50ccm Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 tak dobr da nismo dans šli, bi nas kr dobr dež namoču :whistle: drugač grem pa js vrjetn drug tedn s fotrom tja na gokart :naughty: tuki ni blo dza nc se ta viknd :D
Jernej125ccm Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 to je pa čist bliz našga vikenda, ko so moji stari zle dol :P Kje imate vikend??? Aja sem nazaj,bilo je SUPER(voda 15C),veliko bejb na plaži(starost od 15-20 :whistle: :winkiss: ),vreme lepo :worship: ,kaj čiš več. Sedaj ko smo se vračali je en motorist na cestniski postaji na Hrvaški meji zapeljal ne da bi plačal(iz Kranja ali okolice(tablica KK)) ko se je dvignila rampa za avto je spizdil skupaj z avtom,blagajnik pa samo JEBEMU MATER I SVE PO SPISKU :lol:
tomazin Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 sej se tut na tej sliki vidi v kirem kraju.. Čižići je kraj če se mogoč ne vidi prebrat :P
tomazin Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 aha, tist so pa Soline.. kr fajn smrdiš po tistem blatu pol če se namažeš :P
NejcZ Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 tm k se z unmu drekam mažejo :lol1: :lol1: :worship:
_LuX_ Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 :lol1: :worship: Ja res folk ke hod pa se maže z drekam :lol1: , kao da je neki zdraviln. To so ene zapuščene soline, pol pa hodš 500m da ti voda do jajc seže :) , pa potleh je povhn školjk da si vs porezan k iz vode prideš.
fbevc93 Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Ja res folk ke hod pa se maže z drekam :lol1: , kao da je neki zdraviln. To so ene zapuščene soline, pol pa hodš 500m da ti voda do jajc seže :) , pa potleh je povhn školjk da si vs porezan k iz vode prideš. ka ti si že bil tam ? :whistle: :D
_LuX_ Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 sm bil ja, samo jest se nism šu mazat z drekom k se mi zdi bedarija to počet
tomazin Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 zka se nisi.. veš kak je fajn še 1 tedn smrdiš po temu.. ja da prideš do globoke vode tam te pa res zmatra, kr morš tak douč prehodit :D
andro007 Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 (popravljeno) Sedaj ko smo se vračali je en motorist na cestniski postaji na Hrvaški meji zapeljal ne da bi plačal(iz Kranja ali okolice(tablica KK))ko se je dvignila rampa za avto je spizdil skupaj z avtom,blagajnik pa samo JEBEMU MATER I SVE PO SPISKU :lol: KK tablce so brežce-krško :whistle: Kranj ima KR :whistle: Popravljeno Maj 4, 2008. Popravil dmandro
Jernej125ccm Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Ja res folk ke hod pa se maže z drekam :lol1: , kao da je neki zdraviln. To so ene zapuščene soline, pol pa hodš 500m da ti voda do jajc seže :) , pa potleh je povhn školjk da si vs porezan k iz vode prideš. Sem bil tam ja...SEM SE NAMAZAL Z BLATOM :headbang: :headbang: :headbang: .Se ne porežeš samo rakovice te ščipajo v prst :hmm: .Sem se tudi kopal,no sem se moral da sem spral drek :slap: .Ko smo prišli nazaj v Šilo sem se 5x stuširal(tolikokrat na dan se še nisem :eek: ).Drugače je bilo super,samo škoda ker nismo šli pogledat špilje Biserujke(or whatever :cry: )
_LuX_ Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Sem bil tam ja...SEM SE NAMAZAL Z BLATOM :headbang: :headbang: :headbang: .Se ne porežeš samo rakovice te ščipajo v prst :hmm: .Sem se tudi kopal,no sem se moral da sem spral drek :slap: .Ko smo prišli nazaj v Šilo sem se 5x stuširal(tolikokrat na dan se še nisem :eek: ).Drugače je bilo super,samo škoda ker nismo šli pogledat špilje Biserujke(or whatever :cry: ) kwa pa je to
Jernej125ccm Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 kwa pa je to Jama na otoku Krku,napisal sem špilja ker se mi beseda dopade :lol:
tomazin Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Jama na otoku Krku,napisal sem špilja ker se mi beseda dopade :lol: aha v Rudinah :whistle:
Jernej125ccm Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 aha v Rudinah :whistle: Si že bil??? O mater jaz bom bruhal :SS :SS :SS :SS ravnokar videl video 2 girls 1 cup BEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee: Če hoče kdo ju3 ostati doma naj si ga pogleda vendar POZOR(vsebuje nevarne prizore) http://video.google.com/videoplay?docid=-1...&plindex=31
tomazin Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 hehe itq da sm že biu tam.. če sm vsako poletje tam dol na vikendu.. hehe sm že vidu ta video ja.. pa ga ne bi rad več :P
mfink Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Si že bil???O mater jaz bom bruhal :SS :SS :SS :SS ravnokar videl video 2 girls 1 cup BEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee: Če hoče kdo ju3 ostati doma naj si ga pogleda vendar POZOR(vsebuje nevarne prizore) http://video.google.com/videoplay?docid=-1...&plindex=31 :SS fujj kaj ti gledaš :xx: na vsaj mal bl civilizerano spletno strn KLIK :OK:
mfink Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 (popravljeno) em evo vprašanje: kako lahko na 50 kubični agregat spravš 125kubični cilinder http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2052588# Popravljeno Maj 4, 2008. Popravil mfink
NejcZ Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) ne možno da ma kaki kit tak zbrušen..da bi pa od 125-ke dal gor pa ne Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil NejcZ
Jerry_exc Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 tud da bi 70 brusu na 125 ni možn... mislm da nima tok debele stene da bi loh tok brusu...
Jernej125ccm Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 em evo vprašanje: kako lahko na 50 kubični agregat spravš 125kubični cilinderhttp://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2052588# FEJK...ni šans da bi to naredil.To je samo tržna zanka pomojem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se