fbevc93 Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 no v krškem še nism bil tak da bo treba mal raziskat :whistle: no drugač pa men je vse ok .če je še kdo kje tu okol doma nj se javi pa gre zram :OK: @Roky : kmal bomo večji nabijači ko vi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 no v krškem še nism bil tak da bo treba mal raziskat :whistle: no drugač pa men je vse ok .če je še kdo kje tu okol doma nj se javi pa gre zram :OK: @Roky : kmal bomo večji nabijači ko vi :P ko bote starega prekaljenega mačka nejkota premagali se javite...imam rekord izpred par mescov ko sem skoraj 100 objav nabil v temi 125-ke javite se, in to v enem dnevu seveda :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 no v krškem še nism bil tak da bo treba mal raziskat :whistle: no drugač pa men je vse ok .če je še kdo kje tu okol doma nj se javi pa gre zram :OK: @Roky : kmal bomo večji nabijači ko vi :P no ti kr razišč pa me obveščej pa se dobimo pr yamahi (moto centr) ja pa če je kdo iz tam je vljudno vabln B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 ko bote starega prekaljenega mačka nejkota premagali se javite...imam rekord izpred par mescov ko sem skoraj 100 objav nabil v temi 125-ke javite se, in to v enem dnevu seveda :D a to si se sam s sabo pogovarju :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2007 ko bote starega prekaljenega mačka nejkota premagali se javite...imam rekord izpred par mescov ko sem skoraj 100 objav nabil v temi 125-ke javite se, in to v enem dnevu seveda :D No vidte fantje :D sam ne se po Nejkotu zgledovat glede % warninga :lol1: Nejko sej veš, da se hecam :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 a to si se sam s sabo pogovarju :naughty: ne jst sm teb reku d razišč krško pa d se pr yamaha centru dobimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 No vidte fantje :D sam ne se po Nejkotu zgledovat glede % warninga :lol1: Nejko sej veš, da se hecam :winkiss: hehe, sej maš prav, če bi se vsi po meni zgledovali bi ta forum bil po parih letih prazn hehe...ker bi vsi šli v banovce :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 ne jst sm teb reku d razišč krško pa d se pr yamaha centru dobimo sj vem ja tist je blo nejkotu namenjeno :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2007 a to si se sam s sabo pogovarju :naughty: Ne ni se...Z uporabnico irency se je pogovarjov :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 sj vem ja tist je blo nejkotu namenjeno :lol: sori dns sm že cev dan zmeden pa sm zajebu :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Ne ni se...Z uporabnico irency se je pogovarjov :lol1: Tale irency je bla prava ja :lol1: Nč več je ni za slišat? :huh: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2007 Tale irency je bla prava ja :lol1: Nč več je ni za slišat? :huh: :kva1: A se čudiš? :D Če se ne preber tiste poste hahah :lol1: OK, to ni naša tema za nabijanje, gremo mi v svojo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Ma ne, sej js dobr vem kaj se je pisal hehe := Prava je bla, nebi blo slabo da bi pršla mal pogledat spet :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 sori dns sm že cev dan zmeden pa sm zajebu :headbang: :headbang: :headbang: np sej je ok. mal čudn se mi je zdel k sm še quotu njegov post A se čudiš? :D Če se ne preber tiste poste hahah :lol1: OK, to ni naša tema za nabijanje, gremo mi v svojo :P kr tu nabijat :) da bomo mi mel 100 strani do novga leta :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 np sej je ok. mal čudn se mi je zdel k sm še quotu njegov post kr tu nabijat :) da bomo mi mel 100 strani do novga leta :kva1: teška bo ampak se bomo potrudi :rolleyes: l (vsaj jst) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Bo RokyMetla pršu pa mal spucu pol :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 bomo mel do 31.12.07 ob 23:59 99 strani pa še bo ena objava mankala pol bo pa RokyMetla pršu pa zbrisu pol objav :lol: @mfink ti si že največji nabijač v tej temi : 12 objav :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 bomo mel do 31.12.07 ob 23:59 99 strani pa še bo ena objava mankala pol bo pa RokyMetla pršu pa zbrisu pol objav :lol: @mfink ti si že največji nabijač v tej temi : 12 objav :yea1: rad nabijam drugač sm pa počaščen :naughty: ja pa zahvala za nabijanje gre tut teb nisi dalč za mano :worship: pa eno vprašanje kako si zberš slikco za forum (aventar al neki tazga) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2007 Bo RokyMetla pršu pa mal spucu pol :whistle: :D bomo mel do 31.12.07 ob 23:59 99 strani pa še bo ena objava mankala pol bo pa RokyMetla pršu pa zbrisu pol objav :lol: Nebom ;) vi sam veselo nabijajte, samo brez žaljenja to prihrante za PM ali MSN, seveda je pa lepš, če se vsi razumete :OK: pa eno vprašanje kako si zberš slikco za forum (aventar al neki tazga) V zgornjem desnem kotu imaš Nadzorni center,pojdi tja in pod možnosti Uredi avatar imaš možnosti nalaganja.Slika nesme biti večja od 48kb - to si urediš lahko s Photoshopom in podobnimi urejevalniki slik.Potem pa samo izbereš Brskaj,najdeš .jpg,.gif sliko na svojem računalniku in klikneš Posodobi avatar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 rad nabijam drugač sm pa počaščen :naughty: ja pa zahvala za nabijanje gre tut teb nisi dalč za mano :worship: im gonna get you :evilgrin: v skupnih objavah pa js vodim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 im gonna get you :evilgrin: v skupnih objavah pa js vodim :whistle: ja sej ti gre pa poklej kolk časa sm jst gor pa kolk ti :naughty: ej pa vprašanje kakšni so pogoji za vajnca :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Ke pa ste kšni gorenci - krančani kej :/ :P Drgač pa sam mam Gilero Runner (tastar model). Nč posebnga... brez blokad, športno avspuh (Hebo). Končna je pa 105 km/h po števcu, realno tm nek od 80 do 90 km/h. Glih prov mal za naokol zapelat. Vidte me pa lohk u radiju 20km okol Kranja :D mogoče kdaj kšn kilometer dlje. ;) No pa še 4 slike skuterja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2007 ja sej ti gre pa poklej kolk časa sm jst gor pa kolk ti :naughty: ej pa vprašanje kakšni so pogoji za vajnca :unsure: Določeno število objav :) Ke pa ste kšni gorenci - krančani kej :/ :P Tle! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Določeno število objav :) Tle! :P kolk pa mora bit objav :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kit_80ccm Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 no pa še js dam svoj post,mam aprilio rs50,polini kit 80ccm(gus),dellorto 19+130 diza,polini športne filter+športna kuplonga od top performansa,pa 14 zobnik vspredi,končna 135km/h(no joke) prodajam by the way :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se