rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 če bi kdu od drgje bral tole temo npr. da bi pršu pa kakšen nasvet bi ga k bi tule bral pomoje kap... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
_Misko_ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 nimaš tok pixlov na ekranu :lol1: :lol1: :lol1: si s tem mislu da so debele?niso.
NejcZ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 nimaš tok pixlov na ekranu :lol1: :lol1: :lol1:
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 če bi kdu od drgje bral tole temo npr. da bi pršu pa kakšen nasvet bi ga k bi tule bral pomoje kap... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: wtf is wrong with you sm to prov napisov :trance_33_sleep:
_Misko_ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 wtf is wrong with you sm to prov napisov :trance_33_sleep: uprašaj manka :lol1: moj 1001 post :yea2:
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 @misko: čestitam zdej si postov vseved čaka ti švast :worship:
k0ci Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 :lol1: :lol1: si s tem mislu da so debele?niso. al maš pa tok dobr fotoaparat, your chice B)
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 wtf is wrong with you sm to prov napisov :trance_33_sleep: ja prov si napisov
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 damn you fifty :angry: muahahha :D nimaš tok pixlov na ekranu :lol1: hahaha :D funny :D nimam jih sestra ma sam nevem kje :) nage? :o no, ti kr pobrskej :D
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 @misko: čestitam zdej si postov vseved čaka ti švast :worship: ajde ti pa še 25 postov
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ajde ti pa še 25 postov aja se res :hmm: že pišm :kva2:
_Misko_ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 muahahha :D hahaha :D funny nage? :o no, ti kr pobrskej :D Nevem možno nebom nč brskov :trance_33_sleep:
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Fantje 3 pičke za vas.leva najaći :lol1: :lol1: :lol1: :SS (nobena ni sestra in nobene ne poznam!) k bi ti raad da bruham al kaj????
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Fantje 3 pičke za vas.leva najaći :lol1: :lol1: :lol1: :SS (nobena ni sestra in nobene ne poznam!) bjek weeeee mami spat bjjj roky dej prosm zbriš to sliko plisss
fbevc93 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ajde ti pa še 25 postov kulk pa še js :kva1:
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 bjek weeeee mami spat bjjjroky dej prosm zbriš to sliko plisss zdej bom mel pa nočne more!!! pa bom se pr mami stisku k denis!!!!!!!! hehe lol empak kera huda tale z denisom ej
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 kulk pa še js :kva1: 244 ampak napreduješ
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 kulk pa še js :kva1: 244 244ampak napreduješ še 22
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 zdej bom mel pa nočne more!!!pa bom se pr mami stisku k denis!!!!!!!! hehe lol empak kera huda tale z denisom ej ampak res zdej bom mev pa travme d me bodo tej trije deci al babe al kaj, posille bom za vsak slučaj spav z čepom v riti
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ampak reszdej bom mev pa travme d me bodo tej trije deci al babe al kaj, posille bom za vsak slučaj spav z čepom v riti jep hehe ej ampak da bi tastari tule vidl... ej bogi mi... hehe
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 (popravljeno) tooooo roky je sliko zbrisov hvala ti care :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: me vsaj anus zjutrej nebo bolu zart čepa :P :P :lol1: Popravljeno Januar 15, 2008. Popravil mfink
fbevc93 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ampak reszdej bom mev pa travme d me bodo tej trije deci al babe al kaj, posille bom za vsak slučaj spav z čepom v riti js slike sploh vidu nism :rolleyes: je zgleda roky prej zbrisu :whistle:
rokdestroyer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 tooooo roky je sliko zbrisovhvala ti care :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: me vsaj anus zjutrej nebo bolu zart čepa :P :P :lol1: si predstavlaš da se ti tole zgodi: Pride Janezek v lekarno in rece lekarnarju da rabi kondom, saj ga je punca, s katero hodi ze pol leta, danes povabila na druzinsko vecerjo in kot posladek pricakuje nekaj akcije. Lekarnar mu da kondom in Janezek odide iz lekarne. Cez pet minut se vrne po nov kondom in razlozi, da je tudi sestra njegove punce dokaj micna gospodicna, ki mu ze kar nekaj casa namiguje in vzbuja pregresne misli. Lekarnar muda novi kondom in Janezek odide. Ne traja dolgo, pa je Janezek spet v lekarni, čes, da rabi se tretji kondom. Lekarnarju razlozi, da je mama njegove punce kljub starosti se dobra mrha in da na tihem upa,da se mu bo tudi pri njej nocoj nasmehnila sreca. Tako odide izlekarne zalozen s tremi kondomi. . Zvecer se vsa familija vsede za mizo in Janezek zacne z molitvijo.Moli 5 minut, 10 minut, 15 minut... Pa kar ne neha... Njegova punca se nagne k njemu in ga vsa zacudena vprasa: "Nisem vedela, da si tako veren?" Janezek pa ji odgovori:Tudi jaz nisem vedel, da je tvoj oce lekarnar.
mfink Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 js slike sploh vidu nism :rolleyes: je zgleda roky prej zbrisu :whistle: bod srečen :yes:
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 tooooo roky je sliko zbrisovhvala ti care :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: me vsaj anus zjutrej nebo bolu zart čepa :P :P :lol1: Nism jest nobene slike zbrisov? :hmm: k0ci a si biu ti na delu? :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se