_Misko_ Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 ok, sam d ga najdem prasca :devil: .......kam je pa spizdu :blink: wtf 300 strani :eek: .........joj bo treba sprejeti drastične ukrepe, od zdaj naprej mladičem za vsak post odštejemo enga, da ne bodo tok nabijal :devil: Dan Sm mogu it nekam.. :D Drgač glede unga sir-a sm sprašvou k mu piše izključeni namest član itd. :) Kvaj lep vreme zuni :010 ampak morm na šiht :glare:
_LuX_ Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Misko a ti sploh u sql hodš k si usak dan tkole zgodi na MS
alees Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 ja vrjetn ma kšno prakso pr delodajalcu al pa kej tazga pa nima pouka =)
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Drgač glede unga sir-a sm sprašvou k mu piše izključeni namest član itd. :) No sej si si sam odgovoru :) c c c, luftarji Haha kdo jim to reče :D
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Haha kdo jim to reče :D kralj luftarjev :D lol
mfink Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 @cpi: ne ti men da jst nemorm otrok delat :winkiss: sej si vidu da lahk.......................tut na moških :naughty: @roky: a kdaj bom pa jst postal modelator :rolleyes: sej nabijam dost :closedeyes: hec hec :P
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Nikoli :rolleyes: Js pa zdej zmenjen v soboto za servis.. že vidim kak mi bo 2 uri dela računal za 15 minut dela.. :headbang: Ko ga bom sam napizduuuu.. pa še svečko grem iskat jutr, pa sm dobr za naslednjih 6k km :) Pol pa še enga mehankerja najdem da mi prednjo bremzo porihta tak da bo dejansko nekej časa držala, pa sm zmagu :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 ej, kdaj je blagoslov motorjev pravte? :)
k0ci Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 na veliki ponedeljek je vsako leto, kater datum je to letos pa morš na koledar pogledat
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 kralj luftarjev :D lol Haha,tako je :D @roky: a kdaj bom pa jst postal modelator :rolleyes: sej nabijam dost :closedeyes: hec hec :P In zdej mislš, da moderator rataš z nabijanjem? :trance_33_sleep: Nej ti k0ci razloži kako postaneš :D
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Lahko ti tudi js.. bi lahko bil, ampak samo za ta skuterski del foruma, pa sem odklonil :trance_33_sleep:
mfink Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Haha,tako je :D In zdej mislš, da moderator rataš z nabijanjem? :trance_33_sleep: Nej ti k0ci razloži kako postaneš :D sej ne nabijam skos :trance_33_sleep: tut kej pomagam @cpi: uuuuuuuuu nalepke :OK: :OK: :OK: kolk jih gre hmen O:-)
fbevc93 Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Lahko ti tudi js.. bi lahko bil, ampak samo za ta skuterski del foruma, pa sem odklonil :trance_33_sleep: nisi pripravljen sprejet tko odgovorne funkcije :P
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Ne, sm Noisa še vpšrašal če bi lahko zraven še 125-ke dobil, pa je rekel da jih je tam dovolj... pa sem potem rekel da raje ne, ker sem že mal ven iz skuter scene... :rolleyes:
fbevc93 Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 sej ne nabijam skos :trance_33_sleep: tut kej pomagam @cpi: uuuuuuuuu nalepke :OK: :OK: :OK: kolk jih gre hmen O:-) takoj ko skupna furca pade dobiš eno :grim hitr motor urihtat :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 na veliki ponedeljek je vsako leto, kater datum je to letos pa morš na koledar pogledat veliki ponedeljek :D ful več vem.. bom v googlu napisou kva je to zaen dan :D eh.. ne najdem :closedeyes:
_LuX_ Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 bemo ocene morm popravt, če ne dobim prepoved motorja in compa :headbang:
minca Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 bemo ocene morm popravt, če ne dobim prepoved motorja in compa :headbang: morš sprot delat pa bit priden :whistle: :whistle:
fbevc93 Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 morš sprot delat pa bit priden :whistle: :whistle: mhm...minca nima teh skrbi :whistle: pa ne zato k bi bla pridna, motorja nima
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se