fbevc93 Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 segreje se pa dost hitr :grim zdi se mi da 50ccm mal gumo probava pa ga ni :D
mfink Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 segreje se pa dost hitr :grim zdi se mi da 50ccm mal gumo probava pa ga ni :D jp jst sm pa celo temo prebrav pa je zakon :lol: KLIK
NejcZ Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Ja guma je zakon.. ogreje se praktično v par metrih vožnje. brez zajebancije. Da se mal bolj športno pelješ pa sploh ni pardona!
Roky Objavljeno April 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2008 Fantjeeeeeeeeee!!! Jutri gre pa zares, pred nami je 8. Motoboom. Nalepke vam že pripravljam tako, da le še pridete na sejem, se sladko nasmehnite našim hostesam (ki so mimogrede, HUDEEEE), rečete kako besedo z njimi in prosite za nalepko, pa je vaša :yea2: Seveda se ne pozabite fotkatki z njimi in seveda se ustaviti na našem razstavnem prostoru...Namreč prihaja NOVI IZGLED motosveta .) Se vidmoooooooooooooooooo !!! :yea1:
NejcZ Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Hvalabogu, bi že bil cajt :whistle: Sj ne hehe, je zdej prov lepo pregledn, upam da nebo pol manj. Če bote mel kako manjšo nalepko tud? Js pridem v soboto ziher :) Mogoče clo z Tomosom, če bo volja :)
andro007 Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 brakinga kupi :worship: pa pri sinterju naroči ploščice Jih že mam :whistle: se disk pa pride v petk :trance_33_sleep: sem naroču v trgomoti v krškem .) tok da bo že v soboto za furat :D
fbevc93 Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Fantjeeeeeeeeee!!! Jutri gre pa zares, pred nami je 8. Motoboom. Nalepke vam že pripravljam tako, da le še pridete na sejem, se sladko nasmehnite našim hostesam (ki so mimogrede, HUDEEEE), rečete kako besedo z njimi in prosite za nalepko, pa je vaša :yea2: Seveda se ne pozabite fotkatki z njimi in seveda se ustaviti na našem razstavnem prostoru...Namreč prihaja NOVI IZGLED motosveta .) Se vidmoooooooooooooooooo !!! :yea1: matr me ma da bi prišu :unsure: sam : jutr šola, pojutršnem šola, v soboto (!!! :angry: ) tud. pa še prevoza nimam drugiga kot pa da sam dol grem :D
mfink Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Fantjeeeeeeeeee!!! Jutri gre pa zares, pred nami je 8. Motoboom. Nalepke vam že pripravljam tako, da le še pridete na sejem, se sladko nasmehnite našim hostesam (ki so mimogrede, HUDEEEE), rečete kako besedo z njimi in prosite za nalepko, pa je vaša :yea2: Seveda se ne pozabite fotkatki z njimi in seveda se ustaviti na našem razstavnem prostoru...Namreč prihaja NOVI IZGLED motosveta .) Se vidmoooooooooooooooooo !!! :yea1: lpo :worship:
fbevc93 Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 btw kdo vse pa pride ? da vidim če se mi splača v soboto špricat :P roky a ti boš vse dni tam :?
mfink Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 btw kdo vse pa pride ? da vidim če se mi splača v soboto špricat :P roky a ti boš vse dni tam :? jst najbrš bom :unsure:
NejcZ Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Roky je že enkrat napisu da bo verjetn skos tam.. tak kot se spodobi :) Js pridem ziher. Mam zej noso zadnjo lučko pa nosilčič :P
mfink Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Roky je že enkrat napisu da bo verjetn skos tam.. tak kot se spodobi :) Js pridem ziher. Mam zej noso zadnjo lučko pa nosilčič :P lpo :OK: a bi se dalo tut na moj motor dat :D
NejcZ Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Pa to se da kamorkol češ.. je pa od CPI-ja luč :D Maš v lojzu ;)
fbevc93 Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 lpo :OK: a bi se dalo tut na moj motor dat :D lah bi se spravu kakšne predelavce delat :naughty: ala brdausova "banana bike" :wub:
mfink Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Pa to se da kamorkol češ.. je pa od CPI-ja luč :D Maš v lojzu ;) ja vem sam mere rabm če bi not pršla? k mi lahk zmerš plizzzz :rolleyes:
Roky Objavljeno April 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2008 btw kdo vse pa pride ? da vidim če se mi splača v soboto špricat :P roky a ti boš vse dni tam :? Seveda! Samo za nedeljo še nisem siguren. Ti me kar najdi ali pa malo povprašaj .)
50ccm Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 guma je uredu :naughty: ...tko lepo se pela prve najbrz nebom sploh menju mam pireli evo
alees Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Pizda fajn se maš ti roky... mal dobusta u šol uzev... pošteno ;) Matr k bi mev motor, bi saj za vikend kej pršu pogledat dol ;) Zihr bo hudo :P Jebeš... pa čez 2 let :D
_Fingi_ Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Mene žal ne bo, delam četrtk, petk, v soboto mam vožno... čist bizi :rolleyes:
Roky Objavljeno April 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2008 Pizda fajn se maš ti roky... mal dobusta u šol uzev... pošteno ;) Matr k bi mev motor, bi saj za vikend kej pršu pogledat dol ;) Zihr bo hudo :P Jebeš... pa čez 2 let :D :D
alees Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 :D Kva to drgač že cel dan ene nalepke delaš? :D
Roky Objavljeno April 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2008 Kva to drgač že cel dan ene nalepke delaš? :D Motosvetove :) Kr praš Fiftya, da ni simpl deu, je vidu dons, hehe :D
alees Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Motosvetove :) Kr praš Fiftya, da ni simpl deu, je vidu dons, hehe :D Aj kšna zame ?? :D :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se