...
NejcZ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Lejga Roky, js že skor tk dolg nabijam kt ti, da neboš slučajno kje po pomoti mene zravn teh mladcev štel :D
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Lejga Roky, js že skor tk dolg nabijam kt ti, da neboš slučajno kje po pomoti mene zravn teh mladcev štel :D stari dedek s kravačko :whistle: hehe hec
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 kaj pa take pišeš sam si kriv...itq pa mislš da ne zna za nazaj pogledat... si se me ti do tega prpelov :unsure: pa cpi k je reku da bo palačinke prnesu :unsure:
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Lejga Roky, js že skor tk dolg nabijam kt ti, da neboš slučajno kje po pomoti mene zravn teh mladcev štel :D ej nejc kolk kilometru maš na tomosu narjenih
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 si se me ti do tega prpelov :unsure: pa cpi k je reku da bo palačinke prnesu :unsure: hehe.. sm res... ampak si vseen sam kriv...
NejcZ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ej nejc kolk kilometru maš na tomosu narjenih 6100
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ej od kdaj sem pa jst vajenec?????
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 hehe..sm res... ampak si vseen sam kriv... ni res roky je kriv.................on je predlagov igro kameno srce :P cpi me je z palačinkami razdražu :P
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ni resroky je kriv.................on je predlagov igro kameno srce :P cpi me je z palačinkami razdražu :P ti pa ne boš nikul nč priznal... sm za svojga tiča gledaš da ti ga ne bo odsekala...
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 6100 kolk je pa star pa jst ga bom nikje drug let kupu če ga boš še dotakrat mel
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ti pa ne boš nikul nč priznal...sm za svojga tiča gledaš da ti ga ne bo odsekala... ja mojga je škoda :glare: jst (in moj) skrbiva za večjo populacijo ljudi
NejcZ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 kolk je pa starpa jst ga bom nikje drug let kupu če ga boš še dotakrat mel Ni še pol leta, 3 mesce sm se vozu.. itak te mašine ne crknejo sploh, magar bi 50k km mel :) K letos jih še nameravam par tisoč nardit ane :)
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ja mojga je škoda :glare: jst (in moj) skrbiva za večjo populacijo ljudi pol dej pa kkšno slovenko še... k tistih kitajk si že tuk da jih je že več k drugih zemanov... dej mal za slovenijo skrb... sej maš minico tle pa bosta hopa cupa
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Ni še pol leta, 3 mesce sm se vozu.. itak te mašine ne crknejo sploh, magar bi 50k km mel :) K letos jih še nameravam par tisoč nardit ane :) pol si biv pa letos kr pridn z kilometri :yes: pa boš drug let prodav :hmm: pol dej pa kkšno slovenko še...k tistih kitajk si že tuk da jih je že več k drugih zemanov... dej mal za slovenijo skrb... sej maš minico tle pa bosta hopa cupa ja če bo minca za :winkiss:
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 pol si biv pa letos kr pridn z kilometri :yes: pa boš drug let prodav :hmm: ja če bo minca za :winkiss: veš da bo... ene 10 bandidosov pa bo...
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 veš da bo...ene 10 bandidosov pa bo... pol pa sigurn sam 10 jih bom jst spiv kaj bo pa za minco ustal ampak si ti mal posiljavčka aaaaa :unsure:
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 pol pa sigurnsam 10 jih bom jst spiv kaj bo pa za minco ustal ampak si ti mal posiljavčka aaaaa :unsure: nene tu one same pijejo sej ne rečm da morjo... sm pol pa .... hop akcija :naughty:
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Valda bom če boš hotu kupt ane jst sm se vse doma zmenu fotr je biv itak za.................je reku: "vsaj nebo po mešanci za teboj smrdel" mat je rekla pa d če mam dnar naj kupm ampak jst mam dnar :naughty:
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 nene tu one same pijejo sej ne rečm da morjo...sm pol pa .... hop akcija :naughty: to je pa že nesramnu :trance_33_sleep: kaj pa ženske pravde aaa aaa aaa :yes: te bo fingi mal poduču :lol:
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ej nabijalčki :D kuko ste kj? :D ne da se mi vsega brt, tko da, povejte na kratk.. kdo ma tuki sestro? kolk stare? pa kašne so :P + slikce :D al pa jih kr povabte :D hehe
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 to je pa že nesramnu :trance_33_sleep: kaj pa ženske pravde aaa aaa aaa :yes: te bo fingi mal poduču :lol: kdu se oglaša mislm... ti jih sam napiješ... jst jih vsaj pustim da se same... hehe
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ej nabijalčki :D kuko ste kj? :D ne da se mi vsega brt, tko da, povejte na kratk.. kdo ma tuki sestro? kolk stare? pa kašne so :P + slikce :D al pa jih kr povabte :D hehe raj preber k boš crknu od smeha :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se