Skoči na vsebino

50,75,80ccm javite se...

Priporočene objave

Objavljeno
kwaj dons lep dan =) glih za motorčkat :P

:blink:

pr nas je dež padov pa zdej je vse mokro :ninja:

Objavljeno
Haha,kao to ni zate.V soboto je bla ena 70 letna mama v Medvodah v dvoran napravlena pa, da poj ti nebi bla :slap: kr irency praš :D

ne bi bla k nism ne froc pa ne 70-letnica :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

mja pizda na ceste sm pa čist pozabu, da so še zmer mokre :/ sm sam mal vn pogledu paj takl lep sonce pa tko toplo :D heh =P

Objavljeno

Js ne grem več pred lepim vremenom na cesto :whistle: Se prav 10 stopinj pa sonček :trance_33_sleep:

Objavljeno
Js ne grem več pred lepim vremenom na cesto :whistle: Se prav 10 stopinj pa sonček :trance_33_sleep:

tud js :closedeyes: sam zato kr se mi ne da motorja pucat :whistle: če se po mokri cesti furaš je vse blatn :glare:

Objavljeno

Js morm še felne spucat k je barva gor :headbang: Zgleda je oni mehanik kako kosilnco barvu al pa kej k mam vse ššprikle pikčaste (bele) :rolleyes: Gre vse lepo dol, sam lubi se mi ne hehe

Objavljeno
Js morm še felne spucat k je barva gor :headbang: Zgleda je oni mehanik kako kosilnco barvu al pa kej k mam vse ššprikle pikčaste (bele) :rolleyes: Gre vse lepo dol, sam lubi se mi ne hehe

ja sej to je to :)

Objavljeno
ne bi bla k nism ne froc pa ne 70-letnica :evilgrin: :evilgrin:

No no Minca, zakai smo tko fini :D :evilgrin:

Objavljeno

nevem kaj bi blo tle tok finega :?...pač ne maram maškar....sama se pa v to sploh ne mislim spravt

Objavljeno
No no Minca, zakai smo tko fini :D :evilgrin:

Aneda?Kaj si bla pa ti za maškurce?Nism dobr vidu :)

Objavljeno

ma sej je tko konc teh maškar za en let :D

Objavljeno
ma sej je tko konc teh maškar za en let :D

Jest sm čez ceu let maškurca O:-)

Objavljeno

a poj ne rabš maske kr si že tko dost grozn :devil:

Objavljeno

Kdo ap pravi da so vse maškare grozne? :grrr

Objavljeno (popravljeno)

Ej folk a kdo od vas na tem forumuu fura ta skuter... mislm točno tale??

k me zanima če je moj pru motorčk še ceu pa tolk lep ko je biu....

Popravljeno . Popravil Gizmo_
Objavljeno

mislim da ni tule na forumu noben ki bi mel speedfajta :unsure: že tko mama skuterja sam js pa alees :whistle:

Objavljeno
Aneda?Kaj si bla pa ti za maškurce?Nism dobr vidu :)

Bliži bi prišeu pa bi vidu :)

Objavljeno
mislim da ni tule na forumu noben ki bi mel speedfajta :unsure: že tko mama skuterja sam js pa alees :whistle:

Jah v tej temi mava sam midva skutrje, ne pa na forumu :D drgač pa gizmo poglej v tole temo če je kje tvoj bivši skuter, drugače pa ne vem.

Jest sm čez ceu let maškurca O:-)

mam jst tud kurca ja :D

Objavljeno
Bliži bi prišeu pa bi vidu :)

Nism sploh vidu kje ste bli, itak sva pa s Fiftyam takoj šla ;)

mam jst tud kurca ja :D

Mi ga boš v šol pokazu O:-)

Objavljeno (popravljeno)

Nism sploh vidu kje ste bli, itak sva pa s Fiftyam takoj šla ;)

Ja sej smo tm skupi sedele z Ano, Natašo, Anjo pa temi sej ste se prei vidl ane :whistle: No ja nima weze, midva se itq ne morwa gledat, tko da je blo čist ql :whistle:

Popravljeno . Popravil irency
Objavljeno
Ja sej smo tm skupi sedele z Ano, Natašo, Anjo pa temi sej ste se prei vidl ane :whistle: No ja nima weze, midva se itq ne morwa gledat, tko da je blo čist ql ane :whistle:

S kero Ano?Pusto...? Zakaj se nemorva gledat? :D Sej si me pozdravla, sam si prehitr obrnila, da bi odzdravu :D

Objavljeno
S kero Ano?Pusto...? Zakaj se nemorva gledat? :D Sej si me pozdravla, sam si prehitr obrnila, da bi odzdravu :D

Ma ja to črno ja, Pustovrh se piše pomoje, neki tazga :whistle: Ja z njimi smo bli pol skupi tm!!Am a zakaj se midwa ne marava?Hm.. to je pa res težko ugotovit ane?Glede na to, da maš wedno neki proti meni, tut ti meni nisi kei preweč pri srcu!Pozdravla sm te pa zato, ker sm widla, k si me vidu, pa si takoj tko kao Fiftiju glej to je ona!Pa sm zanalašč pomahala :whistle:

Objavljeno
Ma ja to črno ja, Pustovrh se piše pomoje, neki tazga :whistle: Ja z njimi smo bli pol skupi tm!!Am a zakaj se midwa ne marava?Hm.. to je pa res težko ugotovit ane?Glede na to, da maš wedno neki proti meni, tut ti meni nisi kei preweč pri srcu!Pozdravla sm te pa zato, ker sm widla, k si me vidu, pa si takoj tko kao Fiftiju glej to je ona!Pa sm zanalašč pomahala :whistle:

Jest sm jo pa iskov :trance_33_sleep: Pa jest te naravnost obožujem :winkiss: Drgač Fiftyu nism reku "glej to je ona" ampak sva se smejala potapljaču za tabo, če nisi opazila :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!