alees Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 kdo pa bi še prišu od tam ? nč sej pol tak brezveze jutr neki se ment, pol jih je polamanih pol jih nemore :whistle: v četrtek al petek se mi zdi naj bi blo spet lepo vreme pa bomo pol takrat šli :yes: glede nejca pa mislim da noben ne ve glih kak je z njim :? tomazin ti ga bol poznaš pa to bi lah tud kej poklicu :grim Jah jst sm bral v temi 125ke javite se al kaj je že.. pa je nejko napisu da je bil nejcz baje v bolnici, pa da ga je pol enkrat klicu še pa se ni javu, pol pa ne wem :S
tomazin Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 kdo pa bi še prišu od tam ? nč sej pol tak brezveze jutr neki se ment, pol jih je polamanih pol jih nemore :whistle: v četrtek al petek se mi zdi naj bi blo spet lepo vreme pa bomo pol takrat šli :yes: glede nejca pa mislim da noben ne ve glih kak je z njim :? tomazin ti ga bol poznaš pa to bi lah tud kej poklicu :grim ja pomoje bolš konc tedna.. da se mal bolš zmenmo pa da nas pride več.. ko pa zdle neki na hitr.. ga bom ju3 rajš poklicu.. zle je že tak pozn.. upam res da ni kej hujšga z njim :unsure:
50ccm Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 (popravljeno) nams rejslenda bomo sli ubiskat nejca pa mfinka :eek: ...upam da bo z obema uredu :cry: ........ei tomazin ker si ti un z dougim lasam mal bol al krajsim ko ste prsl na raceland :whistle: Popravljeno April 27, 2008. Popravil 50ccm
tomazin Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 s krajšimi lasi.. tule poglej sm skor na vseh slikah :P http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1060
fbevc93 Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 fink je reku da bo jutr mogoče že doma :whistle: nejc pa tud upamo da ni kej hujšga in da bo prisu kmal domu :unsure:
alees Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 fink je reku da bo jutr mogoče že doma :whistle: nejc pa tud upamo da ni kej hujšga in da bo prisu kmal domu :unsure: Nejc je že doma. ;)
fbevc93 Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 ja, js tud berem 125-ke javite se :D
NejcZ Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Ja sm že doma, kratek opis kaj je blo pa tud v oni temi za 125-ke :)
Jernej125ccm Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Kaj je blo z mfinkom :blink: :blink:
NejcZ Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 To tudi mene zanima. Je vredu, fejst poškodovan??
alees Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Glede na to da je cpi reku par postov višje, da bo fink danes verjetno že doma, verjetno ni blo kaj hujšega. No ja bomo videli. Drgač pa upam da je vse kul z nemu.
fbevc93 Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 hja ka pa veš finka ni blo na motosvetu že kak tedn lahk da je cel ta cajt v bolnci :hmm: nevem pa nč ka se je zgodil pa kdaj, bo že povedu ko pride na MS .
NejcZ Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Pizda je to ja.. šele dobr se bo odprla sezona pa vedno jaba, nonstop :wacko:
mfink Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 (popravljeno) evo me iz bolnce :worship: sm biv 10 dni v bolnci, zdej jo mam dost za par let :D mene je pa en isilu, sm prpelov po glavni cesti pa edn iz stranske sm skoč na cesto jst pa pok vanga :( avč vse me boli dobu sm 2 šravfa pa 11šivu, tak da bom hmal za na cesto B) evo še par slik iz bolnce (od motorja še pridejo) pa sestra :wub: :OK: Popravljeno April 28, 2008. Popravil mfink
50ccm Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 fink :yea1: . glih studiru sm kako to da te ni ze tuk cajta nc... no pozdrau se dokonca pa se vidmo B)
mfink Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 fink :yea1: . glih studiru sm kako to da te ni ze tuk cajta nc... no pozdrau se dokonca pa se vidmo B) bom bom zdej sm še na berglah ampak bo :D
alees Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 U ti pizda dobra lubica tale na zadn slik :wub: :wub: :wub: Matr jem šu tud mal k vm u bolnco :D Drgač pa dobr di ni blo kej hujšga fink ;) Pa dobr okrevej ;) hehe Pa napopej slike od motorja :) Btw. a maš še kšno fotko od lubice :D
mfink Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 U ti pizda dobra lubica tale na zadn slik :wub: :wub: :wub: Matr jem šu tud mal k vm u bolnco :D Drgač pa dobr di ni blo kej hujšga fink ;) Pa dobr okrevej ;) hehe Pa napopej slike od motorja :) Btw. a maš še kšno fotko od lubice :D thx ko se motor zrihta grem jst h njej mal optiko štelat :naughty:
NejcZ Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 U vidim da si jop mal slabš ko js odneso.. bad to :cry: Drgač pa ja, sam da si vredi nee :kva2:
mfink Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 U vidim da si jop mal slabš ko js odneso.. bad to :cry: Drgač pa ja, sam da si vredi nee :kva2: kaj pa ti, kaj je blo pa s tabo :?
NejcZ Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Isto, ena mi je prednost vzela.. na roka zlomljena, pr drugi je tak za silo no, pa vse me boli.. motor pa verjetn totalka.. js sm mel ful sreče uglavnm k sm na travo prletu.. Sam da smo živi :whistle:
mfink Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Isto, ena mi je prednost vzela.. na roka zlomljena, pr drugi je tak za silo no, pa vse me boli.. motor pa verjetn totalka.. js sm mel ful sreče uglavnm k sm na travo prletu.. Sam da smo živi :whistle: :worship: :worship: :worship: podobn ko jst moj motor je tut verjetn totalka :unsure: bomo vidl kolk bo predračun evo ocenitev škode (bl slabo se vid)
NejcZ Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Js sm pa prejle na hitr pregledu pa je pomoje tole: Prednja maska Blatnik Sprednja felna Zadnja felna Sprednje vilice Sprednja desna plastika Zadnja desna plastika Izpuh Zadnji žmigavci,sprednji desni Desna stopalka sopotnika Stopalka zadnje zavore Desna stopalka voznika Zaščitne ročke Zavorni cilinder Pnevmatike Balanca Zadnja luč + Čelada Jakna Rokavice Vse našteto je al zvito, poknjeno al pa porajsano.
mfink Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 (popravljeno) evo sm napisov žaromet z masko obloga pvc-blok leva obloga pvc blog desna vilice teleskopske (usd) kolesni obroč (feltna) okvir motorja- pregled blatnik predni aluminjasti nosilec za zadnjo zavoro obloga sedeža pvc ogledalo (oba) ročica za noge aluminjasta (tačka) obe čelada- popraskana jakna-popraskana obe gume evo to je fuč na mojm motorju vse je popraskano, zlomljeno ali razbito (razn zadnih žmigavcev- oba sta cela) Popravljeno April 28, 2008. Popravil mfink
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se