Climber116 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Pa to je minareli mašina, 80ccm je največ al pa 85 če se dobi. 125 pa ne morš dat gor, poleg tega ostala mašina ne bi zdržala (prestave, gred). Že za 80je treba pol ostalih delov menjat, ta pa zgleda da ni nč... Po moje še sam ne ve ka ma gor :lol:
_Fingi_ Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 FEJK...ni šans da bi to naredil.To je samo tržna zanka pomojem Tržna zanka my ass To je navadno nabijanje... zih je od mfinka žlahta :whistle: :whistle:
mfink Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Tržna zanka my assTo je navadno nabijanje... zih je od mfinka žlahta :whistle: :whistle: :nono: moja žlahta pa ni taka :lol: ampak res :closedeyes:
Roky Objavljeno Maj 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 :nono: moja žlahta pa ni taka :lol: ampak res :closedeyes: A potem si samo ti? :hmm: gadno :krneki:
k0ci Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 A potem si samo ti? :hmm: gadno :krneki: ja, je rekel da še ni prepričan ali je z voza padel ali ne :lol1:
mfink Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 A potem si samo ti? :hmm: gadno :krneki: :krneki: drgač pa jst ne nakladam ampak mal več povem kot je treba :lol: , pa jst vsaj vem kaj mam v motorju za razliko od tizga n00ba
mfink Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 ja, je rekel da še ni prepričan ali je z voza padel ali ne :lol1: ej jst sm si odojka poželu, gremo h mraki na odojka :naughty: jst častim sej res kdaj jih pa on sploh vrti :hmm:
k0ci Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 a zdele :lol1: ne vem če je še od kerga kaj ostalo, če jih je sploh vrtel dans, ponavadi jih ob vikendih, pa zdaj čez praznike jih je itak skos..........drgač pa dans bolj težko, sem do četrtka u močvirju
mfink Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 a zdele :lol1: ne vem če je še od kerga kaj ostalo, če jih je sploh vrtel dans, ponavadi jih ob vikendih, pa zdaj čez praznike jih je itak skos..........drgač pa dans bolj težko, sem do četrtka u močvirju sm šu v hladilnik(lačn mesa) pa sm od mesa najdu sam suho salamo :unsure: zdej sm si pa odojka poželu :rolleyes:
fbevc93 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 tisto salamo na roštilj vrž :whistle: meso je meso ka še češ druga :D
50ccm Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 fink pa nejc oprostta ker vaj spominjam na minule dogodge :D ampak vseen bi rad vidu ce mata kake slike od motorju :unsure: kaki so zdj :wacko:
NejcZ Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 lepiii povem js jutri popoldne kaj več k pride cenilc
tomazin Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 lepiii povem js jutri popoldne kaj več k pride cenilc vi nimate ju3 popoudan pouka? :whistle:
Roky Objavljeno Maj 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 ja, je rekel da še ni prepričan ali je z voza padel ali ne :lol1: :lol1: Kdaj gremo spet na kafe :whistle: :krneki: drgač pa jst ne nakladam ampak mal več povem kot je treba :lol: , pa jst vsaj vem kaj mam v motorju za razliko od tizga n00ba Ko boš velik razmišlej o nakupu RC8...kaže tud tlak ter temperaturo pnevmatik, zelo priročna zadeva zate ;)
tomazin Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 dejan.. js nč nevem :whistle: pol zgleda vi nimate.. cela gimnazija pa začne s poukom ob 12.00, ker pišejo maturo :rolleyes:
NejcZ Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) nevem, mi pomoje nimamopol.. ma itak bmk, ob 12 grem tak domov :D ajde, nočkoo Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil NejcZ
tomazin Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 nevem, mi pomoje nimamopol.. ma itak bmk, ob 12 grem tak domov :D ajde, nočkoo js pa zju3 motor pelem na servis ko mam glih cajt :D
Climber116 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 to mamo sam gimnazija kasnej :evilgrin:
fbevc93 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 a preimenujemo temo v ŠCC-šola & stuff ? :D btw se pridružujem septembra B)
tomazin Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 a preimenujemo temo v ŠCC-šola & stuff ? :D btw se pridružujem septembra B) ql :D
k0ci Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 :lol1: Kdaj gremo spet na kafe :whistle: Ko boš velik razmišlej o nakupu RC8...kaže tud tlak ter temperaturo pnevmatik, zelo priročna zadeva zate ;) lahko jutr, če bo vreme držalo :D če pa jutr ne, bo pa v sredo zihr lepo haha kaj ma res ta ktm vse to?, matr še radio pa bo kot goldwing
Jernej125ccm Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ju3 pišemo nacionalna preverjanja znanja :headbang: :headbang: :headbang: Mah saj sem sprejet nevem kaj se sekiram :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se