NejcZ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Ok, je pol rezerviran zate.. bo pa mel dost dodatne opreme, pa servisno potrjeno ;)
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 raj preber k boš crknu od smeha :lol: ampak res!!!!!!! :whistle:
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 kdu se oglaša mislm...ti jih sam napiješ... jst jih vsaj pustim da se same... hehe tiše tamo :glare: jst nism še nobene punce pijane "zlorabu"
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Ok, je pol rezerviran zate.. bo pa mel dost dodatne opreme, pa servisno potrjeno ;) zmenjen.............dost dodatne opreme qul to mam rat :naughty:
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 tiše tamo :glare: jst nism še nobene punce pijane "zlorabu" aja sorry "mrtvu pijane" se globoko oprostutireram
_Misko_ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ej nabijalčki :D kuko ste kj? :D ne da se mi vsega brt, tko da, povejte na kratk.. kdo ma tuki sestro? kolk stare? pa kašne so :P + slikce :D al pa jih kr povabte :D hehe Mam jst 2 :D
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Mam jst 2 :D starost slike :whistle: :whistle:
_Misko_ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 starost slike :whistle: :whistle: prestare za vs.s slikami pa nč nebo k jst jih nimam..ma sestra
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 aja sorry "mrtvu pijane"se globoko oprostutireram pa sm vsaj tulk prijazen da jih domu odpelem :yes: pa sm sigurn da jim nč ni ne pa tak ko ti da jih pijane v grmuju pozabš :whistle:
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 pa sm vsaj tulk prijazen da jih domu odpelem :yes: pa sm sigurn da jim nč nine pa tak ko ti da jih pijane v grmuju pozabš :whistle: ej veš kaj!!!! jst jih pa vsaj v baraki pustim... ti pa še k seb domu tm pa naprej... ccc... kakšna nevzgojenost...
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 raj preber k boš crknu od smeha :lol: ful se mi da tok strani brt :D dons kr fajn nabijate.. pohvalno :P Mam jst 2 :D nis mi popolnoma odgovoru na uprašane :P
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 prestare za vs.s slikami pa nč nebo k jst jih nimam..ma sestra hehe... kuk je tu... če ni skrivnost... :whistle:
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 (popravljeno) ej veš kaj!!!!jst jih pa vsaj v baraki pustim... ti pa še k seb domu tm pa naprej... ccc... kakšna nevzgojenost... ja pr men doma so navarnem :trance_33_sleep: ne pa tak k v tisti đuhardi baraki k jo lohk še medved posil Popravljeno Januar 15, 2008. Popravil mfink
_Misko_ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ful se mi da tok strani brt :D dons kr fajn nabijate.. pohvalno :P nis mi popolnoma odgovoru na uprašane :P starost:22, 24..tamala zgleda k 18 :D Drgač obe zasedene tavelka poročena tamala pa ne :D Fantje nč nou :D .)
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ja pr men doma so navarnem :trance_33_sleep: ne pa tak k v tisti đuhardi baraki k jo lohk še medved posil pa sej je bla ZAKLEJENA pa še jst sem bil zravn tk da ni se bt za kej hehe
_Misko_ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 pa sej je bla ZAKLEJENA pa še jst sem bil zravn tk da ni se bt za kejhehe Si k bodigard :P :D
fbevc93 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 pa sej je bla ZAKLEJENA pa še jst sem bil zravn tk da ni se bt za kejhehe a vidva se zdj kregata kdo punco bol kavalirsko posili :hmm:
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 pa sej je bla ZAKLEJENA pa še jst sem bil zravn tk da ni se bt za kejhehe ja se ti pozna d si biv zraven ker je te medvet tebe posilu :closedeyes: s tem k si vrata zaklenu si se pa zajebov, kr medved je čez okn not pršu, vn pa ni mogu it kr si vrata zaklenu pa te je opacupa...aha aha
_Misko_ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ja se ti pozna d si biv zraven ker je te medvet tebe posilu :closedeyes: s tem k si vrata zaklenu si se pa zajebov, kr medved je čez okn not pršu, vn pa ni mogu it kr si vrata zaklenu pa te je opacupa...aha aha :lol1: kakšne debate
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ja se ti pozna d si biv zraven ker je te medvet tebe posilu :closedeyes: s tem k si vrata zaklenu si se pa zajebov, kr medved je čez okn not pršu, vn pa ni mogu it kr si vrata zaklenu pa te je opacupa...aha aha ej no oknih so rešetke tak da....
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 a vidva se zdj kregata kdo punco bol kavalirsko posili :hmm: ej si pa dobr.................zadeneš bistvo iz prve
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 :lol1: kakšne debate jebiga tu smo pa mi podgurci
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ej no oknih so rešetke tak da.... ja k si jih drug dan namonterov :trance_33_sleep: to nevela :closedeyes:
k0ci Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Ok, je pol rezerviran zate.. bo pa mel dost dodatne opreme, pa servisno potrjeno ;) mislm d ga ne bo treba nič rezervirat :whistle:
NejcZ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Ti pejt mislit kam drugam haha :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se