alees Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Dan A ni on že kupu tako z nalepkami? :unsure: Nebi vedu :trance_33_sleep:
Stroj Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 lep mito :whistle: http://www.avto-net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1849122 Od jimibonija.....aka car lazar :D
Roky Objavljeno Januar 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Aa, se mi je zdel... bronasto?A ni taka: Men tole velik lepš zgleda :wub: Glih zarad zvarov mi je V6 lep :wub: Drugač pa,bronasto?Finki kva ga pa serješ? :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Glih zarad zvarov mi je V6 lep :wub: Drugač pa,bronasto?Finki kva ga pa serješ? :D Fink je napisou da je auspuh bronast... ne vem kaj je mislu s temu. Tud men so teli auspuhi, ročno delani , res lepi... k majo take seksi zvare...
fbevc93 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Glih zarad zvarov mi je V6 lep :wub: Drugač pa,bronasto?Finki kva ga pa serješ? :D hehe mogoče pa ma on homemade narjenga iz onih cevi za radjatorje :whistle: čprou tist je baker :D btw zdle sm mal odsotn - zdravljico se morm do jutr naučit :slap:
_Fingi_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 He, zakon. evo, tlele maš en link za pomoč: :worship: :worship:
_LuX_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 :slap: bedak, pa ko to naglasuje :lol1:
fbevc93 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 He, zakon. evo, tlele maš en link za pomoč: :worship: :worship: :slap: kak to poje kreten :lol1: je pa treba znat več ko pa sam 7. kitico :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 :slap: kak to poje kreten :lol1: je pa treba znat več ko pa sam 7. kitico :whistle: Hehe, ti kr kompletno zapoj s tako melodijo pa naglašanjam kot pa on :whistle: 5 ti ne uide :D haha :D
_LuX_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 za konc pa zapoj še ˝srečen sem da sem moški...˝ :whistle:
NejcZ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Nam je ravno zadnjil en profesor razlagal ko smo ga spomnali na tega Murkota kaki debil je, je reku da mamo tud take fukiče pr nas k so neopredelejeni kakega spola hočjo bit, pa z takimi babami da neveš al je ded al baba.. profesor to razlagu, ne mi :rolleyes:
Roky Objavljeno Januar 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Fink je napisou da je auspuh bronast... ne vem kaj je mislu s temu.Tud men so teli auspuhi, ročno delani , res lepi... k majo take seksi zvare... Ja,ja sej tist je blo mfinku namenjen glede brona :D btw zdle sm mal odsotn - zdravljico se morm do jutr naučit :slap: lol...žive naj vsi narodi,kjer hrepene dočaka daaan, da koder sonce hodi prepir iz sveta bo pregnaaaan :D
fbevc93 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Ja,ja sej tist je blo mfinku namenjen glede brona :D lol...žive naj vsi narodi,kjer hrepene dočaka daaan, da koder sonce hodi prepir iz sveta bo pregnaaaan :D ohoo sj roky pa zna :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 ohoo sj roky pa zna :naughty: Roky zna marskej :blush: :blush: :wub: Aja, Roky, sploh porajtou nism da si napisou Finki , ne pa Fingi :blush: sorčy :wacko: :blush:
Roky Objavljeno Januar 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 ohoo sj roky pa zna :naughty: :naughty: Roky zna marskej :blush: :blush: :wub: Hihi :naughty: :wub: :evilgrin:
k0ci Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 mah fingi od zdej naprej boš ti pingo un bo pa snežko, d se ne boš več motu :D
fbevc93 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 mah fingi od zdej naprej boš ti pingo un bo pa snežko, d se ne boš več motu :D heeeeeejjjjj :angry: snežko sm js :P
_Fingi_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 mah fingi od zdej naprej boš ti pingo un bo pa snežko, d se ne boš več motu :D Hehe :D :D zdej sm se spet spomnu na tiste ''risanke'' Pingu se ga naseka, Pingu nima za burek, ...
fbevc93 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Hehe :D :D zdej sm se spet spomnu na tiste ''risanke'' Pingu se ga naseka, Pingu nima za burek, ... :grim in pa Snežko Snežak :OK:
_Fingi_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Snežko nabijalček al kaj je že biu :whistle: :whistle:
fbevc93 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Snežko nabijalček al kaj je že biu :whistle: :whistle: točnega naslova se ne spomnem, sam risanka je bla pa carska :worship: je pa bil nek nabijalček, ta snežko ja :)
mfink Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 ja avspuh je bil tak kot je na sliki, sam ko ti narediš neki km po zimi (sol na cesti) je bil avspuh pa tok rjov da sm ga z brusilko brusu pa s šmerglem (25) :trance_33_sleep: snežko je pa zakon, sam se lahk mrskej naučiš iz tiste zgodbice (glede veveric) :naughty:
fbevc93 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 ja avspuh je bil tak kot je na sliki, sam ko ti narediš neki km po zimi (sol na cesti) je bil avspuh pa tok rjov da sm ga z brusilko brusu pa s šmerglem (25) :trance_33_sleep: snežko je pa zakon, sam se lahk mrskej naučiš iz tiste zgodbice (glede veveric) :naughty: fink je nazaj :yea1: te risanke so pa itak bol poučne od vsakega dokumentarca :whistle:
mfink Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) fink je nazaj :yea1: te risanke so pa itak bol poučne od vsakega dokumentarca :whistle: ja vem me dolg ni blo so se mi windosi sesul :trance_33_sleep: in cpi pol za v petek velja :naughty: Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil mfink
fbevc93 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 petek al pa sobota...če bo vreme :hmm: da ti nalepko prnesem :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se