_LuX_ Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 to se bo 14 dni vozu pol se mu bo pa neki polomil
mfink Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 to se bo 14 dni vozu pol se mu bo pa neki polomil :yes: točn tak pa bomo spet rihtal :OK: al kr pogrešam to kroskico, ko sm jo mel smo skos rihtal, skos so pretvorniki crkval. pol ko sm jo prodaw mi je blo pa kr dolgcajt :huh:
mfink Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 evo tanove vozniške ki velajo za vse moške :naughty: torej roky odpade hheeee hec hec mal sm mu mogu vrnt
Jasmin125 Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Lool :D To pa je ja :D Btw kupi kdo scootera? :D
fbevc93 Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 evo tanove vozniške ki velajo za vse moške :naughty: torej roky odpade hheeee hec hec mal sm mu mogu vrnt ka si končno izpit nardu :kva2: :P skuterja pa ne kupim, že mam tak enga preveč doma :D
Jasmin125 Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Pa dobro no :D Zej veš na koga se lahko obrneš če boš hoto met kakga viška :D
tomazin Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Lool :D To pa je ja :D Btw kupi kdo scootera? :D Dinos zbira odpadne materiale.. tak da tja pel ;)
NejcZ Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 (popravljeno) Kolko hočeš? edit: nč kurc, premlad je to za mene, ne dam 400 jurju za skutr ko bog da ne hehe Popravljeno Maj 6, 2008. Popravil NejcZ
tomazin Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Kolko hočeš? edit: nč kurc, premlad je to za mene, ne dam 400 jurju za skutr ko bog da ne hehe ma js če bi mi ga zastojn dau se ne bi furo z njim
NejcZ Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Pa midva z fotrom boma kupla enga poceni.. tak a veš tule za v rangu enga kilometra, mogoč 2, ajde namest kolesa pa to.
tomazin Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 pa ni pol bolš kolo? se vsej mal razmigaš :P
Roky Objavljeno Maj 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Jao roky.. the secret pa to :D morš vrjet v neki kar hočš :D sej si gledu :P Hahaha :D mam še ene dva dobra, kratka filmčka...več @msn .) kaj, raj mam aprilio rsv kot pa ktm rc8 :) Nihče ti ne brani...
NejcZ Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 (popravljeno) Ma tisto je krneki taki in podobni filmi :) Ni bolše bicikl ne, ker se že drugače preveč razgibam vsaki dan tak da sm celi sfukan in mi ni za gonit več :D Pa še zjebem vsaki bicikl :( Popravljeno Maj 6, 2008. Popravil NejcZ
Jasmin125 Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Dinos zbira odpadne materiale.. tak da tja pel ;) Ja zej si pa newm kak car ko maš tomos sm-a ane? Vse ostalo je pa za odpad. Matr si dobr...
tomazin Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Ja zej si pa newm kak car ko maš tomos sm-a ane? Vse ostalo je pa za odpad. Matr si dobr... ostalo ni za odpad, sam sesauci :)
NejcZ Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Ja zej si pa newm kak car ko maš tomos sm-a ane? Vse ostalo je pa za odpad. Matr si dobr... On je car ja :krneki: :naughty:
Jasmin125 Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 ostalo ni za odpad, sam sesauci :) Dobr si ja. Samo ne bit tk vzvišen če te en mao bol predelan sesavc pokne dov na ravnini, to za mene ni motor.
Roky Objavljeno Maj 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Dobr si ja. Samo ne bit tk vzvišen če te en mao bol predelan sesavc pokne dov na ravnini, to za mene ni motor. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
tomazin Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Dobr si ja. Samo ne bit tk vzvišen če te en mao bol predelan sesavc pokne dov na ravnini, to za mene ni motor. pa nej se pele na ravnini mim kulkr hoče.. mene se bi blo strah pelat na stolu tak hitr.. sploh taki ko se čez mesto španajo s temi sesauci mi grejo najbol na kurac.. pa je kir ceu veseu ko te čez mesto prehiti ko se peleš 50 po omejitvi.. bi šli pa na kake ovinke bi pa pušili k.. :BUA:
NejcZ Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Skuterji niso motorji. So skuterji. Celo huje, ti 50cc so kolesa z motorjem :lol1: Ma ne, sej nimam nč proti, sam ne bit spet nekej pametni tule no :)
tomazin Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Skuterji niso motorji. So skuterji. Celo huje, ti 50cc so kolesa z motorjem :lol1: Ma ne, sej nimam nč proti, sam ne bit spet nekej pametni tule no :) stol z motorjem :P
fbevc93 Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Skuterji niso motorji. So skuterji. Celo huje, ti 50cc so kolesa z motorjem :lol1: Ma ne, sej nimam nč proti, sam ne bit spet nekej pametni tule no :) nejcZ js prodajam :whistle: :D stol z motorjem :P fotelj :naughty:
tomazin Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 fotelj :naughty: tak udobni pa nwm če so :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se