k0ci Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 To se ne zjebe kr tk lol :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: to pa je vic leta ja :worship:
NejcZ Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 No ja. nebi o tvojem zaribanem mitotu haha :rolleyes:
fbevc93 Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 ej cpi kaj kej poslušaš :hmm: zvok motorjev :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: to pa je vic leta ja :worship: :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 ... jst se iz zemljevida čist nč ne znajdm kr je vse okol obrnjen :blink: Hehe... k baba :evilgrin: :evilgrin:
k0ci Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 No ja. nebi o tvojem zaribanem mitotu haha :rolleyes: no mito vsaj vem zakaj je zaribu......z njim sem bil ene 20krat na mobiju, to je ene 1000km tiščanja, kjer ni šlo pod 8k rpm tomos pa pač crkne kr tk ja, točno obratno os tistega kar si napisu......sej čez mašino nč ne rečem ker je pač yamahina, ampak zavora se že pri novem pregreva da rata plava :slap: zadnji feder spusti olje kar sam od sebe :slap: žarnice crkujejo same od sebe :slap:
fbevc93 Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 ... Hehe... k baba :evilgrin: :evilgrin: :grim
NejcZ Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Kaj rata plavo? Pri meni ni nič plavega.. je pa res da se ta z navadnim diskom ob prekomernem izkoriščanju počasi pregreje in je mal za počakat.. to je res vlek minus iz moje strani. Fedr nevem zakaj ej onemu spustiil, na mojem se tud 3, 4 vozmo in smo tudi do enkrat težji od dovoljene nosilnosti pa ni nobenih problemov, žarnice pa crkujejo od takih tresljajev.. ti sploh neveš kako dela z onim zadnjim nosilcem hehe.. ampak meni odkar imam komplet novo zadnjo luč ker mi je prejšnjo on z kombijem razbil mi ni šla niti ena žarnica, prej pa kar nekaj :whistle: Problemov ni nič več kot z vsemi ostalimi motorji. Poglej mal forum, enemu na MZ-ju se je fedr clo zlomu... recimo primer.. al pa te nove rs-ke k v par tisoč km 3x zaribajo :rolleyes: To je tok, kk maš sreče, povsod je enako...je pa vedno tak da najbolj šimfajo tisti ki motorja nimajo.. jebi ga.. spat pejd zdej :krneki:
k0ci Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 ...je pa vedno tak da najbolj šimfajo tisti ki motorja nimajo.. jebi ga.. spat pejd zdej :krneki: ja to že ampak vrjemi da ti nisem čist nč fouš k ga maš B) spat pa res še ne grem
Roky Objavljeno Januar 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Kaj rata plavo? Pri meni ni nič plavega.. je pa res da se ta z navadnim diskom ob prekomernem izkoriščanju počasi pregreje in je mal za počakat.. to je res vlek minus iz moje strani. Fedr nevem zakaj ej onemu spustiil, na mojem se tud 3, 4 vozmo in smo tudi do enkrat težji od dovoljene nosilnosti pa ni nobenih problemov, žarnice pa crkujejo od takih tresljajev.. ti sploh neveš kako dela z onim zadnjim nosilcem hehe.. ampak meni odkar imam komplet novo zadnjo luč ker mi je prejšnjo on z kombijem razbil mi ni šla niti ena žarnica, prej pa kar nekaj :whistle: Problemov ni nič več kot z vsemi ostalimi motorji. Poglej mal forum, enemu na MZ-ju se je fedr clo zlomu... recimo primer.. al pa te nove rs-ke k v par tisoč km 3x zaribajo :rolleyes: To je tok, kk maš sreče, povsod je enako...je pa vedno tak da najbolj šimfajo tisti ki motorja nimajo.. jebi ga.. spat pejd zdej :krneki: Predn blebetaš neumnosti se vsaj mal prepričej.Še nepoznam nobenga, da bi mu tanova ribnla .)
_Fingi_ Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Predn blebetaš neumnosti se vsaj mal prepričej.Še nepoznam nobenga, da bi mu tanova ribnla .) Hehe... valda, če je nov motor, pa da ga merkaš, pa lepo vozš... to ne riba... sam pač tok je k morš met pr seb razšiščen da če boš mrzuga navijou, pa slb ole tankov, da ti tud motor ne bo dobr delov. (učte se na napakah drugih, ne bit tko k jest k mi more 2x zaribat... da dujamem, malo za šalo, malo za res :P ) Če bi tko ribal k pravjo, takih motorjev sploh neb prodajal.
