_N3jC_ Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 sm že stesterovja st vm že zdej povem da te gume so za en k***c :P pa da to sploh nima oprijema feltne (pr men :P ), ko sm jih žgal po grobniku v ovinku sm hotu nardit powerslide pa je mal preveč spodneslo v ovinku, pa profil ni lepo zasnovan,..... :P :P :P kva si hotu zdj povedat tuki??
Roky Objavljeno April 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2008 haha zanma me kaj bo čez eno-dve leti ko nas bo več ko polovica (več ko 2 od 4 :kva2: ) mel 125-ke ? po bo pa propadl vse tole :D nič novih članov ne dobivamo :( Ja, generacije se menjajo vsake 2 leti, ne pa vsak tedn :slap: kdo je junfr :hmm: :hmm: :D Ti... :P Pridi v moje roke... :lol1:
mfink Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 kva si hotu zdj povedat tuki?? da guma nima oprijema ker je preširoka za mojo feltno
_Fingi_ Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 kdo je junfr :hmm: :hmm: :D Dej dej, minca, končn si ga fasala, si pa usa ponosna :naughty: :naughty: Hec, :004
minca Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Ti... :P Pridi v moje roke... :lol1: :grrr..... bom kr v drugih rokah ostala :grim :grim Dej dej, minca, končn si ga fasala, si pa usa ponosna :naughty: :naughty: Hec, :004 :lol1:
k0ci Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Hahaha :D Ei tastar, sorry dons mam še mal dela pa to (več povem na msnju :whistle: ) pa nism mogu na kafe...Lahko pa v sredo ali jutri proti večeru :OK: ni panike, jst mam cajt, sam d bo lepo vreme :D
Roky Objavljeno April 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2008 ni panike, jst mam cajt, sam d bo lepo vreme :D :grim :OK:
Jernej125ccm Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 O čem teče tema in kaj pomeni junfr??? :whistle:
k0ci Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 ti si junfr, zdej pa sam pogruntaj kaj bi to lahko bilo oz. česa še nisi počel :whistle: .........če pa še vedno ne boš vedel pa vprašaj forumaša z nickom DejaVu, ti bo on povedal
fbevc93 Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 ti si junfr, zdej pa sam pogruntaj kaj bi to lahko bilo oz. česa še nisi počel :whistle: .........če pa še vedno ne boš vedel pa vprašaj forumaša z nickom DejaVu, ti bo on povedal haha :lol: he's one of us :grim
mfink Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 :grrr .....bom kr v drugih rokah ostala :grim :grim :lol1: moje so odprte :whistle:
andro007 Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Ve kdu za kak disk za speedfigta 1, spredenga?
mfink Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Ve kdu za kak disk za speedfigta 1, spredenga? http://cilinder.si/index.php?cPath=297_304 tle je kr dost zanimivih disku
andro007 Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Tnx tnx :worship: Čist pozabu na to stran .) isku sem neki rabljenga sam je kle dost pocen če je pravo :D
pinktomos Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 brakinga kupi :worship: pa pri sinterju naroči ploščice
NejcZ Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Edino prov.. če si smao zadaj menjal, menjaj še spredi. Boš vidu, kot da bi drug motor mel :)
50ccm Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Edino prov.. če si smao zadaj menjal, menjaj še spredi. Boš vidu, kot da bi drug motor mel :) ja bomo vidl kako bo zej morm se mal sprobat
mfink Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 ja bomo vidl kako bo zej morm se mal sprobat a se hitr segreje?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se