mfink Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 (popravljeno) Use je 1x prvič ja se je že ustavlo :kva2: LOLMah zdaj mi je stari porubal use žiletke bo treba nabaut no na sumu imam tudi sestre :hmm: A si EMO??? :lol1: :lol1: :lol1: nop predvidevam da si narobe prebrav porezerat čestitam zdej si the man!! p.s. a se vi tud pod pajsko brijete :huh: čist tak me zanima Popravljeno April 2, 2008. Popravil mfink
Jernej125ccm Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Mfink če hočeš postat EMO ali pa si,si poglej ta video(VERY FUNNY) če hočeš postat GANGSTAR :naughty: če hočeš postat NINJA :naughty: ali pa PIFLARČEK :naughty: http://www.youtube.com/watch?v=ndiRRjCyV_E...feature=related VSI VIDEOTI SO ZEELO SMEŠNI IN SKORAJ NAJBOLJ OGLEDANI NA YOUTUBI zato fantje poglejte si use :worship: :lol1: :lol1:
Jernej125ccm Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Mah ne vem kako sem se??? Že 100x sem se obril in danes sem se porezal,pomojem je neka višja sila hotela da se porežem :lol1:
fbevc93 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 noppredvidevam da si narobe prebrav porezerat čestitam zdej si the man!! p.s. a se vi tud pod pajsko brijete :huh: čist tak me zanima ne :krneki:
Roky Objavljeno April 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2008 Mah ne vem kako sem se???Že 100x sem se obril in danes sem se porezal,pomojem je neka višja sila hotela da se porežem :lol1: Dej, dej laž...V 8. razredu se enkrat obriješ pa si pol leta dobr, ne pa usak tadrug dan :P
Jernej125ccm Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Ok do sedaj sem se ene 5x obril :whistle:
Jernej125ccm Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 (popravljeno) noppredvidevam da si narobe prebrav porezerat čestitam zdej si the man!! p.s. a se vi tud pod pajsko brijete :huh: čist tak me zanima Samo p**ri in tisti ki to prekrivajo(težki je*ači) se... Popravljeno April 2, 2008. Popravil jernej50ccm
fbevc93 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 (popravljeno) Dej, dej laž...V 8. razredu se enkrat obriješ pa si pol leta dobr, ne pa usak tadrug dan :P 9. razred :P za 2-3 tedne je pa res dost :whistle: Ok do sedaj sem se ene 5x obril :whistle: js ne štejem :naughty: btw kere britvice uporablate :) Popravljeno April 2, 2008. Popravil cpi50
Jernej125ccm Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 (popravljeno) 9. razred :P za 2-3 tedne je pa res dost :whistle: js ne štejem :naughty: btw kere britvice uporablate :) Jaz uporabljam gillette gel in britvice: gel: Gillette series(neki plau :P ) britvice: Gillette Blue II Excel Maximum (šel pogledat u kopalnico :P ) Popravljeno April 2, 2008. Popravil jernej50ccm
mfink Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 9. razred :P za 2-3 tedne je pa res dost :whistle: js ne štejem :naughty: btw kere britvice uporablate :) đilet navadne zelene 3 rezilne
alees Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Ok do sedaj sem se ene 5x obril :whistle: Pizda jst u OŠ še vedu nism kvaj to britje :D
fbevc93 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 pozno dozorevaš :lol: al si pa tak :fredy: okol hodu :whistle:
Jernej125ccm Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 pozno dozorevaš :lol: al si pa tak :fredy: okol hodu :whistle: TA JE PA PODLA----> :fredy:
alees Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 pozno dozorevaš :lol: al si pa tak :fredy: okol hodu :whistle: glih miler se pa ne pišem...
mfink Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 pozno dozorevaš :lol: al si pa tak :fredy: okol hodu :whistle: :fredy: hee če se jst ne pobrijm sm ku rambo (mal kuštrov pa kosmat) :P
Roky Objavljeno April 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2008 Pizda jst u OŠ še vedu nism kvaj to britje :D A tebe nč peracing ne mot :hmm: Jest bi si ga odrezov že pomoje :D P.S. Šola je za to, da se hodi v njo, ne pa kadi pred njo :lol1: Grem se EEK učit :krneki:
fbevc93 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 hah kr vidim kocija ko se zdle smeji pred računalnikom tak da mu bo gate vtrgal :D
k0ci Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 kje si se pa briv če smem vprašat :P heee maš pa težave :worship: :lol1: :lol1: :lol1: ampak res kaj nardiš če se urežeš :hmm: se še nism med britjem nikol vrezov dobru da si me spomnu, se moram porezerat tisti tvoj puhek lahk tut z brenarjem spališ :) noppredvidevam da si narobe prebrav porezerat čestitam zdej si the man!! p.s. a se vi tud pod pajsko brijete :huh: čist tak me zanima ja kaj si pa mislu, pa nad tičem na irokezo Mah ne vem kako sem se???Že 100x sem se obril in danes sem se porezal,pomojem je neka višja sila hotela da se porežem :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
mfink Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 tisti tvoj puhek lahk tut z brenarjem spališ :) ja kaj si pa mislu, pa nad tičem na irokezo :lol1: :lol1: :lol1: hee :lol: ampak maš prov :huh: upam da to nebere kšna punca - minca-- le kaj si bi mislna :lol:
fbevc93 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 tisti tvoj puhek lahk tut z brenarjem spališ :) ja kaj si pa mislu, pa nad tičem na irokezo :lol1: :lol1: :lol1: js mam pa fru fru :whistle: :D
mfink Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 (popravljeno) js mam pa fru fru :whistle: :D na prečko :lol1: evo zdej smo ostal pa nowinci Popravljeno April 2, 2008. Popravil mfink
alees Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 A tebe nč peracing ne mot :hmm: Jest bi si ga odrezov že pomoje :D P.S. Šola je za to, da se hodi v njo, ne pa kadi pred njo :lol1: Grem se EEK učit :krneki: Ah ke sm se kr navadu... :D Dobr d si me ti dons poklicu notr u šolo čene bi jst pomoje šeenga pržgav an... Sej ni noben reku d bo še govor pred začetkom pisanja :D no ja sej ubistvu nebi velik zamudu, k je una neki flancala. Ehehe dobr se uč :lol1: :D
Roky Objavljeno April 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2008 tisti tvoj puhek lahk tut z brenarjem spališ :) ja kaj si pa mislu, pa nad tičem na irokezo :lol1: :lol1: :lol1: Ei ti štromar :P A mogoč veš enačbo za frekvenco lasntnega nihanja nihajnega kroga :o Aveeeeš, vseh 1100 enačb mam napisanih, sam te ne, k jo rabm :headbang:
Jernej125ccm Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 HAHA jst pa sem si šel(pazi to :naughty: ) h FRIZERKI SI NAREST PRAMENČKE PA AFRO FRIZURO :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
mfink Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 HAHA jst pa sem si šel(pazi to :naughty: ) h FRIZERKI SI NAREST PRAMENČKE PA AFRO FRIZURO :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: čaka švast :worship: dej slikej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se