Roky Objavljeno Januar 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Hehe... valda, če je nov motor, pa da ga merkaš, pa lepo vozš... to ne riba...sam pač tok je k morš met pr seb razšiščen da če boš mrzuga navijou, pa slb ole tankov, da ti tud motor ne bo dobr delov. (učte se na napakah drugih, ne bit tko k jest k mi more 2x zaribat... da dujamem, malo za šalo, malo za res :P ) Če bi tko ribal k pravjo, takih motorjev sploh neb prodajal. Stari,to on ne razume,njemu je važn, da RSke ribajo in, da je njegov tomos with akrapovič 1A.Nevem zakva jo je poj hotu, če tok pluva čez njo...Aja sej res, vsak svojo kravco hval :) Fingi,nočko :004 zjutri se pa vidmo :smoke:
_Fingi_ Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Jest, k sm meu 125 2t in 4t, se mi zdi da lohk kr dost realno primerjam to med sabo... pa bi se, če bi bil šeenkrat 16 str, pa da bi se odločal za nakup... 100% odločil za 2t. Pa upošteval nasvete nekaterih forumerašev... pa preslišal druge. :rolleyes: Se vidva Roky. Lahko noč vsem :whistle:
NejcZ Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Ne pravm da je slaba RS-a, pravm da je odvisno kak motor dobiš.. lahko je nov pa 5x crkne vse, al pa 10 let star pa dela. Proti rs-ki vem da tomos ni nč, nočm sam da us šimfate, k niti nimate tega motorja...Mah bmk, govorte vi kar čete, brezveze se sekirat ;) Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil NejcZ
mfink Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) evo me s šole :OK: motorji (2t,4t) nemormo govort ker je bolši, zato kr ma vsak svoje prednosti pa slabosti pa vse je odvisn kaj določena oseba hoče O:-) @cpi: delavec se pritožuje zaradi pikanja z marelo, predlagam da probaš z družinsko marelo :P Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mfink
Jernej125ccm Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 OOj, kako kaj? Me ni bilo 3 dni se je internet sfukal :whistle: (nič kriv :whistle: ) O čem teče tema???
mfink Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 OOj, kako kaj?Me ni bilo 3 dni se je internet sfukal :whistle: (nič kriv :whistle: ) O čem teče tema??? ti pa rokde... sta delovca, cpi je vaš nadzornik,jst sm pa feudalec :P drgač pa tema poteka o vsem mogočim
Jernej125ccm Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 ti pa rokde... sta delovca, cpi je vaš nadzornik,jst sm pa feudalec :P drgač pa tema poteka o vsem mogočim ??? Semi slišal da nekaj o RS govoriste, moje mnenje: RS so jajca :yawn: Itaq pa poteka večni boj(vsaj med 50cc) med yamaho tzr in rs, vendar je meni tzr boljša :lol:
rokdestroyer Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 ???Semi slišal da nekaj o RS govoriste, moje mnenje: RS so jajca :yawn: Itaq pa poteka večni boj(vsaj med 50cc) med yamaho tzr in rs, vendar je meni tzr boljša :lol: ej veš kaj pust ti rs-ko na mer!!!! :fight2:
rokdestroyer Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 ti pa rokde... sta delovca, cpi je vaš nadzornik,jst sm pa feudalec :P drgač pa tema poteka o vsem mogočim ja sej me cpi tku gon po tistih njivah pa na začetku je mu mejhen dežnik zdej pa že družinkiga uporabla zdej že na V hodm :yawn:
Jernej125ccm Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Sej ne mislm slabega od rs,sam kaj pač mi ni všeč.
mfink Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 sej majo itak iste motorje (am6) tak da se je BV preperat :trance_33_sleep:
rokdestroyer Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Sej ne mislm slabega od rs,sam kaj pač mi ni všeč. ne sej ni panike :OK:
rokdestroyer Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 ne sej ni panike :OK: k kdo ve kje bi lahk kupo opremo za motor (rokavice, jakna, hlače,...) :winkiss:
mfink Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 k kdo ve kje bi lahk kupo opremo za motor (rokavice, jakna, hlače,.. .) :winkiss: tc-motoshop
NejcZ Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Ejga mfink .. lej, sam zate :winkiss: A bo? Lepše bi blo ble okvirja tablce, sam se mi jo je škoda zdelo vrtat :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se