Roky Objavljeno Marec 29, 2008 Avtor Objavljeno Marec 29, 2008 mene ne upajo! Kolk greva stavt? Za kolk dni te? 14?
k0ci Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 Sej me nesmeš brez razloga :P sej te lahko z razlogom roky, hint: v temi kombinezon na 125ki spet hvali da je tomos za visokorasle ljudi in da je oh in sploh dober.....kaj da fak ma to veze z kombinezoni :hmm:
NejcZ Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 (popravljeno) Sploh ni res, js sm to sam potrdil, tisto je nekdo drug napisal.. :rolleyes: Če mislite tak, pol nas bote dost banal hah :D Popravljeno Marec 29, 2008. Popravil NejcZ
k0ci Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 a ti meni ugovarjaš, a češ da naredim da bo tko kot sm reku :lol1: ma ne, sam tomos riderje bomo, ker so preveliki nabijači
fbevc93 Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 sej te lahko z razlogom roky, hint: v temi kombinezon na 125ki spet hvali da je tomos za visokorasle ljudi in da je oh in sploh dober.....kaj da fak ma to veze z kombinezoni :hmm: djmo ga :devil: :P
Roky Objavljeno Marec 29, 2008 Avtor Objavljeno Marec 29, 2008 Sej me nesmeš brez razloga :P Lahko toliko razlogov najdem, da te lahko kar Izključim iz foruma, ne sam banam :D sej te lahko z razlogom roky, hint: v temi kombinezon na 125ki spet hvali da je tomos za visokorasle ljudi in da je oh in sploh dober.....kaj da fak ma to veze z kombinezoni :hmm: Oh pa ne sam tm, še velik drugih posranih tem je :grim djmo ga :devil: :P A ga `čmo :evilgrin:
alees Objavljeno Marec 30, 2008 Objavljeno Marec 30, 2008 Sej ne vem več, al berem temo moto štosi al kva... jaojoajaojoajo :D @all: :winkiss:
NejcZ Objavljeno Marec 30, 2008 Objavljeno Marec 30, 2008 Kurba, sm šele učeri upazu da mi števc ne dela na motorju hahaha :lol1: Dokaz da ga nikol ne gledam PM, se mi je zdel mal čudn da mam že dva tedna isto km :D
mfink Objavljeno Marec 30, 2008 Objavljeno Marec 30, 2008 Kurba, sm šele učeri upazu da mi števc ne dela na motorju hahaha :lol1: Dokaz da ga nikol ne gledam PM, se mi je zdel mal čudn da mam že dva tedna isto km :D kr pust odkloplenga boš pol k ga boš prodajov nazaj prklopu :whistle:
NejcZ Objavljeno Marec 30, 2008 Objavljeno Marec 30, 2008 Nene.. bom to lepo zrihtu takoj k bo čas.. verjetn je tak zajla. Drugače pa.. natanku polno (9,5l), naredu 300km, pa še kr laufa :worship:
fbevc93 Objavljeno Marec 30, 2008 Objavljeno Marec 30, 2008 nič natanku, naredu 4 km pa tud še kr lavfa :naughty:
mfink Objavljeno Marec 30, 2008 Objavljeno Marec 30, 2008 (popravljeno) evo me z kr lepe ture uršna sela--novo mesto--gorjanska cesta--metlika--črnomelj--kolpa--vinica--črnomelj--semič--uršna sela--dolenske toplice-smučišče gače--domov al lahko kdo pove kolk je to kilometrov? jst mislim da okol 200 :? evo pa še par fotk je nastalo ob potovanju Popravljeno Marec 30, 2008. Popravil mfink
mfink Objavljeno Marec 30, 2008 Objavljeno Marec 30, 2008 najs dohajaš rs-ko ? :naughty: bl teško ampak se da ;) ej jst razmišlam o nakupu zadnje gume dunlop SPORTMAX D208 a ma kdo že izkušnje s to gumo? pa če se hitr segreje
Roky Objavljeno Marec 30, 2008 Avtor Objavljeno Marec 30, 2008 bl teško ampak se da ;) ej jst razmišlam o nakupu zadnje gume dunlop SPORTMAX D208 a ma kdo že izkušnje s to gumo? pa če se hitr segreje A so mar D208 tud dimenzij za TZR? :o Drugače super guma, na racelandu drži kot pribita. Sicer moj naslednji par bo po vsej verjetnosti Qualifier.
mfink Objavljeno Marec 30, 2008 Objavljeno Marec 30, 2008 (popravljeno) A so mar D208 tud dimenzij za TZR? :o Drugače super guma, na racelandu drži kot pribita. Sicer moj naslednji par bo po vsej verjetnosti Qualifier. ne tzr ma 130 zadno jst bom dav pa 140 http://www.dunlop-tires.com/dunlop_sisl/ty.../sportmax_d208/ aja pa je dobr da menam še prvo gumo? prva je pa še orginal! Popravljeno Marec 30, 2008. Popravil mfink
Roky Objavljeno Marec 30, 2008 Avtor Objavljeno Marec 30, 2008 Upam, da se zavedaš, da s širšo gumo posegaš v ciklistiko motorja in se bo le ta vedel drugače v nagibu - lahko tudi, da bo slabše kot sedaj. Seveda, če menjaš gume, menjaj obe. Ampak na TZR ti resno nimajo d208 kaj nucat, glede na način vožnje katero nudi TZR50.
mfink Objavljeno Marec 30, 2008 Objavljeno Marec 30, 2008 ja jst bi rad gume k se hitro segrejejo! pa sm opazu da ma dunlop glih to gumo širine 140, pa še baje se kr hitr segreje
k0ci Objavljeno Marec 30, 2008 Objavljeno Marec 30, 2008 heh s 140 bo slabše, guma ne bo tako zaobljena in boš veliko prej na robu, točno zaradi tega je dolenc cagivo razkopu na mobikrogu (namesto 150 zadnjo gumo je mel 160) sem se pa tut jaz danes peljal po gorjancih, sam 25kw je velik prešvoh za zares uživat, pa čeprav sem šel v dolino
Roky Objavljeno Marec 30, 2008 Avtor Objavljeno Marec 30, 2008 ja jst bi rad gume k se hitro segrejejo! pa sm opazu da ma dunlop glih to gumo širine 140, pa še baje se kr hitr segreje Segreje se že, na primernem motorju. Nevem pa kaj boš ti s tako gumo na 50ki :? Povej mi kako opaziš, kdaj je guma dovolj segreta? A se mar voziš po ušesih s tzr? :o Zaradi mene montirej, sem le mnenja, da boš denar vrgel skozi okno...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se