andro007 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Glej d boš tapru u vrst :P pol drug viknd Nebom tapru u vrst :P minstrant sem :D
fbevc93 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 pridem ko se gremo pelat na raceland :whistle: če grem gledat se mi ne splača dol hodit :P
mfink Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 pridem ko se gremo pelat na raceland :whistle: če grem gledat se mi ne splača dol hodit :P ja jst grem tut vozt kr drugač ni ekonomske računice :D sam mam že mal trde gume na robu
Stroj Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 potlej pri 13 sm pa kupu tzrko(no tut fotr je dal pol zravn) ker pa nism vzdržov da mi je šla samo 90 sm kupil moj prvi kit midrace athena 75ccm (15hp) in mi je vzdržal samo 1300km pol je pa ribnu kr je pumpa za olje crklna, Pizda sam tele pumpe pa neki rade crknejo :D Men je poči semering not pa je ole vn teku, so mi jo zamenal. Čez 2 mesca se ponovila ista zgodba
andro007 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ja jst grem tut vozt kr drugač ni ekonomske računice :D sam mam že mal trde gume na robu Jest bom pa sam gledu :D :P
Roky Objavljeno Marec 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 :grim pa ne sm po vasikaj se upaš (jst VS ti) na racelandu :naughty: pa boš vidu kdo je šmrkavc :P hec hec sicer pa treba je od malga začet, naj vm razložim mojo motorno zgodovino: moj prvi motor je biv tomos tori str sm biv 6 let ko sm ga dobu pri 10 letih sm vozu šterko ki sm jo naslednje leto prodav in kupu atx-sa z pawrco, brušenimi kanali,.... je letelo ko prasica potlej pri 12 letih sm mev loncina 125 4t je kr lepo šev in dost je blo šravfanja potlej pri 13 sm pa kupu tzrko(no tut fotr je dal pol zravn) ker pa nism vzdržov da mi je šla samo 90 sm kupil moj prvi kit midrace athena 75ccm (15hp) in mi je vzdržal samo 1300km pol je pa ribnu kr je pumpa za olje crklna, zdej sm pa kupu 2 kit in bla bla bla,........tak a s tavonim kitom počm tut cbr 125 brez problema :OK: to je moja zgodovina mojih motorjv! vozu sm pa tut od 25ccm pa skus do 600 ( ma stric cbr600f) pa mi je dav en krog po dvorišč :P tak da sm kr izkušn glede motorjev in šravfanja To sem tudi jaz mislil pri tvojih letih, pa sem se v enem dnevu spametoval! Ti lahko aless potrdi, ko je bral moj blog :P
alees Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 (popravljeno) To sem tudi jaz mislil pri tvojih letih, pa sem se v enem dnevu spametoval! Ti lahko aless potrdi, ko je bral moj blog :P Če mislš mene sm alees... ne smeš to mešat... k un ta drug na motosvetu je pa aless :D pjt se u šolo učit brat :D mja sej iskra pa to... tm se tega še ne učimo ;) Popravljeno Marec 28, 2008. Popravil alees
Roky Objavljeno Marec 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Če mislš mene sm alees... ne smeš to mešat... k un ta drug na motosvetu je pa aless :D pjt se u šolo učit brat :D fakju, prov da se mi gledat kok ma kdo Ejev pa Sov :D
alees Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 fakju, prov da se mi gledat kok ma kdo Ejev pa Sov :D jah pa bo že mogu =) aja drgač pa potrdim tist tm gor =P
fbevc93 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ja jst grem tut vozt kr drugač ni ekonomske računice :D sam mam že mal trde gume na robu 1 cm od roba mam js gume še nove :krneki:
mfink Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 To sem tudi jaz mislil pri tvojih letih, pa sem se v enem dnevu spametoval! Ti lahko aless potrdi, ko je bral moj blog :P ja vem da to ni nč proti strejšim sam jst sm mislu za svoja leta @stroj ja men je ena crklna pol na tadrugi je pa šlavfek pr pumpi poču pa je sam zrak vleklo tak da mi je še 50cc cilindr ribnu :huh: te pumpe niso nevem kaj zaneslive pa zdej raj delam mešanco v tank pa mam na kolenu (tm k je za olje) boost bottle
fbevc93 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 (popravljeno) Jest bom pa sam gledu :D :P ma pejd pelat zram B) btw a ste vidl da majo zdej v šparu neko moto opremo :D tak da če kdo ke opreme poceni nuca ----> v špar :P Popravljeno Marec 28, 2008. Popravil cpi50
mfink Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ma pejd pelat zram B) ja bo napis "heavy waight champions of motosvet" pelov za nama :P hec hec
k0ci Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 mfink, moj motor pa ne bo videl racelanda ker mi ni nekaj da bi se skos v prvi vozil
mfink Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 mfink, moj motor pa ne bo videl racelanda ker mi ni nekaj da bi se skos v prvi vozil hja sej zakaj mislš da sm pa raceland zbrav :P
Stroj Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ja vem da to ni nč proti strejšim sam jst sm mislu za svoja leta @stroj ja men je ena crklna pol na tadrugi je pa šlavfek pr pumpi poču pa je sam zrak vleklo tak da mi je še 50cc cilindr ribnu :huh: te pumpe niso nevem kaj zaneslive pa zdej raj delam mešanco v tank pa mam na kolenu (tm k je za olje) boost bottle boost bottle? kwa je to :blink:
_Fingi_ Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 boost bottle? kwa je to :blink: Ena flaška k na hitr zgleda k da bi meu nitro, ubistvu pa nobene pomembne vloge nima. Nej bi mal izboljšal porabo, pa odzivnost gasa, sam to je pomoje bl tko tko. Moje mnenje primern če se ti gre za izgled. :rolleyes:
mfink Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 (popravljeno) boost bottle? kwa je to :blink: tako kot je fingi reku na zunej nč stajlinga not pa več kot pol druge mašine :naughty: us muscle (uršna sela muscle) :P evo tale mi je najbl ušeč Popravljeno Marec 28, 2008. Popravil mfink
Roky Objavljeno Marec 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 tako kot je fingi rekuna zunej nč stajlinga not pa več kot pol druge mašine :naughty: us muscle (uršna sela muscle) :P evo tale mi je najbl ušeč Ti ga pa nisi najbolj zastopu? :hmm:
mfink Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Ti ga pa nisi najbolj zastopu? :hmm: ja vem da ti boost bottle nč ne poveča moči, sam tak jst za moj stroj pravm k je na zuni ves sklepan v njem pa prava zverina biva :naughty:
k0ci Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 ja vem da ti boost bottle nč ne poveča moči, sam tak jst za moj stroj pravm k je na zuni ves sklepan v njem pa prava zverina biva :naughty: ti, koliko kave pa zmelje ta tvoj stroj/zverina v eni minuti :lol1:
fbevc93 Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 ne ga zajebavat, bo celo voljo do motorjov zgubu :whistle: drgač pa a se gre kdo dans kej pelat :naughty: pr nas sonce žge :worship:
andro007 Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 ma pejd pelat zram B) btw a ste vidl da majo zdej v šparu neko moto opremo :D tak da če kdo ke opreme poceni nuca ----> v špar :P Ah.... :whistle: kdaj drugič mogoč :D
fbevc93 Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 sej ne mislim to jutr :whistle: čez kak mesec, nek tam no :grim prideš :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se