fbevc93 Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 a je kdo za raceland jutr O:-) :D :whistle:
50ccm Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 a je kdo za raceland jutr O:-) :D :whistle: lahko
knezoo Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 alo ludi mene zanima ktero blokado mam se js notr ce mam yamaho dt 50 rsm in mi gre 80km/h...jst mislim da gre za izpušno blokado...nwm pa točn zto uprašam?? :headbang: :headbang: pa tut če ni to ta blokada sm si naročo leovince v6 a bo dobr?? :naughty: lp knezo :worship:
_N3jC_ Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 alo ludi mene zanima ktero blokado mam se js notr ce mam yamaho dt 50 rsm in mi gre 80km/h...jst mislim da gre za izpušno blokado...nwm pa točn zto uprašam?? :headbang: :headbang: pa tut če ni to ta blokada sm si naročo leovince v6 a bo dobr?? :naughty: lp knezo :worship: če ti gre 80 maš vrjetn izpušno že ven, zamenji še dize pa spredi dej večji zobnik pol ti bo šlo tm okol 95km/h, če pa hočš še kej več pol bo pa res treba menjat še izpuh pa kkšn cilinder....
NejcZ Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 alo ludi mene zanima ktero blokado mam se js notr ce mam yamaho dt 50 rsm in mi gre 80km/h...jst mislim da gre za izpušno blokado...nwm pa točn zto uprašam?? :headbang: :headbang: pa tut če ni to ta blokada sm si naročo leovince v6 a bo dobr?? :naughty: lp knezo :worship: če ti gre 80 maš vrjetn izpušno že ven, zamenji še dize pa spredi dej večji zobnik pol ti bo šlo tm okol 95km/h, če pa hočš še kej več pol bo pa res treba menjat še izpuh pa kkšn cilinder.... Realnih 80 ne gre nikol. Kolega ma TP80, v6 ... itd pa mu gre 90 z original zobniki. Original gre nekje 72 (2+/-) realnih.
tOOn Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 gre kdo poleg mene na marof z apnko??? :D :D :D :D :D
knezoo Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 z avdijem smo merli hitrost kr nima števca je kazal 80km/h...avdi pa vlko ne fula realnost... nwm bom js to nekam pelo pa jim bom reko nj mi dajo use blokade vn pa bomo potem vidli...ja pa tut štidiram č neb naročo kit 70ccm... :hmm: :hmm: lp knezo
andro007 Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 še kdo za raceland jutr ? :unsure: Mogoč :closedeyes: Odvisen kdaj .) pa kulk bo cajta -_-
tomazin Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 hm js bom vidu če pridem.. če bo še kir iz tuki šou potem mogoč.. :whistle:
fbevc93 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 hitr se zmente :whistle: ene 5 bi blo fajn če bi nas blo :D
50ccm Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 hitr se zmente :whistle: ene 5 bi blo fajn če bi nas blo :D kaze bol slabo
fbevc93 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 nč dans zgleda nebo nič.. grem js na eno solo furco B) mogoče če se za jutr zmenmo sam zdej pa res :D
Climber116 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 pizda, js sm čist brez keša :headbang: , drugač se mi pa ful lušta it mal preganjat...
50ccm Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 eh tistih 20 € pa že nek napraskaš :D ju3 bojo treningi ....... no povejte ce gremo drgac pa med pocitncam poletnim :krneki: :unsure: ...ce bo posrec :D
fbevc93 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 ja js sm za :OK: nebi blo pa slabo če še kdo drug pride :P
50ccm Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 ja js sm za :OK: nebi blo pa slabo če še kdo drug pride :P no sej bomo pocaki da nejc pa mfink k seb prideta unedva bota za pol bo se tomazin prsu k bo su tut nejc z njegovga konca pa bo climber bo nasparu pa nas bo :whistle:
fbevc93 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 haha ja.. mislu sm za jutr :D naša ranjenca pa tak nevem če se bota pocajtala do počitnc :D zanima me kak je kej finkova tzrka razbita :hmm:
Climber116 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 (popravljeno) no sej bomo pocaki da nejc pa mfink k seb prideta unedva bota za pol bo se tomazin prsu k bo su tut nejc z njegovga konca pa bo climber bo nasparu pa nas bo :whistle: hehe, js najvecji socialc.. :whistle: sej ni tak hudo, mal je fora tud v tem da mam prepoved se vozit z motorjom (šola :headbang: ) pa so stari na morju, js sm pa en ceu dan kluče iskav po hiši...zdej pa za tule mal drajsat okol je, kej več pa raj ne zdej :krneki: aja pa še kombinezon bi rad meu predn grem na dirkališče, da se lahk normaln vozim... al pa vsaj ene hlače z drsniki, jakna pa pač to ko jo mam. Popravljeno Maj 2, 2008. Popravil Climber116
tomazin Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 ja gremo rajš takrat ko bomo vsi mel cajt.. ko pa zle sam ene par.. zle bo še u sql treba mal zdržat.. da se bo pol cajt okrog furat :)
fbevc93 Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 tak dobr da nismo dans šli, bi nas kr dobr dež namoču :whistle: drugač grem pa js vrjetn drug tedn s fotrom tja na gokart :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se